utorak, 20.12.2005.

SLASHU ZABRANJEN ULAZ NA KONCERT GUNS N' ROSES-A

Slash nije uspio ući na koncert budući da je Axl zaprijetio prekidom koncerta ukoliko netko iz bivše postave benda bude u publici

Bivši gitarist popularnih metalaca nije pušten na koncert nove postave Guns N' Roses-a u Las Vegasu.

Rasprodani koncerti u subotu i nedjelju, 29. i 30. prosinca, u Hard Rock Hotel & Casinu u Las Vegasu bili su tek drugi nastup "Pištolja i ruža" na američkom tlu u zadnjih osam godina.

U gradu se tog vikenda nalazio i bivši gitarist banda, Slash, ali je zaustavljen na vratima i spriječen da prisustvuje koncertu grupe u kojoj je od originalne postave ostao samo pjevač Axl Rose.

Slashovu izjavu za radio potvrdio je pripadnik osiguranja na koncertu, koji je izjavio da je Axl zaprijetio organizatorima da će sići s pozornice ukoliko u publici uoči nekog od bivših članova banda.

Na koncertima su Gunsi svirali mješavinu starog i novog materijala, počinjući s "Welcome to the Jungle". Axl se, odjeven u dres Oakland Raidersa, obraćao publici isprikama zbog tehničkih problema, a i uspio se ispričati zbog izostanka navodno planirane ljetošnje europske turneje, za koju je i on sam - doznao na internetu.

Reakcije na sviranje nove postave popularnih metalaca bile su svakojake. "Nije to stara postava. Mislim, ovi dečki ne 'grizu'... nije to kao sa Slashom", rekao je jedan obožavatelj, dok drugom ni tehnički problemi nisu smetali: "Nisam mogao čuti Axlov glas, ali znate što? Cijelog života čekam da uživo vidim Guns'n'Roses, i sjajno sam se proveo."

- 20:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>