sohna hoakasaa

nedjelja, 03.10.2021.

NJEGA VREĐA

ŽIVOTNI INTERVJU: KOTEL DA-DON

Kaže Rabin: 'U Zagrebu nisam doživio mržnju jer sam Židov, ali me vrijeđa ZDS, pozdrav koji šteti Hrvatskoj
"Zlo koje je napravljeno u ime religije ne može se poreći i to je loše, no to ne znači da nam je ateizam otkrio ono što je najbolje. Dapače, u kratkom razdoblju dogodilo se barbarstvo koje se nikad nije dogodilo u povijesti"......Kaže on

Ma nemoj, njega vrijeđa?

Mene i sve Hrvate oko Židovske općine vrijeđa da i danas, u 2021.g. jednom tjedno zbor Židova u svojoj općini araluče partizanske pjesme od 'pošumama i gorama' pa redom cijeli repertoar zločinaca režima komunističkog. To Židovi u Hrvatskoj pjevaju. Kad zovemo policiju, ispričavaju se jer ne mogu 'postupiti' jer nemaju zakon kao za pozdrav ZDS. Jedino kad bi arlaukali posle 22h onda ih mogu teretiti 'za remećenje javnog reda i mira'. Tak nam govore policajci PU Zagrebačke Centar.
Ove fašističke pjesme 'pevaju' Židovi valjda i Rabin s njima i danas u 2021.g. s titovom slikom na zidu u 'lepim naočalama'. Tak kaže poznata književnica Židofka, koja živi u Njemačkoj i uživa s narodom koji nema niš s Hitlerom, a mama u Italiji čiji narod nema niš s Mussolinijem. Istta je gostujući kod Čeljuske, da joj mama ne želi doći u Hrvatsku nikad jer je to za nju još uvijek Ustaška država. Kaže, da ima bolna sjećanja. Fuj....

Hrvate vrijeđa, kaj rabina KDD ne vrijeđa petokraka i četnikovanje po Hrvatskoj i ne vređa ga kaj ono još postoji. Zakaj ga ne vređa? Koja je veza Židova i Četnika i partizana? Valjda neraskidiva jer su rame uz rame borili protiv fašista al tek posle '43.g. Onda su u 2 godine pobili, strijeljali, zazidali u rudnike, pobacali u jame, zatrpali u 900 (za sad) otkrivenih grobišta VIŠE Hrvata nego Fašista.

Nek Ravbin ponosno objavi broj Židova koji su sudjelovali u u Domovinskom ratu. Ne vjerujem da ima koji ali zato su pripadnici ostala 22 manjinska naroda u svojoj Hrvatskoj sudjelovali. Njegovi nisu, a oni drugi su bili domaći teroristi, izdajice a oni iz državice im srbijice agresori, ubojice i koljači kao i 1941.g. Zna to uvreDJeni Rabin.
Zašto nikada ni jedan Židov u Hrvatskoj a poglavito netko 'važan' iz 'autonomne pokrajine' Židovska općina, ne spomene strašan broj ubijenih Židova u Srbiji i u Beogradu? Tko ih je tolike pobio i gdje su im nestali iz Srbije? Kaj i tam Pavelić..?
Zna li novinar D.P. i da li se tako spremio za razgovor i nek napiše. Valjda jedan od njih zna.

Novinar bi to trebao znati i imati taj podatak a onda novinarskog dostojanstva, hrabrosti i čestitosti tražiti mišljenje i komentar. Čak i ako je Hrvat...

Da je samo jedan Židov bil u Domovinskom ratu objasnio bi rabinima, klausima i svim ...steinima kaj je u ratu značila Krunica oko vrata i ZDS. Pa i Krunica im smeta ajer nije 'barojalica' ili plava zvijezda.To je pozdrav i poklić uz koji su ginuli mladi, stari, žene i muškarci. Za dom je pozdrav stariji od tisuću godina i ostat će sa Hrvatom do kraja vjekova...Za dom su Hrvati govorili prije svakog boja i onda kad su bili plaćenici u tuđim vojskama ali su uvijek znali da je Za dom i onda dok ga snivaš i onda kad ga imaš. Uvijek je za Dom i Domovinu.

Kaj bi on i ostali Židovi znali o domovini kad ju nikad nisu imali i ne bi imali da nije svjetskih moćnika. Moćnici su oteli komad teritorija jednom narodu da bi njima stvorili (dali) državu da imaju mir i ne plaćaju im ratne odštete. Nama niš nitko ne plaća.

Rabin i njegov narod i danas lutaju svijetom da bi bili ono kaj nisu. Svoj narod u svom i na svom.. Žive po svijetu u 'tuđim' državama i uvijek žele biti bolji, veći i moćniji od naroda koji im je pružio dom.
Hrvatskom narodu i u Svijetu ne šteti pozdrav ZDS jer onaj i tada (o kojem vremenu on priča) nema ništa zajedničko s nametnutom nam ali ponosnom Obrambenom ratu....kao ni prije NDH.

Nek vas vrijeđa Rabine. Vi i svaki prije vas, vas nekoliko desetaka vrijeđate nas Hrvate.

Samo ovom prilikom pozdravljam Rabina starim Židovskim pozdravom
Shalom i
Hrvatskim
Za Dom Spremni i Domovini vjerni

03.10.2021. u 16:28 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2021 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Lipanj 2023 (1)
Listopad 2021 (1)
Studeni 2020 (1)
Kolovoz 2020 (2)
Srpanj 2020 (3)
Svibanj 2020 (2)
Travanj 2020 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi