ponedjeljak | 10.07.2006.

Razjašnjenje i isprike

Dragi naši prijatelji i sudionici Kulturame!

Znam, vjerojatno nam i niste neki prijatelji nakon subote. Reći ću samo da i najbolji organizatori su ljudi i ne mogu protiv više sile. Bilo je puno propusta, ali većina kao rezultat nezgoda i neprilika koje su se javljale u hodu. Kao jedan od članova organizacije mogu vam reći da je nezgoda bilo puno i to jedna gora od druge. Za početak glavna šefica nam se razbolila, a to nije jako dobro jer je ona ipak držala sve konce u rukama, a mi ostali ipak nismo toliko sposobni. Ne znam koliki od vas su organizirali ovakve stvari ali ovo je čak i pre dobro uspjelo kako nam je loše krenulo.

Razumijem da ste razočarani i ljuti, mogu se samo ispričati i reći da smo napravili najbolje šta smo mogli. Nadam se da ćemo se imati prilike sresti i slijedeće godine ako ne sretno vam bilo.

Za najveći broj napetosti i neugodnosti možemo samo zahvaliti veliikoj "profesinalnosti" članova benda iz Pazina. Neću ih imenovat ali većina onih koji su bili prisutni znaju o kome se radi.

Zahvalila bi i na posebnoj "zahvali" pojedinih sudionika Kulturame koji su se u 5 ujutro obračunali s binom. Taj dodatni posao nam nije trebao.

- 13:28 - Komentari (10) - Isprintaj - # -

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.