You can use your illusion-let it take you where it may We live and learn and then sometimes it´s best to walk away..Me I´m just here hangin´ on it´s my only place to stay at least for now anyway I´ve worked too hard for my illusions just to throw them all away..

~make love not war~

26.10.2006., četvrtak

...what if there ain´t no tomorrow?...

ev,da se malo javim..
muči me neš i pokušavam skužiti šta..al baš mi ne ide..tream pomoć..stvar je u tome kaj se toliko toga događa,al to je ustvari ništa..sad neznam da li tko kuži..al nije me briga,ionako sam ja skužila da mene nitko ne kuži..sada malo zvučim patetično,ali nemogu si pomoći..to mi se rijetko događa jer sam inače uvijek nasmijana,a sada..točnije,još od prošlog vikenda..nešto mi se čudno događa..stalno sam u nekakvom fakin bedu..a zašto???..zašto baš ja???..mislim,svi moraju biti nekad u bedu,ali ta faza bi po mom mišljenju trebala brže proći..a kod mene već traje dosta...i svaki dan slušam ista pitanja tipa:kaj ti je..zakaj si tužna..kaj te muči..jesi ti dobro.....a ja samo nabacim smiješak i pretvaram se da je sve okej..ali nije..sve to potiskujem u sebi,ne želim s nikim podijeliti svoje tajne..možda je to zbog škole,jer ipak to je srednja,nova okolina..mislim,ja sam se priviknula,ali ne mogu još uvijek za nekoga reć da mi je pravi prijatelj i odmah reć sve kaj me muči..a što me muči..to što ima toliko toga što ne može i ne smije izaći na vidjelo,a ja to silno želim..ne znam ni da li je to moguće,ali nada uvijek postoji..mislim,svi govore da postoji i nešto više od nade..neka mogućnost da bi ustvari i nešto moglo biti..ja stvarno ne znam..voljela bih..voljela bih znati...voljela bih svima sve reći..čak i toj osobi..i uvijek mislim:pa ima sutra..ima vremena...ali da li stvarno ima vremena?..što ako sutra više nema?..WHAT IF THERE AIN´T NO TOMORROW???...kako ću onda pokazati svoje najdublje osjećaje nekome tko mi se sviđa (još ne mogu reći da volim..nekako mi se čini da je prerano za to..ali možda ipak nije..hmm..)..moram nešto smisliti..ali ne znam što..previše se toga nakupilo u tako malo vremena.......
ajme,koliko folizofiram..moram sada stati...eto,ako nešto smislim javit ću....za sada..ajte bok...PEACE..ROCK ON!!!!!!!

21:31 Komentari /16/ isprintaj #

23.10.2006., ponedjeljak

eto..danas je mojoj dragoj..khm,khm.."dragoj" sestrici 14.rođendan...ajme..već..isse..al aj SRETAN ROĐENDAN!!!..sve naj,naj..bla,bla,bla..al tak mi je draga da bi ju..ajme,neću ni komentirat..mislim,ženska mi neki dan dođe i pita me kaj je to Woodstock..ddd...lud..kak me može to pitat..uh..pa mi je to onda dalo ideju za post..evo neš malo..


Woodstock

Često se govori o nekoj izgubljenoj mladosti. Sve je to relativno, evo uzmimo npr. tamo 60-te. Događale su se velike stvari, mladi su se borili protiv ustajalih konvencija, težili su za pravdom, mirom i seksualnim slobodama, stvarala se nezaboravna rock glazba, pamtimo prve hippije, pa i šetnje po mjesecu.
I onda je godine 1969. jedan festival, kada je nešto buntovno postalo već mainstream, ušao u povijest. A mladost, koja je tada doslovce tri dana živjela u miru, glazbi i ljubavi, nije ni shvaćala da je postala već dio jedne glazbeno-financijske mašinerije, koja je trubila o slobodama, a ujedno se od njih hranila. Woodstock - taj "sveti" spektakel glazbe bio je vrhunac i kraj velikih zabluda, tadašnje već na neki način izgubljene generacije.
Gotovo nema rockera ovog tisućljeća, tko ne poznaje netku od zvijezda Woodstocka - Jimi Hendrix, Janis Joplin, Joe Cocker, Ten Years After, Santana, Joan Baez, Canned Heat i još mnogi drugi su došli uglavnom za velike novce da uvesele borce za pravdu, da ujedine protivnike Vietnamskog rata, da se širi ljubav i razumijvanje, pravi Flower Power.
I nije nedostajalo ni LSD-a niti drugih poznatih droga i tako su se stvarale neponovljive glazbene izvedbe, u čemu je publika uživala i po suncu, blatu i kiši.
Ostavština je bogata, to se osporiti ne može, ali poslije tog festivala je za samo nekoliko godina nastala prilična tišina. Bye bye Janis, koja nisi dočekala svoj napokon slavom okičen Bobby MyGee, Jimi Hendrix, koji si otišao u neki svoj Watchtower, Canned Heat, koji ste se također se negdje izgubili, a i vama je droga nekog pokosila.
Od hippie generacije su nam ostale samo modne krpice, oni noviji, mlađi su se više morali boriti da ne izgube svoje radno mjesto, a duga kosa i sex više nisu tema, i tako smo došli do današnjeg dana, gdje sam namjerno podosta i preskočio, jer za priču nije bitno.
Lijepo je što je bilo Woodstocka, ostat će kao jedna legenda za današnje i nadolazeće rock generacije, za mlade buntovnike i za starije kao podsjetnik.....


i da,još neš..fala Maji za lektiru,iako mi nije baš previše pomogla..al i to je neš....i fala Frigiju za interpretaciju one pjeme..jer fakat neznam kolko bi se još mučila s tom fakin lektirom..mislim,ispisala sam 21 stranicu..ajme..ruka mi otpada..isse..eto..ajte pozz!!!

