četvrtak , 21.02.2008. u 19:48

Jelena Karleuša – Teškom mukom do novog albuma "JK Revolution"

Snimka na kojoj se vidi Jelena Karleuša kako s mukom pokušava u tonskom studiju otpjevati svoj novi hit "Tihi ubica" postao je glavni hit na internetu. Press je prije nekoliko dana došao u posjed ovog amaterskog snimka, koji je mobilnim telefonom napravila osoba iz Karleušinog bliskog okruženja i postavila na internet-portal.
Snimka "Falšeruša" traje minutu i 44 sekunde i još jednom pokazuje kroz kakve sve muke moraju proći tonci, studijski muzičari, ljudi koji miksaju pjesme i ostali muzički mađioničari da bi od pokušaja pjevanja napravili snimku za "novi projekt".
Karleušina snimka pjevanja uživo postavljen je i na sajtu "youtube".
Među onima koji su sa oduševljenjem odgledali kako "pjeva" kontroverzna pjevačica našla se i Jecina kolegica Dara Bubamara. Dara je na Karleušinoj stranici na "Facebooku" ostavila zanimljivu poruku:

- Jelo, pusti njih, jel da da onaj video nije istina...? Ha-ha-ha...-

Video možete pogledati na:

Balkanmedia

Image Hosted by ImageShack.us

Dugo očekivana balkanska revolucija, predstavlja novu eru zvuka. Albumom koji je i u dijaspori uskoro u prodaji dominira klupski ritam, RNB, disco i po neki etno motiv...
"JK Revolution" sadrži devet pjesama, jedan remix i bonus materijal i to spot "Tihi ubica" i fotogaleriju slika. U album je uložen veliki trud, profesionalizam i talent, javlja "Jelenafan" site. Sniman je od lipnja do prosinca 2007.u studiu "ATG Recording Studio".
Svi aranžmani, miks i produkcija: Marko Peruničic i Nebojša Arežina, a prateći vokali su Ceca Slavković, Miki Element, Aleksandra Radović, Marija Mihajlović.
Disk je pakiran u dvije verzije, za kioske, uz poklon poster i za CD Shopove, u ekskluzivnom pakiranju u kojem se nalazi booklet sa tekstovima i nesvakidašnjim fotografijama...
Zbog ogromnog interesa i velike potražnje, novi CD "JK Revolution", doštampan je u dodatnih 100.000 primjeraka, od planiranog. Finalni tiraž iznosi 400.000 primjeraka, čime su ujedno oboreni i svi došadasnji rekordi. Prodavati će se u Srbiji i svim ex Yu zemljama, kao i u Bugarskoj.

Image Hosted by ImageShack.us


Izvor teksta i fotografija: Balkanmedia

Komentari... (23) - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.