Hotel u Zagrebu

< studeni, 2012 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Opis bloga
Na ovom blogu čitat ćete o ponudi koju pružaju hoteli u Zagrebu te zanimljivostima o hotelima o kojima prije niste čitali. Pripremite se na zanimljivo štivo i posjećivanje hotela.

Linkovi
Hotel Palace

13.11.2012., utorak

Rezervirajte konferencijske dvorane i posjetite Zagreb

konferencijaHrvatska metropola i u ovim kasnim jesenskim mjesecima nastoji privući što više stranih gostiju i posjetitelja, kako turista, tako i poslovnih gostiju. I oni, baš kao i svi ostali, na raspolaganju imaju mnoštvo toga što mogu posjetiti i razgledati ako i samo nakratko dođu u Zagreb. No, najvažnije od svega je što im je osiguran kvalitetan smještaj i boravak jer hoteli u Zagrebune nude samo noćenje, nego i posebne pakete za poslovne sastanke za što su predviđene konferencijske dvorane.

Vrlo su prigodne za organizaciju raznih međunarodnih i domaćih konferencija, okruglih stolova, gospodarskih i poduzetničkih susreta, sastanaka, briefinga, seminara, stoga će vam znatno olakšati organizaciju okupljanja poslovnih suradnika i klijenata.

Konferencijske dvorane nude kompletnu uslugu

Prednost je što na jednom mjestu možete dobiti kompletnu uslugu jer gotovo svi hoteli u Zagrebu u svojoj ponudi imaju izdvojene pakete za takvu vrstu događanja u koju su uključeni najam konferencijske dvorane, kompletna tehnička oprema i podrška potrebna za održavanje seminara ili predavanja, ručak ili neki manji obrok, osvježenje u vidu toplih i hladnih napitaka po dogovoru, dekoracija i prilagođavanje prostora potrebama sastanka i okupljanja, visokokvalitetna usluga osoblja, a po dogovoru se može organizirati i noćenje, ako se radi o dvodnevnoj ili višednevnoj konferenciji.

Upravo zbog toga što je istodobno osigurana puna usluga i sve potrebno za zadovoljstvo vaših suradnika, konferencijske dvorane idealan su izbor s kojim nećete pogriješiti ako organizirate neki poslovni događaj. Hoteli u Zagrebu imaju i do nekoliko takvih posebnih prostora, a važno je voditi računa o tome koliki će biti broj sudionika, koliko će sastanak ili konferencija trajati te što želite ponuditi svojim gostima. Nakon što to definirate, treba odlučiti što odabrati.

Razmišljajte i o lokaciji

U izboru se nikako ne smije zapostaviti lokacija okupljanja. Naime, nije isto dovedete li ugledne američke ili japanske kolege u konferencijske dvorane na industrijskom ili zapadnom dijelu grada ili negdje bliže središtu, gdje ćete neformalni dio druženja lako i bez utroška puno vremena moći nastaviti razgledavanjem Zagreba i upoznavanjem s glavnim znamenitostima. Poslovni ljudi nerijetko nemaju previše slobodnog vremena, zbog toga ga, kako bi posjet ostao u što ljepšem sjećanju, a i dao pozitivne poslovne rezultate i uspjehe, treba maksimalno iskoristiti.

Tako se savjetuje da nakon što obavite posao i odradite zadane sastanke, konferencijske dvorane zamijenite nekim kvalitetnim restoranom u kojem ćete suradnike upoznati s autohtonim hrvatskim jelima i gastronomijom.

Budite spremni pokazati im i noćni život

Nakon što ih oduševite hranom, nemojte se ustručavati odvesti ih u kratku šetnju užim središtem Zagreba, pokažite im najvažnije spomenike kulturne baštine, a za tu prigodu možete zatražiti i pomoć nekih od gradskih vodiča, koji već imaju točno zadane rute i lokacije obilaska, a možete ih angažirati i na samo nekoliko sati, ovisno o tome koliko imate vremena na raspolaganju. Također, ako mislite da će im odgovarati, pokažite im i bogatu ponudu noćnih klubova hrvatske metropole.

Izbor mjesta i lokacija koje ćete obići sa svojim poslovnim partnerima ovisit će prije svega, iz kojih dijelova svijeta dolaze, kakvog su profila i dobi. Tako da morate biti spremni prilagoditi se njihovim običajima, preferencijama i zahtjevima jer nije isto na koji ćete način ugostiti kolege iz skandinavskih zemalja, istočnih krajeva ili s balkanskog područja.

Zbog toga je vrlo važna dobra i pravovremena priprema i malo istraživanje najboljih opcija i mogućnosti, što će zasigurno rezultirati kvalitetno i uspješno organiziranom poslovnom okupljanju, koji će donijeti i priželjkivane poslovne uspjehe.


- 10:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.