Goddess Vesna

ponedjeljak, 08.08.2022.

Oporavak

Napokon......... Oporavljamo se polako nakon Covid boleštine! U međuvremenu smo oboje završili u bolnici na pretragama da se vidi da li postoje kakve posljedice! Na sreću pluća su čista, svi nalazi u granicama normale! Ali, preporuka je i dalje se odmarati što više, izbjegavati bilo kakav napor! Junior je vodio brigu o starim si roditeljima, testirao, dogovarao preglede, odlazi u shopping.... Moj zakoniti ima 71 a ja 63 godine.... Zakoniti ima pacemaker, nekoliko stentova, srčani je bolesnik..... A ja? Isto tako, nekoliko stentova, dubinska venska tromboza, prošle godine urađen bypass (7,5 h na operaciji), hemoptiza u 10 mjesecu za koju se i danas ne zna uzrok. Ne, nismo zdravi i po svemu spadamo u rizičnu skupinu!
Što se tiče cijepljenja, smatram da svatko odgovara za sebe! Osobno, vjerujem u cjepivo! Da nismo bili cijepljeni vjerojatno bi završili mnogo gore.
Svjedoci smo smrti gosp. Matijanića.... Tragedija, i to velika! Samo se nadam da se neće zataškati istina, kakva god bila. Znamo kakvo je nam zdravstvo.... ako nemaš vezu, crkni (nikoga ne dira) ili možeš privatno........E, onda imaš kraljevski tretman; zna se da para vrti gdje burgija neće!
Pozdravljam vas i hvala na brizi!

- 20:11 - Komentari (20) - Isprintaj - #