< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Bolje čak i blog nego bog
"Haziza nije država već debela ružna neaktivna alkoholičarka. Država je mit, ja sam od nje pobjegao, od takvih, koji su se zvali moji prijatelji"

Blog za najgore djelo prirode, za ljude...


online


Counters

Poveznice
Tituba
Prog Rock

Lista zaista ali zaista glupih blogova
Teeja
Tolić
Coce
Dee

Bartulovx
04.01.2006., srijeda
Grad od 4,5 milijuna stanovnika...

Država koja će se u drugoj polovici desetljeća zvati Zagreb jer će jedino tamo i biti uvjeta za život. Svi će ići u preriju Zagreba da bi imali normalan suvremen život! A ne ovaj seljački u okolici Zagrebačke županije i diljem bivše države Hrvatske preimenovane u država Zagabria!
Ne to nije centralizam, neee, dapače takva budućnost je neizbježna samim tim činom podjele kapitala i resursa!
Toliko toga mora proći kroz ruke Zagreba, da čak i onaj jado koji živi od turizma, a znamo da turizam je hrvatska najjača grana, jer drugih bogme ni nema, mora dati lovu u glavni grad, pa možda mu se nešto i vrati.
Ustvari naša najjača turistička zajednica je Zagreb, sve dobijaju od turizma, a na primjer Split, 2. grad u državi dobije toliko koliko Vladimir Šeks potroši na cugu! A ni to nije malo, valjda je tako!
Ostale gradove ni ne želim spominjati jer bi u budućnosti prije nego što napustimo sve županije i preselimo se u grad koji se rapidno širi u godini dana grad veličine Zadra je ošo gore, svi gradovi trebali imati sponzora, zato jer država i ne voli obveze prema ostalim gradovima!
Budžet je malen, božićnice penzionera iznose koliko jedan bakalar!
I samo se pitam ko će raditi ovdje na jugu! Talijani ili Slovenci, pošto će sve izgledati napušteno kao i većina sela u dalmatinskoj zagori i neki od otoka! Valjda ćemo prodati obalu, a Slavonija, Slavonija nam ni ne treba, možemo uvoziti! Što će nam naša hrana, kad je strana stranija od naše i čudnijeg okusa! Samim tim je bolja, jer je čudnog podrijetla, što će nam more, kad imamo Zagreb da nas štiti i jede ulovljene škampe i jastoge, jer mi ovdje nemamo za to para, što će nam turizam, kad te pare i ne vidimo.
Vrijeme je kada odem u zahod da se ispraznim sjedeći, odmah faxom pošaljem u zg svoj uzorak na toalet papiru, da mi objasne što me danas očekuje u svezi s probavom! A pritom im i pošaljem par kila srdela i 3 cifrenu svotu, eura. A onda pokupim kufere iako ne želim biti posljednji gorštak u okolici Zagreba, koji je za nas Europa i kao Izrael židovima, odem se preseliti gore, jer valjda je jedina budućnost gore!
A i azbest nas ubija, daje nam rak svake godine. Bolje bi bilo da zatvorimo granice oko Zaprešića, Dugog Sela i Zagorja, jer ovdje gdje sam ja sad budućnost polako odlazi na spavanje i ugasit će svjetlo za sobom.
- 22:31 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>