18.10.2004., ponedjeljak

Vrlo dugačak post........

Zvijezda u stvarnju.... FAX
Danas sam imal švabski, ovo je defintivno najgori predmet, ne samo da moraš slušat šta melje nego još i razmišljat i nagađat šta je rekla. Taj jebeni njemački učim od 4. osnovne i znam reći 5 rečenica. Sutra će bit još gore od 9 ujutro do 4 popodne. Profa je dosta simpatična, jedino mi ide na živce što se sama smije svojim švabskim forama koje nitko osim nje ne razumije........... Sva sreća da mr.Kretenisimo ide na Engleski jer ga ne bi mogao podnašati danas, taj čovjek je tako jebeno dosadan i samodopadljiv da je to nevjerojebatno.......uglavnom ovo je ipak Sportski blok pa onda........

GOODYEAR 5.kolo

OLIMPIJA-CIBONA 1
-po svemu što sam vidio ove sezone ovo bi trebao biti jedan od većih zicera kola, ali nekako se nadam da bi Cibona mogla iznenaditi. Pitanje je oće li igrati Rozić i Markota što im je važno zbog rotacije na krilu jer ovako ostaju samo na Štimcu i Vrankoviću. Olimpija će biti još opasnije jer je Bažda konačno krenuo, sve im govori u prilog, ali ipak........ Prijenos je na A Kanalu u 17h.

ZAGREB-ŠIBENKA 1
-Mravi su u dobrom streaku koji bi trebali produžiti pobjedom protiv Šibenke, pošto oni nemaju igrača(Čolak nije dovoljno dobar) koji bi mogao iskoristi Zagrebov propuh pod košem mislim da bi domačini na krilima Tomasa i Cicija trebali bez problema dobiti. Neće igrati ni najbolji u pripremnom periodu Dwayane Broyles tako da su šanse Šibenčana još manje.

ZADAR-HEMOFARM 1
-utakmica u kojoj će Zadar imati imperativ pobjeda, a to protiv leadera lige neće bit nimalo lako unatoč očekivano fanatičnoj potpori Tornada. Hemofarma je trenutno puno bolja momčad po meni uz Olimpiju i najbolja u ligi, ali u Jazina nit puno bolje momčadi nisu pobjeđivale pa se nadam da neće ni ova. Najopasniji su srpski reprezentativni Nebojša Bogavac, Petar Popović i igrač koji je imao 9ppg u NBA-u Vonteego Cummings.

BUDUĆNOST-SPLIT 1
-domaći su apsolutn favoriti, pogotovo jer neće igrati ozlijđeni Perić i Damir Rančić kojem se dogodila stravična nesreća, za vrijeme utakmice pozlilo mu je ocu i umro je nekoliko sati kasnije u splitskoj bolnici. Bez tog dvojca i ranije ozlijeđenih Kedže i Kartela, Split ima jedva 5 igrača koji inače dobijaju minute(Ukić, Novosel, Pašalić, Oršulić, Kaštopil) ostalo su juniori tako da je zaista teško očekivati da pobjede.

REFLEX-PARTIZAN 1
-3. veliki derbi ovog kruga, znatnu prednost dajem domaćima koji mi se čine puno boljom momčadi. Dok se Partizan uglavnom oslanja na Milojevića i Avdalovića. I dalje su ozlijeđeni najveći talenti Bogdanović i Perović. Ova utakmice je vrlo zanimljiva za NBA scoute jer osim Nemanje Aleskandrova, igrat će Mile Ilić, Predrag Samarđijski, te Dragan Labović.

Zvezda-Široki 1
-idealna prilika da poprave score, pošto je Široki uz Helios najneopasniji gost. Sve osim glatke pobjede Zvezde će biti veliko iznenađenje.

BOSNA-HELIOS 1
-najveći zicer kola, momci iz Domžala jednostavno su preslabi čak i za Bosnu.

LAŠKO-SLOVAN 1
-Slovan je uzeo Dončića najboljeg igrača Pivovarne zadnje sezone i Deana Olivera kojeg Cibona nije htjela, ali bi joj sad jako dobro došao.
I mislim da bi mogli biti drugi slovenski klub u ovom natjecanju, Pivovarna ima samo pobjedu protiv Širokog, nemaju niti jednog extra kvalitetnog igrača.

Inače u sljedećih 5 dana Goodyearligaše očekuju čak 3 utakmice, pravi NBA ritam će se nastaviti dok ne poću europska natjecanja......


MAMIĆEVA CIRKUSKA PREDSTAVA
-Mamić se je još jednom sam sebi posrao u usta, kako je i očekivano odluka o odlasku je povućena jer suludo je očekivati da će on odustati od projekta koji mu donosi tolike pare. Dinamo sutra igra derbi osmine finale Hrvatskog kupa protiv Belišća ishod utakmice je teško prognozirati.....ispadanje od ovih bi vjerojatno donijelo mnogo više od skidanja igrača na treningu....


