.quoted{margin: 0;padding: 0px 10px 0px 10px;margin: 15px 0px 15px 0px;border-left: 6px solid black;border-right: 6px solid black;color:black;} -->
< ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off


On je istina, koju u srcu nosim! On je bice, koje ludo volim! On je laz, koja me boli! Znam, da je uzalud, ali ipak ga volim!

MySpace Layouts



Jednom kad noć
Jednom kad noć
Ukrade nebu
Sve što si voljela na njemu
Bit će ti žao, bit će ti žao
Što nisam tu,
Ruke pamte samo ljubav najbolju.
Jednom kad usne
Ne budu htjele
U strancu utjehu tražiti,
Suze će srcu šapnuti da je pogriješilo
Jer nije ostalo tamo
Gdje je jedino voljelo.
Kada tuga jednom
Na vrata dođe,
A samoća zaboli,
Hoćes li moći ime moje
Sa usana svojih skloniti?
Bili smo jednom najbolji,
O nama su priče pričali.
I sad kad se sjetiš
Htjela bi vrijeme vratiti,
Poslije mene su ti lađe slomile
Bure i vjetrovi.


Image hosted at bigoo images



Usamljenost nije u tome što smo sami, nego u tome što ne postoji ništa za čim čeznemo.

st patrick's day 2006



BLOGOVI i STRANICE

Antonela
Hm... šminker... :)
Nikola
Nadine mažuretkinje
Zadranin iz Korčule...
Magdalena
Ines
Dalmatinke u srcu
Sarchy
arahna
Fight with love
Mi samo živimo
Blog.hr
Str. moga grada
Igrice za svačiji ukus
Ljubavni test
Psiho test
Odlična igrica! O dli čna!
bolesni crtići...
za oblačit poznate
horoskop
tportal
Iskon
Klape

Moj život je pjesma bez kraja. Ono sto želim dalje je od raja. Pakao je svaki dan bez tebe. Sve sto želim je da te imam kraj sebe...

free image hosting hosted images



Ako mi vezu oci ja cu te naci. Ako i obrisu suze, ipak ce teci. Ako mi zarobe srce, moja ce te dusa voljeti. Ako mi izbrisu proslost, ja cu te se ipak sjetit!

st patrick's day 2006



Ja san bila tvoja mala i samo san za te cvala. I sa ka san procvitala, zbog tebe san zaplakala. Ti si sad ruža moja, a ja nisan jubav tvoja, previše san virovala lipoj riči od mornara, previše san virovala lipoj riči od mornara. Dalmatinka, dalmatinka, 3 jubavi svoje ima! Prva mi je Gospe moja, 2. mi je jubav tvoja, a 3. je bila boja...



Ljubav je provalija u koju čovjek pored svih upozorenja upada.

Ponekad moramo voljeti
onoga koga ne volimo,
da bi zaboravili
onoga koga volimo...
Voli ono što imaš,
jer možda nikad nećeš imat
ono što voliš...


Ljubavi, ljubavi mi daj
podijeli sa mnom ovaj san
i neka zavide nam svi
sreca je tamo gdje si ti
Njeznosti, njeznosti mi daj
podijeli sa mnom svaki dan
i neka zavide nam svi
sreca je tamo gdje si ti
Zauvijek sa mnom ostani
zauvijek samo ja i ti
vjeruj mi, vjeruj ljubavi
zauvijek samo ja i ti
vjeruj mi, vjeruj ljubavi
sreca je tamo gdje si ti


MySpace Layouts



KLIKNI ODE!!!

U prirodi ništa nije kako treba. Prema tome, ako sve ide kako treba... nešto nije u redu.

Bolje je doživjeti užasan kraj, nego proživljavati užase bez kraja!

Usudi se uć na ovu stranicu... Klikni odeka mišon... Ti to moreš ;)





nedjelja, 26.03.2006.

