Hrvatica u SAD-u

14.02.2005., ponedjeljak

Happy Valentine's/Single Awareness Day

Dan je poceo vaflima u obliku Miki Mausa - Karen i Bill ih pripremili za Emmu i mene. Cokolade i cestitke su neizostavne.
U skoli se dijele pokloni, roditelji za svaki razred dovukli vrucu cokoladu , slatkise transformirane u srceke, lizu se slatka srca, po nasim prostorijam-okupljalistima letaju baloni...

Za rucak ko obicno - casedille, burritosi, nachosi....blabla , desert ovaj put "Make your own cookie"
Mastovito, nema sta.

Inace, stvarno je tesko vratiti se u skolu nakon dobrog vikenda. Naime, prije 48 sati je bio Winter Ball iliti Zimski Ples ( mrzli tancung , LOL)
U biti ista fora kao i Homecoming, ali manje formalno, pa tako i puno ludje ;)

Emma i ja smo se nasli s ostalih 5 cura u Laureninoj kuci - ili bolje receno vili. Ja nemam strpljenja sama si praviti kompliciranu frizuru pa su cure to sredile ko prave majstorice. Jos ne mogu vjerovati da smo nakon prvih par rap pjesama pocele slusati Britney i Madonnu...(shame on you)
E sad, ko prave mace, naravno da smo kasnile. Decki su cekali dolje da sidemo niz stepenice , a roditelji se skupili ko lesinari i transformirali se u papparazzije.

Omdah su mi prisli Travisovi roditelji da me upoznaju i vide s kim to njihov sin ide na Winter Ball. Decko mi je donio ruzu, slatko, ne?

Slika ima milijun, ovo su samo neke

Nitko nije pao niz stepenice (osim Emme, al to je bilo samo malo klizanja, nista drugo)
Nakon jedno pola sata, ili sat vremena smo se uspjeli iskrasti iz kuce i ostaviti bliceve fotoaparata iza nas.

Odrediste : talijanski restoran Buggo di Beppo. Travis i ja nismo bas znali gdje je to pa nam je trebalo malo duze vremena da se pojavimo. Bugo di Beppo je poprilicno bizaran ali simpa talijanski restorancek s hrpom fotki debelih ljudi na zidovima (?)


NA eci-peci-pec smo izabrali nekog iz grupe i rekli da taj-i-taj ima rodendan. Konobari mu zapjevali, dovukli tortu...i na kraju ispalo da smo dobro izabrali Stevea za taj eksperiment jer mu je stavrno rodendan iduci dan! Nemres belivet!


Da malo razradimo sve to iz nasih stomaka, zaputili smo se igrati Laser Tag. AKo ste ikad igrali Unreal Tournament nije tesko zamisliti kako funkcionira. ILI - isto kao i paintball samo sto se igra unutri, u mraku, s laserskim pistoljima. Ludnica - cetiri ekipe, luda mjuza, trci, ciljaj i pucaj ;))

Cure su samo navukle patike i - spremne - haljine nam nisu smetale ;)

Na ples smo dosli oko 10, savrseno vrijeme, islikali se a onda zaboravili na sve ostalo i prepustili se partijanju.
[B]Afterparty [/B]je organiziran u Janaeinoj kuci (koja je, majke mi, dvorac, a ne kuca), brckali se u jacuzziju, uzivali i zaspali oko 4-5....
Sve u svemu.....zgodna subota!

- 23:01 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

where am I










  • Dream as 
    if you'll live  forever. 
     

     Live as if
    you'll die today