21:38 Komentari /14/ isprintaj #

18.10.2006., srijeda

pada,pada,pada fasada...uh..

eh..evo mene..zasada sam dorbo..ma i više nego dobro..ova tri dana su mi baš super prošla..sprdancija na sve strane..baš mi je dobro..čak su i pale neke dobre ocjene..dobih dvije petice iz geog i dvije iz lat..i par četvorki..pa super..eh..al ne padaju samo dobre ocjene..pada i fasada..glupo zvuči ali je istinito..neki dan ja izlazim iz ulaza svoje zgrade kad ono paf!..ni pol metra ispred mene pao komad fasade sa stropa..lud..pa mislim fakat..to me čudi jer je zgrada relativno nova..al aj da na to zaboravimo..šta bi da mi je pala na glavu?..možda nebi bilo ništa, a možda bi..jebote..moram se preselit negdje drugdje..još će mi se i cijela zgrada zarušit,a ja u prizemlju..

pozz svima!!..i shelly samo za tebe:DRŽ SE!!!..teška vremena ne traju uvijek..hehe..

22:02 Komentari /33/ isprintaj #

15.10.2006., nedjelja

pravi post

eh..neznam ni kako početi..mislim kako će me uhvatiti neka inspirejšn..ali ništa..oke,to je i normalno,ipak je nedjelja,najdosadniji dan u tjednu..ono,dođem van,a tamo nikog normalnog...recimo..bila sam s plawushom,bastom i mirkovićem (pozz dečki)..a o tome šta smo radilii neki drugi put..valjda..hehe..ev,da ne zamaram previše..par rock citata..

" Svijet je pun kraljeva i kraljica
koji ti zasljepljuju vid i kradu ti snove!"
Heaven and hell, Black Sabbath


" Neka bude svijetlo, zvuk, bubnjevi, gitara!
Neka bude rock!"
Let there be rock, AC/DC


"Naučili smo više s ploče koja je svirala 3min.
nego što smo ikada naučili u školi!"
No surrender, Bruce Springsteen


"I na kraju svakog teško zasluženog dana
ljudi pronađu neki razlog da vjeruju."
"Reason to belive",Bruce Springsteen


" Ljubav je kada ti je dovoljno stalo do nekog
da izraziš razočaranje"
John Densmore


" Želim ti zahvalizi moja slatka draga,
što si kopala po blatu i izvukla me iz njega!"
In from the storm, Jimi Hendrix


"Znanje govori,ali mudrost sluša."
Jimi Hendrix


"I've been imitated so well I've heard
people copy my mistakes.",Jimi Hendrix


"Vrijeme koje uživaš trošiti bezveze,
nije utrošeno bezveze."
John Lennon


"Čuda se događaju svakoga dana;
promijeni svoje mišljenje o tome što
je čudo i vidjet češ ih svuda oko sebe."
Jon Bon Jovi


"MI SMO POLITICARI EROTIKE,ZALAZEMO
SE ZA SVE STA IMA VEZE S
POBUNOM,KAOSOM I BESMISLOM..."
JIM MORRISON


"I'm interested in anything about revolt,
disorder, chaos, especially activity that appears to
have no meaning. It seems to me to be the
road toward freedom.",Jim Morrison


"Nemoj se pokušati ubiti,neće ti se
svidjeti.",Queen


..........to be a rock and not to roll..........

22:01 Komentari /20/ isprintaj #

14.10.2006., subota

yeah

ev,otvorih i ja blog..napokon..hmm..nekaj o meni..zovem se Antonia..iam 15 god..živim u Velikoj Gorici..idem u opću gimnaziju..obožavam ROCK !!!..otvorila sam blog zato što mi je dosadno..i nakon višesatnog razmišljanja i prelistavanja knjige iz latinskog u nadi da ću naći adresu za svoj blog,uz pomoć jedne vrlo ''inteligentne'' plawushe,uspjeh otvorit blog..eto..da više ne zamaram glupostima..ajte bok

Image Hosted by ImageShack.us

17:21 Komentari /15/ isprintaj #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Siječanj 2008 (1)
Studeni 2007 (2)
Listopad 2007 (1)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (1)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (5)
Veljača 2007 (5)
Siječanj 2007 (6)
Prosinac 2006 (7)
Studeni 2006 (7)
Listopad 2006 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


~mail & MSN~
nikki_rose91@hotmail.com


..Hey hey hey
She's a rock 'n' roll junkie
That's how she gets her kicks
The way she licks her lips
It's how she gets her fix
Another midnight monkey
How'd she get those kicks
Just a rock 'n' roll junkie..



Image Hosted by ImageShack.us



..osoba sam koja se zatvorila
u svome nejasnome otporu
sanjalački i odlučno,
i koja je voljela..nekoć..


"Odjeću izdrtu ko što odbaci
Čovjek i novu uzima promjenu,
Tako i tjelesnost trošnu napušta
S drugim se združuje tijelima novim."


Image Hosted by ImageShack.us




Once I had, a little game
I liked to crawl back into my brain
I think you know the game I mean
I mean the game called ´go insane´


Image Hosted by ImageShack.us



So the world is spinning faster.
Are you dizzy when you´re stoned?
Let the music be your master.
Will you heed the master´s call?
Oh..Satan and man..


Image Hosted by ImageShack.us



You are the one
(I just want to fly..)
You are the one
(I just want to rise..)
You are the one
(I just want to see..)
You are the one
(Under the sun..)
You are the one..


Image Hosted by ImageShack.us