tobić tobić idol mladih

04.02.2006., subota

horoskop rado vrlo rado

Ovog vikenda obavezno obratiti pažnju na blogove !Leposava i Šišanje i brijanje

Sledeće nedelje (sedmice, tjedna, na ekavskom tedna) gost astrolog znameniti Boris Starešina

a današnji selebrti tip
Momčilo Bajagić Bajaga, 19. februar 1960. VODOLIJA
Iako Zemunac, Bajaga je rođen u Bjelovaru, jer je baš tih dana njegova majka bila u poseti rođacima, tako da je pozitivna geografija rođenja dosta uticala na sudbonosne puteve harizmatičnog rokera. Pošto je znak na samoj granici sa ribama, astrolozima je odavno poznato da ukoliko tokom leta Bajaga redom poseti Maleziju, Moldaviju, Singapur i Vršac živeće oko 109 godina u izuzetnom zdravlju.

A vikend horoskop kaže:
OVAN
Parčići motivacije koji vas bodriše do 29. aprila 1999. kao da se vraćaju u fragmentima koji vam daju novu katapultaciju u večerima kada vam fale oni ljudi, one stvari i onaj pogled.

BIK
Potezom starog, ali iskusnog mačevaoca ona će pogladiti šišku nastrojenu poput protivničkog osmeha. Naći ćete se u blizini zbivanja. Pogled iz donjeg rakursa. Fatalna pobeda.

BLIZANCI
Teško je na terasi na suncu, sa dignutim nogama do nadmorske visine glave. Teško je naginjati glavu i usmeravati grkljan ka tim osvežavajućim pićima, slušati tu sambu i regtajm...

RAK
Pre mnogo vekova jedna žena pretražila je sve velike gradove u Svetoj zemlji tražeći ono što danas vama treba. Ako je naišla na kakve tragove, naći ćete ih u ruševinama njenih dvoraca.

LAV
Vaš osmeh danas neće imati štetna dejstva na druge ćelije i okolna tkiva.Čim uđete u njega, automatski sistem nazvan „električni smešak“ ukazaće vam se velelepnim nožnim komandama.

DEVICA
Pet, 10, petn'est, 20, dva'est pet, 30, tri'es't pet, 40, četr'est pet, 50, pe'eset pet, šezdeset, šezdes't pet, 70, sedamdeset pet, 80, osamdeset pet, 90, devedes' pet, 100. Polazim!

VAGA
Da je Darko Kraljić živ (kompozitor pesama „Devojko mala“, „Zvižduk u osam“, „Čamac na Tisi“) danas bi u vašu čast iskomponovao melodiju koja slavi vašu šetnju kraj pretprolećne reke.

ŠKORPIJA
Laku noć!... Rekoh, laku noć. Da, laku noć! I ništa više nemam za dodavanje u prethodni pozdrav! Laku noć. Doba dana mirno. A želim vam da ga progurate lako! Težak dan je za vama!

STRELAC
Ukoliko u čitavoj gužbi ne uspete ni da ga pozovete, obavezno mu pošaljite bar PMS na mobilni. I ne komunicirajte na ovaj način nervozno i preko. Komunicirajte ispod i malo sa strane.

JARAC
Dosta vremena će vam oduzeti sastanak kućnog saveta, gde ćete već na početku biti primorani da ustanete i sa rukom na srcu slušate himnu zgrade, a to je 70-tominutni drum'n'bass remix.

VODOLIJA
Ako vam već biće ište opojna sredstva, neka to bude neka laka droga koja se kupuje na gram a uradi vas žešće, a ne one teške što se naručuju na litar – reče drhtavac i pade vam pod sto.

RIBE
A Branko će vam reći da „čiča stavi rame na sekiru i namigne babom na svoje oko. 'Babo, skuvaj u jajetu četiri lonca dok se posao vrati sa čiče'. Danas će ručak slatko pojesti starca“.
- 06:00 - Komentari (4) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

obavezne destiNacije

nečuveno!

naši nobelovci

prvi srpski manga strip