08.12.2005., četvrtak

Ako nitko ne zna onda nisi jeb'o

… i onda sam s Njom izašao iz autobusa… a što…ti, kao ne bi, a? ma nemoj me jebat stari, pa mjesecima me već proganja…. kao da ne znaš, sve one eksplicitne izjave i to, u pravilu, kad je ekipa u blizini…. da se čuje….. pa aj' ti sad budi baja i odbij? ma ne bi me more opralo…..
i eto, skupio sam petlju i izašao iz autobusa….
Ali znaš, kad sam napokon odlučio, kao da mi je pao kamen sa srca…. odjednom sam se osjećao kao prljavi Hari hehe…mda, Eastwood… svi me gledaju, svi znaju što se događa..ono..mješavina osjećaja, napetost u zraku, osmijesi, mržnja, zavist…svi elementi napete holivudske drame…
I ništa, uputimo se gore, prema njenoj kući… sama živi, to znaš, starci u Njemačkoj a ona neka tetka njena nije doma…. prazna kuća, đe'š bolje…. ali jopet, strah prika, strah….što ću, kako ću, oću li znati, oću li biti dobar, tisuću pitanja mi se roji po glavi….
Uđemo mi u kuću i računam imamo još malo vremena, malo ću sjesti, popiti piće..valjda će mi do tada sinuti što mi je činiti…. ali kuratz…. nismo ni prešli prag a ona me vodi u sobu. Da, da u sobu…. ma čak me tako i pitala: "Oćeš vidjeti moju sobu?" …jebote, čuj oću li vidjeti sobu? Ne, ono..došao sam vidjeti kako ti cvijeće krasno uspijeva…. pa naravno da ću vidjeti ali čekaj malo, polako..vrag odnio i prešu…. to mislim ali ne govorim nego lijepo za njom i pravac soba.
Soba ko soba, klasična tinejđerska…. na zidu Limahl i Kajagoogoo i takva sranja…. ma nisam se stigao ni okrenuti kad se bacila na mene i uvalila mi jezik u usta….. direkt.
Stari, u jednu ruku, nije to bilo ni tako loše, barem me riješila dvojbe što mi je činiti…. i ništa, bacili smo se na krevet, ja počeo šarati rukama svukuda…. Prvu prepreku, korpić, uspješno sam riješio to, moram ti se pohvaliti, jako brzo…. a sise …doooobre, što da ti pričam…na brzinu se i ja skinuo, do gaćica naravno…. a kad sam počeo skidati njene a ispod ono runo izletilo…uu….jesam se ono za doček Nove mečio sa Vesnom ali ovo je ipak najviše dokle sam išao…. trlja se ona o mene, a meni kuratz…ma što da ti pričam…. i ide ona mene skinuti gaćice, poteže li poteže..a one zapele…. ali ona navalila ko june. …vidim ja, nije ni ona baš neka iskusnjača, đaba joj priča….
Kad smo napokon ostali goli, čudno se nešto dogodilo…. kao da sam postao astralna projekcija…. ma ne, nije to dobra usporedba…nije to kao ono da sa strane gledam vlastito tijelo nego više..kako da ti objasnim…kao da sam u vlastitom tijelu ali da sve to ne radim ja, nego netko drugi, tako nešto…. ma dobro, da ne filozofiram…uglavnom, reko' ja, predigru smo odradili, amo jebat…. ali tu je sad klopka, treba biti oprezan…. oću li znati pogoditi na prvu? Teoretski mi je sve jasno ali..ali… kao da je pratila tijek mojih misli, uhvati me ona za kuratz i uvede ga u sebe.
I…i….i…
Ma ne znam, ali ako je to ta jebačina….onda…ma ne, pazi, ne kažem da je loše, daleko od toga…ali brate, kao da verglam u leru, ne osjećam baš nešto…. zapravo osjećam, osjećam neku vrelinu unutra ali…
Ma dobro, neću sad ispasti papak, jebem ja jebem…već se pomalo i umorio, naporno je to čovječe…a ona počela sve više stenjati i sve se više kretati. Ono, prati moj ritam…ali nije ona ritam mašina da bi uhvatila moj ritam pa tako, kako mi upadne u kontru, tako meni kuratz ispadne…. jednom, drugi put…pa u pičku materu curo, da mi je i 40 cm a ne ovih mojih 22 ispadao bi koliko se krećeš…Što kažeš? Ma dobro, dobro..što sad, zajebajem se…kao da je tebi veći od 15cm, nije to bit, bit je da treba uhvatiti ritam.
Uglavnom, nakon jedno 15-ak minuta guslanja…ja ti ga lijepo izvadim…. što je i kako bilo s njom ja ti ne znam…niti sam gledao, niti sam znao primjetiti…. smješkala se, valjda joj bilo dobro.
Onda smo ti malo pričali, ljubili se, a ona se uhvatila moga kurtza i sve ga zagleda, okreće, pipa, ovo-ono…gleda ga jebote..kao..kao..štajaznam ..Semiramidine viseće vrtove…. ne znam jel' još išta od škole ostalo u onoj tikvi al' siguran sam da mi je kuratz zapamtila za života…. da je dovedu na prepoznavanje u policiju, vjerujem da bi me prije po kurcu nego po faci zapamtila..
Ja sam ti još malo izdržao tu torturu, jebiga..svugdje piše da se žene nakon jabade još malo vole mazit pa reko..nek' joj bude…. odmah poslije toga sam ti se skupio, uzeo stvari i pravac na autobus….ja mislim da sam letio do stanice, onako ponosan…. a što, ti ne bi bio? 16 godina prva jebačina, kao da je mala stvar? I tako ti ja hodam, hodam..i svako malo uhvatim se za kurac…u stilu, to stari, bio si na visini zadatka…. i najrađe bi prvoj ženi na putu rekao da sam jebavao…. na trenutak mi se čini da me promatraju, kao da mi nešto očitavaju na faci? A svima bi im rekao, svima…
Na kraju, pričam ovo samo tebi, a valjda će i ona nekome…. znaš kako se kaže: ako nitko ne zna onda nisi ni jebo..

- 15:12 - Razjagori se!! (10) - (U)Tiskaj - #