Amazon.com Widgets S moje strane bare ... - Blog.hr

S moje strane bare ...

< kolovoz, 2005 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Komentari On/Off

Opis bloga

dogodovštine i razmišljanja s moje strane bare

Image Hosted by ImageShack.us

Linkovi



Blog.hr
Life of an Auditor
Accounting Elf






HitchHiker

Anything that happens, happens.
Anything that, in happening,
causes something else to happen,
causes something else to happen.
Anything that, in happening,
causes itself to happen again,
happens again.
It doesn’t necessarily do it
in chronological order,though.


srijeda, 31.08.2005.

Mislila sam već ranije pisati o ovome, ali mi se u posljednja dva dana blog nije otvarao - tehnicki problemi, i guess :(
Jeste li vidjeli urnebes koji je Katrina ostavila iza sebe?
Slušam juče na vijestima priču nekog čovjeka iz Misisipija kojem je kuća bila totalno poplavljena za manje od 5 minuta, a on je uz pomoć sinovog surfboard-a uspio doći do tavana i onda kroz neki prozorčić iskočiti na obližnje drvo na kojem je proveo idućih 5 sati dok ga neko nije spasio.
Jutros gledam neku žene od čije kuće ni traga više nema – ona vadi wc papir iz džepa i priča kako joj je to jedna od najvrijednijih svari koje sad ima.
U nekim od skoloništa već je počela da se razvija "crna burza" na kojoj se prodaju cigare i voda, a o pljačkanju uništenih zgrada da i ne pričam.
80% New Orleans-a je potopljeno, a voda i dalje raste. Trenutno pokušavaju da evakuiraju i one ljude koji su pobjegli u Superdome ili neka druga skloništa. Kažu da bi evakuacija mogla da traje duže od dva-tri dana jer su putevi zakrčeni ili uništeni. I kao da sve to nije dosta, voda ne samo da se miješa za kanalizacijom, gorivom i nekim drugim kemikalijama, nego su počeli da se pojavljuju aligatori i otrovne zmije.
Snimci koje sam gledala na vijestim djeluju očajno – iz vode vire samo krovovi kuća, a na mjestima gdje nema vode vide se samo ruševine koje su još prije nekoliko dana bile nečije kuće, nečiji domovi.
Gledam sve to i kontam "džaba ti sva moć i sila, džaba ti sva tehnologija, kad razpizdiš Mother Nature, to i bi s tebe".

- 22:10 - Javi se (11) - Troši papir - #

<< Arhiva >>