Prvi dejt ispovesti - Lijepe djevojke

utorak , 25.12.2018.

Brionski plenum-zavera protiv Rankovića-feljton Večernjih Novosti










Click here: Prvi dejt ispovesti






Baš mi je drago što je moj prvi put bio takav, jer mi je to pomoglo da vidim koliko je seks bitan i koliko strastven može da bude ako je prava osoba sa vama — piše Ejmi M. Misici se ne seku, razdvajaju se.



prvi dejt ispovesti

O bolu mogu da pricaju zene koje su imale i jedan i drugi porodjaj. Proveli smo vikend zajedno i ja sam se zaljubila. Moralo se čekati da beba progovori i prohoda da bi lekari mogli da utvrde da li je sve u redu sa njom....



prvi dejt ispovesti

ISPOVEST: Izvadio ga je na nasem 2. spoju u prepunom kinu. Zgrozila sam se, ali sljedeci dan… - Crnogorca Mitra Bakića, pravnika po obrazovanju i heroja u ratu, zamenio je Ljubodragom Đurićem, užičkim učiteljem i komandantom Druge proleterske brigade u ratnim godinama.



prvi dejt ispovesti

Pripremala sam se za prvi sastanak sa tipom sa kojim sam se već neko vreme dopisivala na Facebooku i koga sam tu i tamo sretala po gradu. Čim sam ga spazila kolena su mi se blago odsekla, a leptirići zaigrali u stomaku. Svideo mi se na prvi pogled, a nedugo zatim počelo je i naše onlajn druženje. Kada me je pozvao na dejt umalo se nisam onesvestila, ali pošto sam već sedela za kompom, nisam imala gde da padnem. Umesto toga moj stomak je odreagovao na sebi svojstven način. Te večeri su me iznenada spopali grčevi valjda od treme i malo mi je falilo da sve otkažem. Ali ubedila sam sebe da će se stomak smiriti ako se samo dobro isprdim pre nego što krenem i da će sve biti ok. Dok sam završila spremanje, sve je i delovalo ok, ali trema je rasla. Dok smo se vozili ka gradu blebetala sam gluposti kao navijena i nisam znala kako da se zaustavim. On je nervozno brljavio po radio stanicama tražeći neku normalnu muziku i delovao je potpuno smeteno. On nije delovao ni nalik onoj osobi sa kojom sam se dopisivala, a ni ja nisam uopšte delovala normalno. U jednom momentu mobilni mi je iskliznuo iz torbe na pod kola i u trenutku kad sam se sagla da ga dohvatim ostvario se moj najstrašniji košmar. Tu pred nosom frajera u koga sam zatreskana, u njegovim kolima. A sastanak zvanično još nije ni počeo. Poželela sam da iskočim iz kola u punoj brzini, otkotrljam se kući i od blama mu se više nikad ne javim, promenim i grad ako treba. Međutim, na moje zaprepašćenje, on se nasmejao, srolao prozor i opalio prdež. Tamo niko ne može da čuje gromove iz naših guzica? Od prevelike treme grčevi u stomaku su nam postali nepodnošljivi i sprečavali su nas da se ponašamo opušteno i prirodno. Od trenutka kada je led tako gromoglasno probijen, sve je teklo glatko. Da skratim priču, danas — par godina kasnije, živimo u skladnom braku i očekujemo ćerkicu. Jedno drugome postali smo i ljubavnici i najbolji prijatelji i najveća podrška u životu. Nakon brojnih komplikovanih veza, pogrešnih izbora, mučnih raskida i razočarenja, konačno je naišao onaj pravi. Da one večeri nisam prdnula, možda se ništa od ovog ne bi ni desilo….



Prvi spoj (Guys vs. Girls #3)
Prvi porodjaj mi je bio uzasan,vristala sam od bolova na svakih pola min,na indukciji bila 10 sati. Znaci STVAR IZBORA ali nema potrebe muciti zene toliko I forsirati prirodno! I i dalje ga imamo posle 14 godina braka — napisala je Džesika Dž. Odsjekle su mi se noge. A u agi albom kanalu moze svasta da se pokupi, ne samo dobre bakterije.

[Mobilne badoo.sk|Oglasi Brnaze Osobni kontakti(2. strana) |Sex i grad film]






Oznake: Brionski, plenum-zavera, protiv, Rankovića-feljton, Večernjih, novosti

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.