četvrtak , 21.02.2008. u 19:48

Jelena Karleuša – Teškom mukom do novog albuma "JK Revolution"

Snimka na kojoj se vidi Jelena Karleuša kako s mukom pokušava u tonskom studiju otpjevati svoj novi hit "Tihi ubica" postao je glavni hit na internetu. Press je prije nekoliko dana došao u posjed ovog amaterskog snimka, koji je mobilnim telefonom napravila osoba iz Karleušinog bliskog okruženja i postavila na internet-portal.
Snimka "Falšeruša" traje minutu i 44 sekunde i još jednom pokazuje kroz kakve sve muke moraju proći tonci, studijski muzičari, ljudi koji miksaju pjesme i ostali muzički mađioničari da bi od pokušaja pjevanja napravili snimku za "novi projekt".
Karleušina snimka pjevanja uživo postavljen je i na sajtu "youtube".
Među onima koji su sa oduševljenjem odgledali kako "pjeva" kontroverzna pjevačica našla se i Jecina kolegica Dara Bubamara. Dara je na Karleušinoj stranici na "Facebooku" ostavila zanimljivu poruku:

- Jelo, pusti njih, jel da da onaj video nije istina...? Ha-ha-ha...-

Video možete pogledati na:

Balkanmedia

Image Hosted by ImageShack.us

Dugo očekivana balkanska revolucija, predstavlja novu eru zvuka. Albumom koji je i u dijaspori uskoro u prodaji dominira klupski ritam, RNB, disco i po neki etno motiv...
"JK Revolution" sadrži devet pjesama, jedan remix i bonus materijal i to spot "Tihi ubica" i fotogaleriju slika. U album je uložen veliki trud, profesionalizam i talent, javlja "Jelenafan" site. Sniman je od lipnja do prosinca 2007.u studiu "ATG Recording Studio".
Svi aranžmani, miks i produkcija: Marko Peruničic i Nebojša Arežina, a prateći vokali su Ceca Slavković, Miki Element, Aleksandra Radović, Marija Mihajlović.
Disk je pakiran u dvije verzije, za kioske, uz poklon poster i za CD Shopove, u ekskluzivnom pakiranju u kojem se nalazi booklet sa tekstovima i nesvakidašnjim fotografijama...
Zbog ogromnog interesa i velike potražnje, novi CD "JK Revolution", doštampan je u dodatnih 100.000 primjeraka, od planiranog. Finalni tiraž iznosi 400.000 primjeraka, čime su ujedno oboreni i svi došadasnji rekordi. Prodavati će se u Srbiji i svim ex Yu zemljama, kao i u Bugarskoj.

Image Hosted by ImageShack.us


Izvor teksta i fotografija: Balkanmedia

Komentari... (23) - #

petak , 01.02.2008. u 19:32

Stare snimke, nova pjesma, zaruke i novi vrući spotovi...

Goga Sekulić

Estradnu monotoniju karakterističnu za postnovogodišnji period narušili su "rani radovi" Goge Sekulić, točnije video-spot u kojem je poznata folkerka u ulozi crnogorske mlade statirala prije 17 godina.
Odjevena u crnogorsku narodnu nošnju, Goga pleše folklor sa izvjesnim Erom, javlja "Svet".
Osim karakterističnog plesa, ono što je najupečatljivije u ovom spotu svakako je Gogin vizualni identitet, koji nema veze sa ovim današnjim. Uprkos nespojivom "nekad" i "sad" izgledu, Goga bez kompleksa tvrdi da se nema čega stidjeti:

Image Hosted by ImageShack.us

- Bilo mi je drago kad sam vidjela snimku koja je nastala prije sedamnaest godina.
Tada sam imala trinaest godina, dakle bila sam djevojčica koja se još uvijek nije razvila.
Za razliku od mojih kolegica čiji su "rani radovi" uglavnom eksplicitne, golišave fotografije, moje slike su sa folklora, karatea, iz škole... Ponosna sam na to što sam imala normalno i zdravo djetinjstvo. – zaključuje Goga
Video možete pogledati na:
Balkanmedia

Dara Bubamara

Jedan u nizu mnogobrojnih nastupa koje je Dara Bubamara održala otkako je izdala posljednji album jest i koncert u kiseljačkoj diskoteci "Pacifik". I ovog puta diskoteka je bila krcata, a prve redove su zauzeli pripadnici jačeg spola. Otkako je izašla na scenu, mobiteli i fotoaparati bili su "upereni" prema njoj, a poslije pola sata plavokosoj Novosađanki je to dosadilo, te je najupornijem fanu otela telefon, rekavši mu: "Samo da nešto vidim."
Njegov telefon je držala ispod pazuha, a zaprijetila je i ostalima da je ne slikaju.
Inače zarukama na Sejšelima, folk pjevačica je ozakonila svoju ljubav sa Milanom Kesićem, biznismenom iz Pariza, s kojim je od ljetos u stabilnoj vezi. Prethodna godina bila je i više nego turbulentna za jednu od najpopularnijih domaćih pjevačica.

