četvrtak, 22.12.2005.

10 TOP PISAMA I O SVAKOJ MOJE MIŠLJENJE

1.NOVEMBER RAIN-Najlipša pisma od Gunsa i na svitu. Jednostavno tu pismu mogu uvik' poslušat i da mi nikad ne dojadi. Baš je savršena. Jedan od lipših djelova u pismi je kad Slash ima solažu. To je nešto tako savršeno i cila pisma naravno.
2.PATIENCE I DON'T CRY-Pisme su mi posebne. Nemojte sad mislit da volin samo laganice. Sve pisme od Gunsa su mi odlične a, ove laganice posebno. Čin san čula te pisme zaljubila san se.
3.SO FINE-Ajme ova pisma. Tako je savršena. "How could she look so fine, How could it be she might be mine, How could she be so cool, I've been taken for a fool..." Neznan šta da van kažen. Čisto savršenstvo. Sve mi druge pisme (ne od Gunsa) dojade al' ove nikad. Ma da mi ih puštate cili život... jednostavno savršeno.
4.SWEET CHILD O'MINE-"She's got a smile that it seems to me, Reminds me of childhood memories, Where everything, Was as fresh as the bright blue sky..." Savršenstvo. Ma nema pisme od njih koja nije savršena. Ja bi sve ove pisme koje san napisala i koje ćunapisat stavila pod broj 1 al' pišen top 10.
5.WELCOME TO THE JUNGLE-Pa dobro i kaže. Mi smo ko' životinje koje su pobigle iz kaveza (svaka čast iznimkama) al' šta je tu je.
6.NIGHTRAIN-Ta je pisma presavršena. Znan zvučin ka' pokvarena ploča al' to je istina. Sve su pisme od njih savršene. Šteta šta su se oni prominili. Mislin vidi prije su kupovali jeftino vino (ka' naš Jure) i od toga se opili a, sad obavezno Jack Daniels. Sad vidiš kako su se vrimena prominila. Oni su tamo u 20-im godinama još pili Nightrain pa tek malo kasnije prešli na Jack Daniels i Vodku a, mi danas prije 15-este to pijemo ka' vodu.
7.LIVE AND LET DIE-Moja omiljena uzrećica. Na to mi se svodi život. Kad me svi gnjave lipo in to kažen i odma skuže da me puste na miru ili su najebali. Pisma je odlična, Svaka čast.
8.PARADISE CITY-Dobra pisma. Nalazi mi se na 8. mistu jer mi je iskreno malo previše je slušat najmanje 10 puta dnevno. Još san na odvikavanju od nje pa mi je psihijatar reka da je ne spominjen al' moran. Zato san je stavila na 8. misto.
9.CIVIL WAR-Odlična pisma. Pa mi nemamo Civil war al' imamo razredni i iskreno pun mi ga je k****. Svaki dan se neko posvadi (pogotovo ja s onin likon isprid mene, al' to je iz zajebancije). Malo je sve to naporno. Mislin dajte pogledajte činjenice. Tribali bi imat uzor tj. tribamo poduprit svoju domovinu. Hrvatski ?!?! Ma dajte. Hrvatska je izdala Gotovinu, hrvatskog junaka i sad govori da će učinit sve da ga oslobode. Zašto su ga onda uopće izdavali. Nije samo da su izdali Gotovinu nego i cilu Hrvatsku. Prodali se. Sramote!
10.I zadnja na Top ljestvici je ESTRANGED. Odlićna pisma a i spot. Najlipši dio spota mi je kad Slash izranja iz mora. Savršeno. Čisto savršenstvo.

- 23:47 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>