Istjerivanje đavola iz Emiliy Rose

Image Hosted by ImageShack.usAjme... Šta je ono bilo u kinu... Ma koji me je vrag tira da gren u kino gleda vaki HOROR?!?!?! Ajme... Film je bi blago rečeno PRESTRAŠAN!!! Traje 119 min.
Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Nije bilo sa previše katastrofalnih scena, ali one koje su bile su vridile za najmanje 100 filmova horora! Gledala san ih puno, ali ovi je definitivno bi najgori!!! U jednoj sceni san se toliko pripala da su mi suze došla na oči... A šta da rečen... Ne more se to tako dobro opisa kako je bilo odglumljeno... Jednostavno morate pogledat film(ili bolje rečeno nemojte)!!! Evo za kraj i par slika iz filma, pa morete otprilike zamislit kako je to išlo...
Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us
Ovaj film nastao je na temelju istinita događaja, smrti djevojke 1976. godine u Njemačkoj tijekom egzorcizma. Upravo je taj događaj potaknuo Crkvu da donese nove smjernice o egzorcizmu nakon gotovo 400 godina, što je učinjeno Novim obrednikom iz 1999. godine.
Radnja je smještena u SAD-u, imena likova su izmišljena, tokom filma prikazane su Emilyne (Jennifer Carpenter) vizije i grčevi (koji su više nego dobro odglumljeni). Emily je bila katolikinja a otac Richard (Tom Wilkinson) nepokolebljiv u vjeri koji joj je uistinu želio pomoći, a optužen je za ubojstvo iz nehaja. Suđenje je prikazano kroz stajališta raznih osoba: liječnika, odvjetnice, tužitelja, antropologa, obitelji, prijatelja. Svatko od njih je imao različita razmišljanja glede slučaja, ko šta su i stajališta u stvarnome životu kad se radi o toj temi (neki vjeruju u demone, neki ne, a neki pak misle da je moguće, ali ne žele u to vjerovati). Odvjetnica (Laura Linney) je skeptična ateistica, no vjera oca Richarda potakla ju je na nova razmišljanja. Tužitelj (Scott Derrickson) je vjernik, metodist, ali pretjerano vezan uz činjenice, te i on mora mijenjati stav. Na kraju suđenja otac Richard je optužen i dodjeljena mu je uloga "krivoga". Ne ide u zatvor, već sutkinja prihvaća savjet porote o tome da je kazna za njega bila pritvor u kojemu je "boravio" do kraja suđenja.
Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Za kraj iman još samo re ČUVAJTE SE AKO SE PROBUDITE PO NOĆI U 3 URE!!!!!!! Da van ove riči budu jasnije, ako se usudite, pogledajte film...

- 18:12 - Comment To Me... (62) - Print... - #


subota, 18.03.2006.

I šta sad...?!

st patrick's day 2006

Evo na sa san gledala neke slike i stala san i počela razmišljat o nečemu... Šta je zapravo jubav? U biti ne šta je, nego šta je potrebno za jubav?! Šta te u biti natira da se zajubiš u nekoga i zašto ne moreš protiv svojih osjećaja?! Zašto se oni stvore baš ka je to najmanje potrebno?! Neman odgovoran na to pitanje, a volila bi ga znat... Ne znan... Treba mi neko logično objašnjenje za sve osjećaje koji su tu i koji me prate iz sata u sat, iz dana u dan... Kako se uopće nosit s nekima osjećajima, pogotovo ako ih ne želiš osjećat... Ako su to osjećaji koji su ti najmanje potrebni... Ako su to osjećaji koji te priječe da budeš potpuno sritan? Šta onda su njima, a ne moreš ih se samo tako riješit... Uf... Da bar moreš nekako ne mislit na te osjećaje, koji su tu i ne daju ti mira... Ajme... Ne znan... Može neko pomoć ili tražin nemogući odgovor na pitanje?!
st patrick's day 2006


- 15:05 - Comment To Me... (38) - Print... - #


ponedjeljak, 13.03.2006.

Ma šta je ovo?!?!?! Raspad sistema... Ma...

Evo na... Dojen ja danas na blog, nakon duuuuugega čekanja ka mi je kompjuter bi u brokenu... I šta me dočeka na blogu?!?! Ma nema mi zadnjega posta!!!I ne samo posta, nego ni komentara, a i nekin drugih sitnica!!!! Onda mi još sa strane piše neka OBAVIJEST (nazovimo to tako, ali tako jon je samo naslov, ništa novo ne obavještava, jer smo svi vidili da ima raznih nedostataka) i onda me ko upućuje kako da to vratin... Ma danu molin te... Učinin ja sve lipo kako mi i piše, ali ka ono ništa! Ma maybe san i ja preblesava da bi shvatila ove upute, ali isto su mogli stavi koju natuknicu više! U biti, odakle in pravo da nan brišu postove?!?!?!
Helooooo!!!! saint st patrick's day 2006

saint st patrick's day 2006


Razočarenje... Šmrc... Nego... Ma idna san... Još mi se samo fali da ope učinin isti post, ma da ne bi! Hoću da mi ga ONI vrate! Kako su mi ga uzeli tako mi ga neka i vrate... Ma... Nego... Ma nema nego... idna san! Ala bog!

- 16:33 - Comment To Me... (21) - Print... - #


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>