Svizac

12.09.2005., ponedjeljak

Šećer na kraju

Sve je dobro šta se dobro svrši... tako je nakon bolesti, lošeg vremena i svih drugih problema ovo lito završilo jednim fenomenalnim provodom!
Dakle bija sam u sridu na "Dalmatinsku večer Zente i Firula" (organiziranu povodom završetka lita - ma nije bitan razlog bitno je da se fešta) isprid (i u) kluba O'Hara. Kao što vidite ovo pišem u petak jer sam cili jučerašnji dan bija pospan i mamuran.
Dogovarao sam se s par frendova da odemo na tu feštu, pa su ljudi otkazali u zadnji čas zbog posla sutra ujutro, meni pun k... svega i odem sam do Zente pa šta bude. I onda me na putu zove prijatelj iz srednjoškolskih dana da šta radim oćemo se nać i eto sve riješeno. Naravno vidija sam usput i cure koje nisam srea već jedno 4 godine, lipo smo se napričali, isplesali, ludnica!
Upad je bija skromnih 10 kuna, za svačiji džep jer to je ipak narodna veselica. Za tu lovu je svako moga pojist kolko je tija pedoči (dagnji) na buzaru! Pivo se točilo po prigodnim cijenama, bilo je i vina. A i muzika je bila odlična, nastupa je Gego & Picigin Band.

Stvarno su rasturili. Gegota nisam nikad prije sluša, prijatelj mi ga je preporučija nakon fešte na Barbarincu i stvarno je odličan. Svira nekakav neobičan zvuk u kojem ima malo rocka, puno reggea i hvarskog narječja, s time da je neke riči i sam izmislija. Izda je sad i CD možda ga i kupim.
Odlučio sam ne izać na expertne sustave ne zato što je težak ispit nego jer je glup i dosadan i ne da mi se to učit. Tako moj odlazak u Varaždin za par dana postaje čisto turističkog tipa: upisat godinu, kave i izlasci s ekipom :) Možda ipak izađem na mreže ali to je zasad samo možda...

EDIT: ovo sam postao prije dva dana ali je zbog problema na sajtu objavljeno tek sad :(
- 10:51 - No comment (3) - Out of paper - #

<< Arhiva >>

< rujan, 2005 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Free Counters
Free Website Counter

Opis bloga (i lika koji ga piše)

Linkovi

Favorite Music

Kontakt