četvrtak, 19.03.2009.

Plin kao rođendanski dar

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Novi list i tvrtke Energo, Termo-inžinjering i Dimnjačar sadašnjim i budućim korisnicima našeg prihvatilišta trajno su otklonili sve brige oko grijanja i pripremanja obroka, izdvojivši za to oko 52 tisuće kuna. Naime, već dvije godine Prihvatilište pruža usluge smještaja, prehrane i resocijalizacije za oko 140 beskućnika koji su koristili ovaj, osobito u zimskim mjesecima, prilično vlažni prostor, što je dosad predstavljalo veliki problem za odvijanje života i rada s ljudima bez krova nad glavom.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Nakon što je Novi list inicirao ovu akciju i za tu namjenu donirao 28 tisuća kuna, svoj dio posla oko postavljanja instalacija i radijatora Mladen Cucančić iz tvrtke Termo-inžinjering završava, uz donaciju mjernog dijela plinskih instalacija u vrijednosti sedam tisuća kuna, dok se za atest i postavljanje nove kape dimnjaka pobrinula tvrtka Dimnjačar u iznosu 2.500 kuna. Nakon postavljanja cijevi i probnog testa, plin će biti pušten u rad od strane Energa, koji je donirao troškove priključenja na plin vrijedne oko 15 tisuća kuna.
Zahvalivši se svima koji su vlastitim sredstvima i radom doprinijeli da vjerojatno do kraja idućeg tjedna u Prihvatilište bude uveden plin, voditeljica Vilma Mlinaric napomenula je kako je to i najbolji rođendanski dar, s obzirom da 27. ožujka ovo utočište za beskućnike obilježava drugu godišnjicu postojanja.

- 15:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.