Oko slijepe Galjufove

srijeda, 12.09.2007.

TRAVU ZA SVE! - gradonačelnik časti

GALJUFOVA Stanari danas predaju žalbu na lokacijsku dozvolu za proboj ulice, a dar im stiže
Autor Damir Luka SAFTIĆ

Bandić naredio više trave




Tri stabla gledicije, ili Isusove krune kako je još zovu, ali bez bodlji, postavit ćemo 1. listopada uz cestovni izlaz iz Galjufove u Vlašku ulicu, uz još 11 u drvoredu, najavio je tehnički direktor Zrinjevca Jure Leko.



Dok se građevinska dozvola još čeka, stanari ulice danas će predati žalbu na lokacijsku dozvolu u nadi da će spriječiti, kako tvrde, stihijsko otvaranje ulice prometu bez blagoslova struke. A na ulazu u ulicu, ako je ipak otvore, vrijediti će tek pravilo desnog skretanja.

Stavite još travnatih tepiha! Ovo će biti najljepša ulica u Zagrebu poručio je gradonačelnik Milan Bandić direktorima u ponedjeljak za svog iznenadnog obilaska Galjufove.

Danas su radnici izrezali friško asfaltirani nogostup na više mjesta da bi produžili travnati tepih između kolnika i nogostupa. Gdje je tu planiranje i koordinacija? žale se stanari ulice koje je na ulazima kuća dočekao poziv da Uredu za promet jave želje i uočene nedostatke. Stanarima ćemo dati magnetske kartice s kojima će ulaziti u prilaz garažama iza ulice koja će se obnoviti.

Sutra stižu Samoborkine ploče kojima će se popločiti prilazi zgradama, još dvije lampe, prekosutra semafor kod Petrove, i da spremnici za otpad kaže posebni savjetnik gradonačelnika Zdravko Čokić.

- 22:31 - Komentari (1) - Isprintaj - #