| < | travanj, 2008 | > | ||||
| P | U | S | Č | P | S | N |
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
| 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
| 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
| 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
| 28 | 29 | 30 | ||||
Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv
Arhiva
Uzori
Zgužvane kuharice
Piletina s pancetom
- 15:21 -
Ispeklo pa reklo (7) -
Tisak -
# -
On/Off
|
Nisam znala kaj bi radila za ovaj Uskrs, pa sam iskombinirala ovaj recept inspiriran Španskim pticama od Jane B. Ispalo je tak dobro da sam ga jučer radila opet ![]() No, krenimo redom... Potrebno vam je: 400g pilećih prsa (za dve osobe) malo sira malo šunkice 6 šnita pancete čačkalice malo vegete ulje mladi krumpir Priprema: Pileća prsa razrežete tako da dobijete 6 plosnatih "šnicli". Na sredinu stavite malo šunke i sira. ![]() Zarolate i omotate s jednom šnitom pancete pa ušvrstite čačkalicama. ![]() U većoj posudi zagrijte oko prst debljine duboko ulje (ja obično pomiješam maslinovo i obično). Kad se zagrije, spustite u njega "paketiće" i "posolite" s malo vegete. Povremeno okrenite da se ravnomjerno speče. Gotovo je za cca 10-15 minuta. ![]() Panceta će pustiti prekrasne mirise po cijeloj kući, a piletina će upiti slanoću. Za prilog napravite pečeni krumpir tako da mladi krumpir narežete na manje, jednake dijelove, stavite u malo ulja, prekrijete s komadićima margarina i pečete u pećnici na 200 stupnjeva dok se lijepo ne zarumene. ![]() ![]() Poslužite uz zelenu salatu i uživajte. Kao prilog je odličan i krumpir ispod peke, pire krumpir ili povrće. Dobar tek! choco |