HRVATI U LIGI PRVAKA
-ovaj se tjedan igraju 2 superjake utakmice Milan-Barcelona i sutra Juventus-Bayern. Nažalost oba naša stopera vjerojatno će susret prosjedjeti na klupi, dok je za Tudora to donekle i logično jer su mu konkurenti Cannavaro i Thuram, za Roberta Kovača bi svakako trebalo biti mjesta i neuvjerljivoj obrani Bayerna. Sablić i Leko gostuju u Madridu i imaju velike šanse da uzmu barem bod. Leverkusen gostuje na Olimpicu, a Babić i dalje ima status 12 igrača.Taj status je dopao i Ivana Klasnića koji gol nije zabio još od drugog kola Bundeslige pa su mu Klose i Charisteas uzeli mjesto. Biščan si je premierligaškim prvijencem poboljšao šanse da nastupi protiv Deportiva, junak kvalifikacija DarijoSrna se vraća nakon crvenog kartona i vjerojatno će biti u startnoj postavi protiv Celtica. Olić je uvijek nije potpuno fit i teško je očekivati da će istrčati na Stamford Bridgeu, dok si je standardni član PAO-a Srđan Andrić na utakmici grčkog prvensta slomio nogu i neće ga biti barem dva mjeseca na nogometnim travnjacima. Za očekivati je da će na vratima Panathinaikosa stajati Galinović, zbog kojeg je Zajec potjerao Shuma, jer ga Izraelac nije htio staviti u prvu postavu. UEFA.com


NBA PREDSEZONA
-zasad nitko od naših nije bio dvoznamenkast. Najbolji nastup dosad je imao najiskusniji-Kukoč 8poena i 7 skokova. Šundov i Planinić su u zadnjim utakmicama postigli poena koliko su dobili i minuta-6. Kasun isto dobiva mrvice 2poena u 4 minute sinoć, a razočaran je i Giriček također samo 2 poena. Noćas igraju Netsi, Planinić je dosad bio vrlo dobar barem po onom što se može pročitati na američkim diskusijama.
Neki ga čak proglašavaju novim Ginobilijem.
NBA.com

Believe or not....this is all..........
- 21:15 - Ispeci, pa reci. (0) - print - #

<< Arhiva >>

  listopad, 2004 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

ICQ=293420227

Sportski blok
Blog blogova-MARKOMANIA
NBA rezultati
NBA Talenti Gumenjare
1.Nemanja Aleksandrov
2.Roko Leni Ukić
3.Predrag Samarđijski
4.Damir Markota
5.Uroš Tripković
6.Marko Tomas
7.Mile Ilić
8.Hrvoje Perić
9.Vuk Radivojević
10. Manuchar Markoishvili
11.Dragan Labović
12.Drago Pašalić
13.Jure Močnik
14.Marko Banić
15. Ivan Koljević


E-MAIL

Pošalji mi mail

Peticija za NBA na HRT-u
Hoću NBA

Linkovi


Blog.hr
-blog homepage
Forum.hr
-najbolji CRO forum
Monitor.hr
SportNet
-sportski site NO.1 u nas
NBA
-najposjećeniji sportski site
Livescore
-rezultati-nogomet, tenis, hokej
Sports Illustraited
-američki sportski site
ESPN
-također
WillHill
-najpoznatija kladionica
HRTsport
-sportski portal
Slobodna Dalmacija
-novine za Hajduk
Večernji
-novine protiv Hajduka
Vjesnik
-još jedne novine
Torcida
-site najjačih navijača
hoopshype
-NBA rumors....
Draftcity
-najbolji site o Draftu...
BLOGOVI KOJE ČITAM
redovito
Drito
-legenda
MARKOMANIA
-legenda u stvaranju
BRANKO
-misliš da znaš čitati?.
DINO
-Dino Dvornik
FREND
-koji ne plaća reklamu.
povremeno
NBA Murraya
-dobar info kad nemaš puno vremena
Hot
-softwear+najbolje dizajniran blog
Stanoye
-hip-hop
Dobrotvorna akcija




HRVATI u NBA

Popis "favorite" teamova

1. Hajduk
2. KK Split
3. Utah Jazz
4. Juventus
5. San Jose Sharks

TOP LISTA NAJDRAŽIH SPORTISTA
1.Roko Leni Ukić
2.Ivano Balić
3.Mario Ančić
4.Darijo Srna
5.Toni Kukoč

Naši po Europi

***NOGOMET***

NJEMAČKA

Zvonimir Soldo
Jurica Vranješ
Boris Živković
Marijo Marić
Tomislav Marić
Ivica Banović
Marino Biliškov
Robert Kovač
Niko Kovač
Ivan Klasnić
Josip Šimunić
Marko Babić
Filip Tapalović

ŠPANJOLSKA
Ivan Leko

FRANCUSKA

Ivica Mornar
Goran Rubil
Filip Marčić
Zvonimir Deranja

ENGLESKA
Eddy Bosnar
Igor Bišćan

ITALIJA

Dario Šimić
Igor Tudor
Ante Šerić
Saša Bjelanović
Igor Budan

***KOŠARKA***

Italija

Dalibor Bagarić
Siniša Kelečević

FRANCUSKA

Jurica Ružić
Hrvoje Perinčić
Davor Marcelić
Tomislav Ružić
Igor Perica

GRČKA

Slaven Rimac
Sandro Nicević
Davor Kus
Ivan Grgat
Damir Mulaomerović

ŠPANJOLSKA

Žan Tabak
Marijo Stojić

***RUKOMET***

ŠPANJOLSKA

Ivano Balić
Mirza Džomba
Pero Metličić
Velimir Rajić
Tonči Valčić
Patrik Čavar

NJEMAČKA

Blaženko Lacković
Ivan Vukas
Dragan Jerković


VIC DANA

Ivano Balić:
Niko Kranjčar: