Hajdukovi početnici osvojili turnir u Pragu • HNK Hajduk Split - Datiranje za seks

utorak , 25.12.2018.

Početnici II (2007) osvojili turnir u Pragu










Click here: Hajdukovi početnici osvojili turnir u Pragu • HNK Hajduk Split






Ostvaren je prolaz u četvrtfinale, gdje je Hajduk nakon izvođenja kaznenih udaraca eliminiran od Žiline. Zaštita podataka U skladu s novom europskom regulativom GDPR HNK Hajduk š. U Prag su otputovali i kadeti II koji su sudjelovali na Međunarodnom turniru Bican cup.



Hajdukovi početnici osvojili turnir u Pragu • HNK Hajduk Split

Kolačiće upotrebljavamo kako bismo korisnicima omogućili korištenje naših online usluga, što bolje korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranica kao i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Protiv Slask Wroclawa i Žiline Hajduk je slavio s identičnih 2:0, a u dvobojima sa starim prijateljima i učiteljima, Bijeli su upisali pobjedu Sparta - 2:1 i remi Slavia - 1:1. Jedini poraz 1:4 Hajduk je doživio od momčadi Hradec Kralove. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite.



Hajdukovi početnici osvojili turnir u Pragu • HNK Hajduk Split

Hajdukovi početnici osvojili turnir u Pragu - U jakoj konkurenciji Hajduk je ostvario šest pobjeda te po jedan remi i poraz.



Hajdukovi početnici osvojili turnir u Pragu • HNK Hajduk Split

Hajdukovi početnici II u Pragu su osvojili jaki međunarodni turnir Junior Čez Cup Psary. Igrači trenera Roberta Jurice uspješno su odradili kvalifikacije i plasirali se u finalnu skupinu. U jakoj konkurenciji Hajduk je ostvario šest pobjeda te po jedan remi i poraz. Protiv Pribrama Bijeli su ostvarili pobjedu od 3:0, Zbrojovka Brno pobijeđena je s 4:1, a Bohemians Praha 1905 još uvjerljivije - bilo je 5:1. Protiv Slask Wroclawa i Žiline Hajduk je slavio s identičnih 2:0, a u dvobojima sa starim prijateljima i učiteljima, Bijeli su upisali pobjedu Sparta - 2:1 i remi Slavia - 1:1. Jedini poraz 1:4 Hajduk je doživio od momčadi Hradec Kralove. Najboljim igračem turnira proglašen je igrač Hajduka Luka Vušković. Zaštita podataka U skladu s novom europskom regulativom GDPR HNK Hajduk š. Sukladno tome, nadograđena je politika zaštite privatnosti i korištenja kolačića. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo korisnicima omogućili korištenje naših online usluga, što bolje korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranica kao i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem naše web stranice, suglasni ste s korištenjem kolačića. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite.



Prag - proslava 100. rođendana Hajduka
Protiv Pribrama Bijeli su ostvarili pobjedu od 3:0, Zbrojovka Brno pobijeđena je s 4:1, a Bohemians Praha 1905 još uvjerljivije - bilo je 5:1. Najbolji strijelac turira bio je igrač Hajduka Ante Dragaš. Hajdukovi početnici II u Pragu su osvojili jaki međunarodni turnir Junior Čez Cup Psary. U utakmicama za plasman igrači trenera Matulovića pobijedili su Bohemians 1905 sa 6:3 te su u borbi za peto mjesto poraženi od domaćina Slavije s 5:3. Protiv Slask Wroclawa i Žiline Hajduk je slavio s identičnih 2:0, a u dvobojima sa starim prijateljima i učiteljima, Bijeli su upisali pobjedu Sparta - 2:1 i remi Slavia - 1:1. I ovaj posjet Hajdukove Akademije Pragu iskorišten je za upoznavanje mladih nogometaša s poviješću kluba, pa tako nije izostalo zajedničko fotografiranje u Fleku. U jakoj konkurenciji Hajduk je ostvario šest pobjeda te po jedan remi i poraz. Najboljim igračem turnira proglašen je igrač Hajduka Luka Vušković. Kolačiće upotrebljavamo kako bismo korisnicima omogućili korištenje naših online usluga, što bolje korisničko iskustvo prilikom korištenja web stranica kao i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati.

[Crkveni kalendar|Sex varaždin|Vreme je za vaš prvi seks?]






Oznake: Hajdukovi, POČETNICI, osvojili, turnir, u, Pragu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.