02.11.2004., utorak

CHAMPIONS LIGA 4.kolo

Košarke je stvarno već i previše na ovome blogu, pa je zaista vrijeme da napišem nešto i o nogometu. Gotovo idealno je što se danas igra 4. kolo Lige prvaka tako da se ima o čemu pisati. Dvoboji su isti kao i u prošlom kolu samo što su se domačinstva promijenila.

GRUPA E

ARSENAL-PANATHINAIKOS
-ključna utakmica za Arsenal u ovoj grupi, ali i za vraćanje samopouzdanja. U zadnje 3 utakmice nisu pobjedili(Rosenborg, ManU, Southampton), pa je već lagano nervoza u redovima engleskog prvaka, a osim toga PAO ima samo bod manje pa bi eventualni kiks doveo u pitanje i plasman u sljedeći krug. Na svakoj strani fale 3 igrača, za Arsenal neće nastupiti Sol Campbell, Edu i Gilberto, dok je PAO bez Goumasa, Muncha i našeg Andrića koji si je slomio nogu. PROGNOZA: Gunnersi sigurno dobijaju


PSV-ROSENBORG
-PSV si je pobjedom u Trondheimu praktički omogućio da većeras u Phillips Areni ima match loptu za prolaz dalje. Rosenborg je praktički izgubio sve mogućnosti za prolaz dalje ostaje im jedino borba za 3. mjesto i Kup Uefe. Osim toga zbog ozlijede nema 3 reprezentativca, Risetha, Berga i Basme tako da sve ide na ruku PSV, koji je i kvalitetnija momčad. PROGNOZA: PSV za gol

TABELA:
1. PSV 6
2. Arsenal 5
3. PAO 4
4. Rosenborg 1


GRUPA F

BARCELONA-MILAN(20.45 HRT2)
-u Milanu je bila dobra utakmica, ali ipak ne onakav spektakl kakav se očekivao. Nekako mislim da će ovaj put biti više golova, jer Barcelona igra praktički va banque na svome terenu. U odnosu na utakmicu s San Sira neće biti Inzaghia i Stama. Mislim da će Ancelotti postaviti formaciju samo s jednim napadačem-Shevchenkom i zgusnutom sredinom kako bi zaustavio Barcinu kreativnost, naročito Deca i Ronaldihna. Po meni najviše ovisi koliko će Gattuso i Pirlo dobro obaviti taj posao na sredini. Milan igra ove sezone bolje u gostima nego kod kuće, razlog je što im se otvara mnogo više prostora za kontraudare preko Shevchenka, koji je trenutno uz Adriana najbolji napadač na kontinentu. Sve u svemu mislim da nas čeha highscoring utakmica. PROGNOZA: pobjeda Milana, iako bi rađe da Barca dobije.


CELTIC-SHAKHTAR
-utakmica koja zanima jedino Ukrajince i Škote, jer je ipak iluzorno očekivati da bi se neki od ova dva kluba mogao uključiti u borbu za 2. mjesto. Shakhtar je u Donjecku dobio 3:0 tako da ima dobru prednost u borbi za ostanak u Europi kroz Kup Uefe. Ukrajinci po meni imaju nešto bolju momčad, ali s obzirom da se igra u Glasgowu Celtic je favorit. Kod obje momčadi nedostaju napadači-John Hartson i strijelac iz prve utakmice Brandao. Najzanimljivi će biti dvoboj dvojice Brazilaca Juninha i Matuzalema. Darijo Srna bi trebao zaigrati od početka. Prognoza: remis

TABELA:
1. Milan 9
2. Barcelona 6
3. Shakhtar 3
4. Celtic 0

GRUPA G

WERDER-ANDERLECHT
-kad bi danas dobili, a veliki su favoriti, prvaci Njemačke bi bili s 1.5 nogom u drugom krugu. Werder u zadnje vrijeme igra dobro iako su u subotu protiv HSV doma osvojili samo bod. Najveća prijetnja Belgijcima je trokut Micoud-Klose-Klasnić koji sudjeluju praktično kod svakog gola. Još jedna dobra vijest za domaće je da se oporavio Anglelos Charisteas, ali će vjerojatno ostati na klupi. U odnosu na idelanu postavu fale im obrambeni igrači Pasanen i reprezentativac Fahrenhorst, a možda neće igrati i veznjak Borowski. Anderlecht najvaljuje da će igrati na kontre s samo jednim napadačem Arunom Dinande. Osim njega najopasniji su Walter Baseggio i Chistian Wilhelmsson. Treba reći i da im nema ozlijeđenog Nenad Ještrovića. PROGNOZA: pobjeda Werdera s handicapom.

INTER-VALENCIA
-druga najjača utakmica većeri. Šišmiši već dugo nisu nikoga pobjedili, a prava bi senzacija bila do svladaju inter koji još nije izgubio utakmice ove sezone. U prvom susretu Inter ih je pregazio na Mestalli uz odlične partije Adriana i Stankovića. Pad Valencie je počeo kad se ozlijedio Vicente, vjerojatno najbolje lijevo krilo na svijetu, a sad su ostali još i bez Aimara koji je zaradio potres mozga protiv Atletica(1:1). Inter ima problema u obrani gdje neće igrati Favalli i Burdisso, a Mihajlović još odrađuje ono pljuvanje. Valencia sigurno nema igrača koji bi mogao zaustaviti Adriana, a pitanje je postoji li uopće takav na planetu.... PROGNOZA: Inter, uz par komada Adriana.

