ponedjeljak | 10.07.2006.

Razjašnjenje i isprike

Dragi naši prijatelji i sudionici Kulturame!

Znam, vjerojatno nam i niste neki prijatelji nakon subote. Reći ću samo da i najbolji organizatori su ljudi i ne mogu protiv više sile. Bilo je puno propusta, ali većina kao rezultat nezgoda i neprilika koje su se javljale u hodu. Kao jedan od članova organizacije mogu vam reći da je nezgoda bilo puno i to jedna gora od druge. Za početak glavna šefica nam se razbolila, a to nije jako dobro jer je ona ipak držala sve konce u rukama, a mi ostali ipak nismo toliko sposobni. Ne znam koliki od vas su organizirali ovakve stvari ali ovo je čak i pre dobro uspjelo kako nam je loše krenulo.

Razumijem da ste razočarani i ljuti, mogu se samo ispričati i reći da smo napravili najbolje šta smo mogli. Nadam se da ćemo se imati prilike sresti i slijedeće godine ako ne sretno vam bilo.

Za najveći broj napetosti i neugodnosti možemo samo zahvaliti veliikoj "profesinalnosti" članova benda iz Pazina. Neću ih imenovat ali većina onih koji su bili prisutni znaju o kome se radi.

Zahvalila bi i na posebnoj "zahvali" pojedinih sudionika Kulturame koji su se u 5 ujutro obračunali s binom. Taj dodatni posao nam nije trebao.

- 13:28 - Komentari (10) - Isprintaj - # -

srijeda | 05.07.2006.

Novosti!

S obzirom da nas je jako puno bendova pitalo informacije kad će ko svirat, mislim u koliko sati objavit ćemo okvirno vrijeme kad sviranja. Vrijeme nemože biti precizno jer uvijek ovisi od vremena koliko će kojem bendu trebat da se pripremi za sviranje.

Program bendova za kulturamu 08.07. 2006
17.00 – Pokvarena mladež
17.45 – Sida
18.30 – The malcavians
19.15 – Skatrica
20.00 – Zlotvori
20.45 – The favourits
21.30 – Abnormal
22.15 – Eremita
23.00 – Hypothermia
00.0 – Infernal tenebra
01.0 – Mercenary cocroch
01.45 – M.U.R.
02.30 – Civil defens
02.15 – Uselles

Druga tražena informacija je bila koji razglas ćemo imati, pa... mogu reći da smo se ove godine potrudili da razglas bude itekako dobar. Omogućiti će nam ga "Six" iz Pazina ( www.six.hr ).

Image and video hosting by TinyPic
a ovo je naša nova maskota pauk Mrakec

- 20:58 - Komentari (7) - Isprintaj - # -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.