iće, piće i nogometno otkriće.....

03.11.2006., petak

NAJAVA 5. KOLA HMNL

Došli smo i do 5. kola. Gospićani prvi put ove sezone igraju protiv puno lošijeg protivnika. Prilika je to da se još više učvrsti prvo mjesto osobito zbog rasporeda drugih susreta tako da će pojednine ekipe iz vrha ipak nakon ovog kola izgubit korak za Gospićem.

PAROVI:

Gospić - Petrinjčica 1

Što drugo reći i prognozirati nego uvjerljivu pobjedu Gospića. Za Gospić neće nastupit Ricardo dok će ostali bit na raspolaganju. Ekipa gostiju je nakon iznenađujuće dobrog starta prilčno posustala i polako se spušta prema dnu prvenstvene tablice. Gospić bi na ovoj utakmici trebao značajno poboljšat svoju gol razliku.

Uspinjača - Torcida 1

Splićani su uvijek nezgodni sa zagrebačke klubove. Lani je Torcida iznenađujuće izbacila Uspinjaču u četvrtfinalu play offa, ali imali su jako puno sreće u tom susretu. Uspinjača nije pretjerano uvjerljiva posljednjih par kola, ali ima li za njih boljeg motiva od Torcide da se krene sa novim pobjedama. Očekujem sigurnu pobjedu Uspinjače iako je Torcida u Zagrebu neugodna osobito ako prva povede.

Sokoli - Gošk 2

Zbilja ne vidim na koji način bi ikoga u ovom dijelu sezone Sokoli mogli pobijediti ili uzeti bod. Vjerojatno su domaćini računali na početku sezone na bodove protiv Dubrovčana, ali do njih će teško kada se pogleda trenutna situacija u ekipama. Gošk je iznenađujuće dobar i ovo im je još jedna utakmica iz koje bi trebali odnijet sve bodove koji će ih i dalje držat u samom vrhu

Inero - Kijevo 1x

Inero bi trebao zabilježiti prvu pobjedu na domaćem terenu ove sezone. Gosti teško mogu očekivat pobjedu u Splitu ali u sličnoj su situaciji bili i prošlo kolo kada su iznenadlili Uspinjaču u Kninu. Kijevo je namučilo Mejaše u Splitu u 3.kolu, vjerojatno će i Inera, ali bod će bit maksimum koji mogu izvući.

Croatia - Orkan 2

Orkan je odlično krenuo u prvenstvo, pobjedivši Brodosplita, Croatia je također dobro startala, ali nekako istovremeno su krenuli i padovi u redovima ovih dviju ekipa. Orkan ove godine nema tako moćnu ekipu kao lani i preklani, ali i dalje su sasvim solidna ekipa i predvođeni Hertlom i Korabom Morinom trebali bi donesti sve bodove u Zagreb.

Mejaši - Brodosplit 1x

Derbi kola, derbi Dalmacije. Što drugo reći. Veliki rivali. Brodosplit bogati klub, Mejaši klub iz naroda, klub sa najboljim navijačima. Dva najjača kluba iz Splita zasigurno će nam pred prepunim gledalištem ponovno priuštiti veliki spektakl. Očekujem pobjedu Mejaša koji su nekako krenuli sa igrama dok Brodosplit osim Orkana kad je izgubio i nije imao neku tešku utakmicu. Brodosplit je prilično neuvjerljiv ove sezone iako i dalje dobro stoji na tablici, ali za sada to može zahvaliti laganom rasporedu. Publika će kao i dosad bit na strani Mejaša i to će vjerojatno nosit igrače Mejaša. Split po mome sudu može izvuć maksimum bod. Igrači na koje treba obratit pozornost su Bajrušević i Jakić kod Mejaša, te Brčić i Banić kod Brodosplita. Mislim da će netko od navedenih odigrati značajnu ulogu u derbiju


BRODOSPLIT - SOKOLI 3- 0 B.B.

Igrači Sokola nisu doputovali u Split u nedjelju na utakmicu 4. kola i utakmica je registrirana rezultatom 3-0 za Brodosslit. Nadam se da će ovakvih situacija u budućnosti bit manje, tj. da se više neće ponavljat, ali žalosna je činjenica da se već par godina neke utakmice ne odigravaju zbog smiješnih razloga (igrači štrajkaju, nema dosta igrača i slično)



- 00:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< studeni, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

FINALE-2.utakmica

Sesvete-Sava Centar, petak 21 h
MNK USPINJAĆA - HMNK GOSPIĆ




IMA SE ŠTO I PROČITAT...

TABLICA PRVENSTVA

1. Gospić 54
2. Uspinjača 49
3. Brodosplit 47
4. Inero 44
5. Mejaši 36
6. Kijevo 29
7. Petrinjčica 27
8. Gošk 25
9.Orkan 24
10. Torcida 24
11. Croatia 15
12. Sokoli 0


IZ LIGE ISPALI SOKOLI, UŠAO POTPIĆAN

RAZIGRAVANJE:
prva utakmica
MNK VRGORAC-MNK CROATIA 8-1