Slomljeno srce

utorak, 05.10.2004.

Crknuta sam...ne mogu držati oči otvorene. Stan mi je slobodan tek sutra tako da još moram putovati. Danas na faksu mi je bilo odlično. Nas je negdje 125 ljudi...sve komad do komada...nisam se tome nadala. Uglavnom već su nas naplašili matematikom i kako je jedva 15 ljudi prošle godine dalo uvjet...što je istina.
Izgleda da ću se morati primiti učenja odmah sada na početku. A meni se sada provodi.
Sljedeći vikend su u Osijeku neki dani nečega pa će biti ZABRANJENO PUŠENJE, HLADNO PIVO I OSTALI. jedva čekam!!!!!!!

- 01:32 - Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 03.10.2004.

Vratila sam se od vana. Bila sam s Njim. Skoro da ga nisam prepoznala. Jako mi se promjenio i neznam jel na bolje ili na gore...mislim na bolje definitivno. Mogu reći da mi je bilo super...osjećala sam se odlično i cijelo vrijeme sam ga htijela zagrliti i ne puštati...ali nisam uhvatila trenutak...nije ga bilo. Otvorila sam temu nas ...malo smo se zakačili jer sam ja rekla da nisam zaljubljena...on me samo značajno pogledao i rekao kao da nije niti on. To me pogodilo...a nisam ni razmišljala da jem ožda i njega moje. Pa sam malo zabedirala. Rekla sam mu da sam u Osijeku...nije nikako reagirao i činilo mi se kao da mu je svejedno. Nema veze.
Rekao je kako je on htio da sve krene sa mnom polako ispočetka...a ja sam morala vaditi pitanja iz prošlosti.
Ako ovaj tekst nema smisla i ako fale neka slova to je zato što sam malo popila i jedva razmišljam, ali sve je ok.

- 01:31 - Komentari (4) - Isprintaj - #

petak, 01.10.2004.

Napokon se neke stvari događaju u mom životu. Bila sam danas malo kao u šopingu, kupila par majica i tak, imam sreću da mi je mama best frendica sam ženom koja drži playlife pa se mogu raskomotiti kad dođem i dobijem sve zadnje kataloge.hihi.
Sutra je dan D. Nalazim se sa Njim. Trebali smo se naći danas ali on "nije mogao".
Malo me strah jer ga nisam jako jako dugo vidjela, a u među vremenu smo se podosta izvrijeđali. Nadam se da neće biti baš led kad ga pogledam u oči. Htijela bih ga zagrliti kad ga vidim, zapravo otrčati mu u zagrljaj, ali nažalost nismo u nekim odnosima...a on nije baš spontan:-((
Ništa, držite mi fige da sve bude ok i da ne dođem kući u suzama. Kissić!

- 23:08 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>