utorak, 09.05.2006.

Kravica

Ceo dan se nosim sa mišlju da kupim kravu. Nisam valjda prva kojoj je tako nešto palo na pamet. Sigurno nisam, neko je već kupio.
Što kravu?
Pa zato što ne mogu žirafu.
Veoma jednostavno.
Moj sindrom "kupiti kravu or die working", je inspirisao mog kolegu da mi forwarduje jedan od onih mailova na kojima je potpisana cela zemaljska kugla koje nikad ne čitam. Ovaj je za razliku od gomile tih "instant-life-prosvetljenja" ppt prezentacija imao je samo jedan atach sa napomenom: Vodič za kupovinu krave.
Bejah odmah zainteresovana.
Stoga, prenosim delove odlomka (ako se ne zanesem pa ne prepišem sve), kako to izgleda ono što ću da kupim. Možda.

Evo šta kaže vodič:
Sova je ptica. Ona danju spava, a nocu je potpuno slepa, kao slepi miš. Pošto ja ne znam puno o sovama, pisacu o životinji koju znam. To je, krava. Krava je sisar. Ona ima šest strana: gornju, donju, levu i desnu. Na zadnjoj strani je rep. Na kraju repa je jedna cetka. Ona služi da se krava brani od muva, da ne bi upadale u mleko. Mleko visi ispod krave. Na prednjoj strani je glava, koja služi da na njoj rastu rogovi. Rogovi služe da bi krava bola. Glava služi i da bi na nju stala usta. Krava jede malo, jer ono što pojede, jede dva puta. Usta služe i da bi krava mukala. Ako ne muce, onda su joj usta puna.

Muška krava je vo. Vo nije sisar. Meni jos uvek nije jasno kako se dobija mleko.


Znam samo da ću svoju da nazovem Cveta.
Možda i saznam kako se dobija mleko. To će mi ipak trebati.


- 23:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.


<