Beskrajna ljubav 3 sezona - Lijepe djevojke

subota , 29.12.2018.










Click here: Beskrajna ljubav 3 sezona






Nakon tog dana Kemalov svet se okreće naglavačke i on gubi kontrolu. Kemal je na poslednoj godini studija rudarstva. Šta će se dogoditi kada se dvoje mladih ljudi iz ta dva sveta zaljube? Kemal dok se vracao sa fakulteta sretne Nihan djevojku koja je igrom slucaja usla u isti autobus u kome je bio Kemal te pada nejmu u zagrljaj jer autobus naglo krene, te mu se ona sva izgubljena izvinjava sto njemu bas i prija.



beskrajna ljubav 3 sezona

Ona je na distanci s vrednostima njenog sveta. Glumci su super tu nema spora ali pretpostavljam da ce biti kraj onako kako Turci to rade da gledaocu ostave da nagadja kraj i sta se desilo ili ce ubiti glavnog junaka kako bi nas totalno dotukli.



beskrajna ljubav 3 sezona

- Ono što nije znao je da i Nihan ima tajnu koju je morala pokopati sa svojom mladosti i ljubavi.



beskrajna ljubav 3 sezona

Nakon sto se Kemal pojavi na Nihaninoj zabavi godisnjice braka i kaze da poznaje Nihan iznenadi se Emir a i Nihan sto je priznao da je zna. Emir kaze da Nihan ostaje pored njega inace ce ubiti Kemala pred svima. Nihanina majka se sva izgubi kada vidi Kemala. Emir i Kemal su poslovni partneri. Dok Nihan suti i guta, Kemal kaze da se vratio u svoju domovinu te da se nema namjeru vracati jer mu je sve nedostajalo, kao i svi. Nihan nakon toga okrece ledja jer ne moze izdrzati. Dok Nihan plese sa Emirom, Kemal je samo posmatra i ne sklanja pogled sa nje.. Svi misle kako se Kemal vratio kako bi se osvetio, da li je to zaista istina??? Jasemin dolazi do Nihan i pita je sta se desilo a ona joj kaze da je sve sto zna da Emir i Kemal rade skupa i da je dosao na zabavu. Asu zove Kemala i on kaze joj da se nece vratiti.



Kara Sevda 3.Sezon 2.Tanitim
Dva odvojena svijeta leže na dve strane ceste u primorskoj četvrti Istanbula. Nihan se ubrzo udaje za Emira Kozcuolua koji je od djetinjstva zaljubljen u nju. Kemal dobro igra svoju igru, Nihan se pogubila samo tako a svemoćni Emir počinje da kapira. Pored te velike životne odluke on zakopava tugu i seli u Zonguldak. Njegovi snovi su ograničeni realnošću i ne veruje u čuda. Asu se sama pozvala i više se neće odlepiti od Kemala. Nihan sazna da Kemal radi na jahtama, da boji i slicno tome, brusi i jos stosta.

[Oglas veza brak|Factcool bih|Djina, 26, VaraždinUpoznavanje.org]






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.