Fiktivni brak -- Mali Oglasi # Goglasi.com - Stranica za upoznavanje

utorak , 01.01.2019.

fiktivni brak










Click here: Fiktivni brak -- Mali Oglasi # Goglasi.com






Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Za uslugu naravno placam,cak i vise,nego sto se krecu cene. Za uslugu naravno placam,cak i vise,nego sto se krecu cene. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa.



fiktivni brak -- Mali Oglasi # Goglasi.com

Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju.



fiktivni brak -- Mali Oglasi # Goglasi.com

nudim fiktivni brak - Trazi se zenska osoba do 35 godina radi fiktivnog braka iskljucivo iz Svajcarske,Nemacke ili Austrije. Zovem se Milan ima 32 godine visok sam 167cm a težak 61gk.



fiktivni brak -- Mali Oglasi # Goglasi.com

- 8AB5@ CAB0DA>=? - =5 C45@60;AO >B A<5H:0 >;40=.  - C. / E>@>H> 53> 7=0N. A;8 2K ?@8=5A5B5 <=5 53> ?0A?>@B, O ?>701>GCAL, GB>1K >= 53> ?>;CG8;.


- 848B5 ;8, O 2 F5=B@5 3>@>40, 157 <0H8=K, - >B25B8; 3>;>A.



Our Miss Brooks: Cow in the Closet / Returns to School / Abolish Football / Bartering
Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Pozanimanju sam Radnik,ali kao što svi dobro znamo nema posla,pa sam bio prinuđen da se vratim na selo,selo se zove Gradnja na 27km od Vranja. Za uslugu naravno placam,cak i vise,nego sto se krecu cene. Vaši inozemstvo oglasi ili inostranstvo oglasi su potpuno besplatni i ovde se oglašavaju srpska dijaspora, bosanska dijaspora, hrvatska dijaspora i domovina. Od Devojke tražim da me postuje,razume,da se dogovara sa mnom i da me voli, to tražim to i nudim kontakt telefoni 0669530315 i 0637470675. Bez registracije, možete da postavite oglas u brojnim kategorijama: posao u inostranstvu, lični kontakti, brak u inostranstvu, sezonski poslovi, izdavanje i kupovina ili prodaja stanova i kuća. Dobijaju novac za posredovanje od poslodavca i ne uzimaju novac od kandidata. Mi vam pružamo najbolju uslugu, kroz brzo i lako oglašavanje kao i pretragu više desetina hiljada oglasa. Trazi se zenska osoba do 35 godina radi fiktivnog braka iskljucivo iz Svajcarske,Nemacke ili Austrije. Zovem se Milan ima 32 godine visok sam 167cm a težak 61gk.

[Ljubavne price|Jebacina u autu|Beskrajna ljubav 3 sezona]






Oznake: fiktivni, brak

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.