TABELA:
1. Inter 9
2. Werder 6
3. Valencia 3
4. Anderlecht 0


GRUPA H

CSKA-CHELSEA
-prva utakmica koja će biti odigrana danas, zbog vremenske razlike ovaj susret počinje u 18.30 po srednjeeuropskom vremenu. Zanimljim dvoboj prevenstveno zbog Abramovića koji ima udjele u oba kluba, pa možda stigne naredba da Chelsea pusti, jer je praktički osigurao prolaz dalje. Za CSKA se nakon ozlijede vraća naš Ivica Olić koji bi zajedno s Wagnerom Loveom trebao biti glavna prijetnja. S druge strane nema Drogbe, pa će tako u vrhu napada zaigrati Kežman i Eidur Gudjohnsen, koji je u sjajnoj formi. Poznavajući mentalitet Gazaeeva i Mourinha, treba očekivati utakmicu s malo pogodaka, gotovo po pravilu: firsti goal win......PROGNOZA: pobjeda CSKA, no reason.


PORTO-PARIS SG
-zadnji vlak da europski prvaci uđu u borbu za prolaz u osminu finala. Zabili su samo jedan gol i osvojili isto toliko bodova dosad. Vrijeme je konačno da prorade Portovi napadači-McCarthy, Luis Fabiano, Carlos Alberto i Postiga koji se nisu dosad nazabijali. S druge strane najveća opasnost prijeti od domačeg čovjeka Paulete, koji će biti uskraćen za centaršuteve Jeromea Rothena koji je ozlijeđen, baš kao i Portov kapetan-Costinha. Paris je prvu utakmicu dobio glatko 2:0, ali još uvijek je na začelju Championnata. PROGNOZA: vrijeme je da Porto nekoga pobjedi, veću priliku neće imati.




- 06:55 - Ispeci, pa reci. (2) - print - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2004 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

ICQ=293420227

Sportski blok
Blog blogova-MARKOMANIA
NBA rezultati
NBA Talenti Gumenjare
1.Nemanja Aleksandrov
2.Roko Leni Ukić
3.Predrag Samarđijski
4.Damir Markota
5.Uroš Tripković
6.Marko Tomas
7.Mile Ilić
8.Hrvoje Perić
9.Vuk Radivojević
10. Manuchar Markoishvili
11.Dragan Labović
12.Drago Pašalić
13.Jure Močnik
14.Marko Banić
15. Ivan Koljević


E-MAIL

Pošalji mi mail

Peticija za NBA na HRT-u
Hoću NBA

Linkovi


Blog.hr
-blog homepage
Forum.hr
-najbolji CRO forum
Monitor.hr
SportNet
-sportski site NO.1 u nas
NBA
-najposjećeniji sportski site
Livescore
-rezultati-nogomet, tenis, hokej
Sports Illustraited
-američki sportski site
ESPN
-također
WillHill
-najpoznatija kladionica
HRTsport
-sportski portal
Slobodna Dalmacija
-novine za Hajduk
Večernji
-novine protiv Hajduka
Vjesnik
-još jedne novine
Torcida
-site najjačih navijača
hoopshype
-NBA rumors....
Draftcity
-najbolji site o Draftu...
BLOGOVI KOJE ČITAM
redovito
Drito
-legenda
MARKOMANIA
-legenda u stvaranju
BRANKO
-misliš da znaš čitati?.
DINO
-Dino Dvornik
FREND
-koji ne plaća reklamu.
povremeno
NBA Murraya
-dobar info kad nemaš puno vremena
Hot
-softwear+najbolje dizajniran blog
Stanoye
-hip-hop
Dobrotvorna akcija




HRVATI u NBA

Popis "favorite" teamova

1. Hajduk
2. KK Split
3. Utah Jazz
4. Juventus
5. San Jose Sharks

TOP LISTA NAJDRAŽIH SPORTISTA
1.Roko Leni Ukić
2.Ivano Balić
3.Mario Ančić
4.Darijo Srna
5.Toni Kukoč

Naši po Europi

***NOGOMET***

NJEMAČKA

Zvonimir Soldo
Jurica Vranješ
Boris Živković
Marijo Marić
Tomislav Marić
Ivica Banović
Marino Biliškov
Robert Kovač
Niko Kovač
Ivan Klasnić
Josip Šimunić
Marko Babić
Filip Tapalović

ŠPANJOLSKA
Ivan Leko

FRANCUSKA

Ivica Mornar
Goran Rubil
Filip Marčić
Zvonimir Deranja

ENGLESKA
Eddy Bosnar
Igor Bišćan

ITALIJA

Dario Šimić
Igor Tudor
Ante Šerić
Saša Bjelanović
Igor Budan

***KOŠARKA***

Italija

Dalibor Bagarić
Siniša Kelečević

FRANCUSKA

Jurica Ružić
Hrvoje Perinčić
Davor Marcelić
Tomislav Ružić
Igor Perica

GRČKA

Slaven Rimac
Sandro Nicević
Davor Kus
Ivan Grgat
Damir Mulaomerović

ŠPANJOLSKA

Žan Tabak
Marijo Stojić

***RUKOMET***

ŠPANJOLSKA

Ivano Balić
Mirza Džomba
Pero Metličić
Velimir Rajić
Tonči Valčić
Patrik Čavar

NJEMAČKA

Blaženko Lacković
Ivan Vukas
Dragan Jerković


VIC DANA

Ivano Balić:
Niko Kranjčar: