.......................................................Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us Buldozi razbijaju - Football Zone - Blog.hr

Football Zone

19.10.2005., srijeda

Buldozi razbijaju

Pa sta reci za ove danasnje rezultate. Videli smo da su juce, od osam utakmica, sedam zavrsile sa manje od tri gola. Samo je na utakmici Bayern - Juventus bilo vise (2:1) a ova utakmica je trebala biti najsigurnija (odigras under i odes odmah isplatiti tiket).

Danas su ekipe bile znatno efikasnije. Chelsea je jos jednom pokazao i dokazao da im, u ovom trenutku, niko ne moze pomrsiti racune. Betis je dosao u London ne bi li na neki nacin iznenadili Chelsea. Ali Chelsea je iznenadio njih. Drogba je u 24. minutu zabio za 1-0 na asistenciju Esjena. Zatim je bivsi stoper Porta, Karvalho, povisio na 2-0 pri kraju prvog dela. Cole je majstorski iskoristio svoju brzinu te je po treci put Betis matiran. Konacnih 4-0 postavio je Crespo. Nadam se da ce Barsa pronaci formu ove sezone jer je ona jedina ekipa koja moze ugroziti Chelsea.

Liverpool pobedjuje kada igra Cisse. Ali Rafa ima nesto protiv odlicnog Francuza te ga retko stavlja medju startnih 11. Ovoga puta je zaigrao od pocetka te u 20. minutu resio mec. Anderlecht nastavlja crnu seriju od 10 poraza za redom u Ligi Sampiona.

Porto je osvojio prva 3 boda i to bas protiv snaznog Intera. Porto je pokazivao bledu igru na startu te je Inter imao inicijativu. Ali je Materazzi, velika rupa u Interu, naceo mrezu svoga golmana Julia Cesara. Tada stvari poprimaju drugi tok i u 35. minutu je McKarthy postavio konacnih 2-0. Drma se sve vise Mancinijeva stolica.

Opet ta Petrzalka. Rangersi nisu uspeli na domacem terenu sakupiti sva 3 boda te su se morali zadovoljiti ostacima(1 bod).Petrzalka je ugusila napadacku ostrvsku skolu fudbala te je mec
zavrsen 0-0.

Prso se nervira posle 0-0 sa Petrzalkom
Petrzalka vec ima 4 boda a to znaci da su Porto, Inter i Rangersi dobili neocekivanog konkurenta u borbi za prve dve pozicije.

Real Madrid je tim koji izaziva najvise srcanih udara. Ili dozive debakl ili izvuku pobedu u zadnjim minutima ili se igraju u prvih 45 minuta pa tek u nastavku krenu ozbiljno. Ovaj treci slucaj se dogodio veceras. Rosenborg je na poluvremenu imao prednost od 0-1 pogotkom Stranda. Ali tada Galakticari (bez najveceg-Ronalda) krecu u akciju. Prvo Woodgate zabija za 1-1(covek je pauzirao skoro dve godine ali ipak nije zaboravio da igra), onda Raul donosi prednost od 2-1. Tada opet odbrana stupa na delo pa Helguera postize treci gol. Konacnih 4-1 je postavio Beckham koji se izgleda preporodio na desnom boku.

Lyon je jos jednom pokazao misice. Juninho je doveo Lyon u prednost u 4. minutu. U 84. minutu Olympiacos poravnava na 1-1. Strelac je bio Kafes. Ali kad neko nema srece( i proslo kolo je Olympiacos nesrecno izgubio u zadnjim minutama) onda bas nema srece. Govou u 89. postavlja konacnih 2-1 za Lyonovih maksimalnih 9 bodova iz tri kola.

Milan je jos jednom pokazao da mu nema ravnog kada su kiksevi u pitanju. Imaju mocan tim ali manjkaju rezultati. PSV, koji je znatno slabiji nego prosle sezone, uspeo je da iscupa bod. Konacan rezultat 0-0.

Fenerbahce i Schalke su odigrali mec za pamcenje. Fener je poveo pogotkom Luciana u 14. minutu. Sa takvim stanjem se otislo na odmor. U drugom delu na scenu stupa Lincoln te golovima u 59. i 62. minutu dovodi Schalke u vodstvo. Nobre izjednacava na 2-2. Kuranyi je ponovo doveo Schalke u vodstvo golom u 77. minutu. Konacnih 3-3 postavlja bivsi Juveovac Appiah u 79. U 88. minutu Fenerov Alex je pocrveneo. Alex je njihov najbolji igrac i na meti je Real Madrida.

Oni su pokazali najvise: duel Fenera i Schalkea

- 23:51 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv








Image Hosted by ImageShack.us
Image Hosted by ImageShack.us