Oko slijepe Galjufove

petak, 28.09.2007.

Stijena puca, val se lomi, govorili nebi ništa...

Grad izao priopćenje sa slikom i poslao medijima. Sloboda novinarskog izvještavanja, kao i pitanja Šostaru - strogo zabranjeni!

Miki je ovih dana otvorio novo Zagrebačko kupalište na mjestu bivše Kupske ulice. Imamo Zagreb, imamo Veneciju, vikao je ushićeno! Svi djelatnici specijalne policije pozvani su da štite ovo velebno arhitektonsko zdanje na kojem bi pozavidjeli i najveći svjetski stručnjaci, izgrađeno u rekordnom roku. Na ovaj način zasigurno je riješen i problem šaranja fasada po mirovinskom i HEP-u, na potpuno prirodan način, što će se odmah predložiti i gradonačelniku Las Vegasa. Kupalište je trenutno otvoreno samo za djelatnike interventne policije, a uskoro će biti dostupno i ostalim građanima, prvenstveno onima koji su tamo živjeli. Za potrebe novog Zagrebačkog kupališta, srušeno je nekoliko kuća, po Zagrebačkom modelu izgradnje, znači takvom brzinom da su građani bježali iz njih glavom bez obzira.



Gradonačelnik je istaknuo kako pri tako intenzivnom građevinskom zahvatu, nikom ne fali ni nokat, za što je odmah predloženo da mu se uruči odlikovanje, za visok stupanj sigurnosti na gradilištima. Također po novom modelu izgradnje, očekuje se da neće trebati trošiti sredstva za uklanjanje krana, već će on sam pasti, ako vjetar bude povoljan i srušiti još koju kuću, tako da će i na tome grad i izvođaći uštediti znatna sredstva. Time će Zagrebački model gradnje postati jedan od jedinstvenih u svijetu. Svi su vrlo zadovoljni smještajem u Remetincu izjavio je, a tko se bude žalio, ima tamo i kaznionica, pa bu mo ih premjestiti!
Opozicija se ponovno bunila, sad opet da u Zagrebu nije GUP-om predviđena izgradnja plovnih puteva, međutim gradonačelnik je naredio je da se GUP odmah izmjeni i ucrta sve što treba, tako da će sve biti po struci i zakonu. Miki će Kupski kanal, izgrađen na mjestu bivše Kupske ulice otvoriti iz gondole, za ovu priliku specijalno naručene iz Venecije.

Pozdrav iz Zagreba!

- 18:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #