golly&bossy

petak, 09.03.2012.

golly&bossy u modnim nedoumicama

Dragi Čitatelji,
Ovom prilikom se obraćamo vama jer ipak smo Blog tjedna i u redu je da više i i primjetimo da imamo i publiku.
Dakle morate znat da što se robe, a i inače, tiče golly&bossy ne prihvaćaju minimalizam. A-a, više je uvik više!
Tako će golly&bossy bez problema nosit ogromatsku ogrlicu na papigu (klik) ili predimenzionirane žute burse (klik).
I dogodilo se da su na različitim meridijanima i u različito vrime kupili i ovu lažnu bundu. I furaju je na različite načine. Jedna polovica gollyh&bossyh u glam rock điru, a druga u ghetto fabulous điru. La Bunda svakoj situaciji daje jednu određenu dozu glamura i humora i tako je treba i nosit. Niko se ne može uzimat previše ozbiljno u lažnemu krznu.
Photobucket
Dobro, posvetili smo vam se dovoljno, dragi Čitatelji, sad se opet možemo okrenut jedni drugima, ovo vam je bilo samo da dobijete uvid u priču.

Dakle, dragi Naši, znate kad smo van rekli da smo kupili kaubojske čizme i da kad ih ne budemo više nosili da će bit savršene za maškare? E, imamo problema s njima. Jer jedan dan smo u njima sami sebi super savršeni, daju nam jednu određenu dozu coola i humora. A opet, ima dana kad zaključujemo da nisu nego za maškare, kad zdvajamo nad svojom odlukom da ih kupimo premda nan super gredu na onu plavu vestu (haljinu, op.a.), kad mislimo da ne pripadaju u ormar nego u kontejner. Nemamo bad hair day, imamo bad boots day. Lastane, pomagaj!!!
Photobucket

Što nam je činiti? Usput napominjemo da La Bundu i The Čizme nikad ne nosimo zajedno. To bi bilo previše, čak i za nas.

Vaši

- 17:32 - Komentiraj (4) - Isprintaj - #