(100 metara),blog,hrvatska,film,fotografija,gastronomija,ljubav,glazba,humor,internet,karijera,književnost,novac,obitelj,obrazovanje,osobno,poezija,politika,priče,putopisi,računala,religija,seks,sex,sport,televizija,umjetnost,zdravlje,znanost,rasprave,diskusije,korisnik,politika,www" /> (100 metara),blog.dnevnik.hr/galjufova" />

Oko slijepe Galjufove

četvrtak, 13.09.2007.

STRUKA: Izvanredno dopuštene mjerne jedinice: konjski nokat, kravlji lakat i Bandićevih Bandićeva stotka (100 metara)

JAČI OD ZAKONA
13.09.2007. 14:32 javno.hr:Bandić: Galjufova je protuzakonito zatvorena

Svaka ulica, pa tako i Galjufova, koja je duža od 100 m, prema GUP-u ne smije biti zatvorena, rekao je Bandić.

Goran Roknić

Tijekom aktualnog sata sjednice Skupštine Grada Zagreba, dogodio se novi obrat u slučaju ''Galjufova''.

Naime, prema riječima gradonačelnika Milana Bandića ona nije protuzakonito probijena, već baš obrnuto, protuzakonito je zatvorena! I to u vrijeme kada su, kaže Milan Bandić, neki ljudi bili jači od zakona.

A kako iza Milana Bandića stoji, uvijek vjeran mu GUP, tako i pravilo nalaže da svaka ulica koja je dulja od 100 m ne smije biti zatvorena.

Bila je to samo jedna od brojnih tema današnje sjednice Gradske skupštine, koju je aktualnim satom, otvorila predsjednica Tatjana Holjevac.

* * *


Službeni glasnik Grada Zagreba: godina 2003, Broj 14 od 31. srpnja 2003.
Odluka o donošenju Generalnoga urbanističkog plana Grada Zagreba


6.1.1. Ulična mreža i trgovi; Članak 38.
Slijepa ulica može biti najviše dužine do 180 m, uz uvjet da na kraju ima obvezno okretište za komunalna i druga vozila.
Iznimno, kod postojećih slijepih ulica može se zadržati postojeća dužina, te postojeća širina ako nije manja od 5,5 m.Bandićeva stotkaza one koji žele znati više

- 23:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #