Hattrickovine

utorak, 24.10.2006.

Kup

Možda se zaboravilo na deveti krug pakla, ups Kup kola, ali zasigurno nije okruglo deseto. Rakete ovaj put jednostavno nisu imale dovoljno jak warp pogon kojim bi zaustavile protivnika. Vanjito ipak želi opravdati svoj status viceprvaka. Zar razliku od Spalata neće on dopustiti da ga izbaci tamo neki četvrtoligaš (no offense, Mišo)

Nindža ratnici nisu imali nikakvih (rezultatskih) problema protiv invalida bez obzira na javorov sirup koji su im ovi servirali prije utakmice. Očito treba pronaći neka druga sredstva za klistir. 1. HNL rules once again.

Bupka nije uspio preskočiti visoko postavljenu letvicu. Zastava se spustila na pola koplja. Penali su pljugere, cugere, propalice i zelene zmajeve odveli u četvrtinu finala. Pa se ti misli koliko ima istine u onoj filozofiji da sportaši trebaju voditi uredan i zdrav život.

Sraz dvaju Dubrovčana nije mogao završiti drugačije, nego suzama. Danima prije same utakmice gradom se širila nevjerica i šok zbog okrutne sudbine koja ih je stavila u isti ring tako rano. Unatoč velikoj razlici u HatStatsima, misteriozo je pružio izvrstan otpor i pitanje je kako bi utakmica završila da nije ostao bez kraljevića Marka.

Krave se ne štuju samo u Indiji. Njihovi sljedbenici su se proširili na naš kontinent pa tako i do Zagreba. Gdje je pogriješio ljubitelj kućnih ljubimaca i u čemu je tajna njegovog poraza prepuštam hattrick stručnjacima da se izjasne.

Gladni čopor vukova ostao je kratkih rukava, tj. praznog želuca. Upitnici su čak 2 puta uspjeli probiti fantastičnu Zdralovu obranu. Kako? Nije mi ni do dana današnjeg jasno. Međutim, poraženi ne bi smio previše tugovati jer je ovo ipak najbolji Kup rezultat u povijesti njegovog kluba.

Dinari odavno nisu naša valuta, ali njihova vladavina na hattricku svejedno ne prestaje. Kad si MOD pa taman i bivši, možeš sve?! S druge strane, rola je svoje odrolao. Još jednom je zastao na 10. kolu Kupa. Nije mu pomogla ni premoć u MIDu, ni čak 4 HatStatsa više. Ako ništa drugo, barem je dočekao vidjeti svoje ime u hattrickovinama.

Još je jedan «istočnjak» preuzeo stvar u svoje ruke. Iako su se Zgubidani svom forcom trudili dostići SSovo vodstvo, Hola nije dopustio da se isto i dogodi, nego je prednost zadržao do samog kraja. Jednako čvrsto kao što i drži II.3 ligu. Dobro, tamo dijeli prvo mjesto, ali znate što je pjesnik htio reći.

- 13:58 - Komentari (1) - Isprintaj - #