Image Hosted by ImageShack.us

Ako zanemarimo razvod, doduše tajnog braka sa Lazarom Dugalićem, sve ostalo za Daru je krenulo uzlaznom putanjom. Objavila je jedan od najuspješnijih albuma u karijeri, upoznala Milana… Budući mladenci, mada su mnogi bili skeptični po pitanju ozbiljnosti njihove veze, već su zakazali i vjenčanje i to za 3. kolovoz. Taman im ostaje dovoljno vremena da utvrde sve pojedinosti oko vjenčanja i svadbe, za koju ne sumnjamo da će biti jedna od najljepših u ovoj godini.
Sljedeći muzički potez je duetska pjesma sa Nikolom Rokvićem sa kojim će konkurirati za sudjelovanje na "Grandovom" festivalu. Muzički znalci prognoziraju da će njihova zajednička pjesma ne samo osigurati plasman na ovoj manifestaciji nego i da će postati veliki hit. Nema sumnje da će se popularna Novosađanka na spektaklu pojaviti u punom sjaju, a kako i ne bi kada je "napunila baterije" na petnaestodnevnom odmoru na Sejšelima.

Nataša Bekvalac

Dok se suradnici Nataše pitaju tko je plasirao snimke pune erotskog naboja, čitaoci dnevnih novina i korisnici globalne mreže pare oči.
Uz to, puritanci su jedva dočekali da postave pitanje što je majci osmomjesečne djevojčice trebalo da se u spotu strasno ljubi sa statistom. S druge strane, obožavatelji su stali u Natašinu zaštitu naglašavajući da sporne scene jesu škakljive, ali da je sve to samo vješta gluma.

- Zlonamjerne komentare primitivaca koji žele banalizirati vrhunski profesionalizam i umjetnost, ne želim komentirati. Dežurne zloće dovode u pitanje moj moral, a oduvijek je bilo da o moralu raspravljaju upravo oni koi ga najmanje imaju -, kaže Nataša
Bekvalac za "Svet", dodajući da joj se ovih dana telefon usijao od poziva novinara, ali da ovim povodom, daje izjavu kojom stavlja tačku na ovaj slučaj.

Image Hosted by ImageShack.us

Maneken Ivan Kopilović, jedan od aktera intrigantnih kadrova spota "Dobro moje", najprije naglašava da je Nataša veliki profesionalac, a potom kaže:

- Oboje smo se trudili da odgovorimo glumačkom zadatku koji nam je režiser Petar Pašić postavio u scenariju. Sa kompletnom ekipom, na čelu sa Natašom, bilo je zadovoljstvo surađivati. Naišao sam na vrhunsku organizaciju i profesionalizam cijelog tima, a Nataša je bila veoma ljubazna i prijatna. -

Mina

Mina Kostić je nedavno završila u krevetu sa prezimenjakom Igorom!
Bar za potrebe snimanja njenog novog spota "Još jedna u nizu".
I prije nego što je emitiran šokantni video-clip koji obiluje seksi scenama, estradni krugovi počeli su brujati o tome kako je pjevačica u vezi sa mladićem koji u njemu statira.
Dečko koji je kao od majke rođen pred kamerama sa Minom gužvao postelju, u stvari je njen kolega, poznat posjetiocima beogradskih splavova na kojima već dugo nastupa pod estradnim nadimkom "Igor X".

Kažu da je Mina s njim u vezi već nekoliko mjeseci.
Igor Kostić mašta o tome da snimi CD i postane poznat, pa mu je ljubljena, navodno, obećala da će mu pomoći da se afirmira.

- Naravno da nemam problem da pišete da sam u vezi sa Minom.
Svakom momku bi imponiralo da se pojavi u društvu jedne takve dive.
Meni je od skandala bitnije da pripremim nove pjesme i objavim album, a moja partnerica će mi sigurno pomoći u tome. - izjavio je nedavno Igor dnevnom listu "Alo", kad su ga pitali je li točno da je u vezi sa "džepnom venerom".

Mina ga vodi i u emisije u kojima ona gostuje, najavljujući ga kao manekena iz njenog spota, iako se nikad nije bavio manekenstvom.
Je li riječ o iskrenoj ljubavi, o interesnom odnosu, ili nekakvom marketinškom triku, kao i uvijek, pokazat će vrijeme.

Image Hosted by ImageShack.us

Izvor teksta i fotografija: Balkanmediaedia.com/magazin.html target=_blank>Balkanmedia

Komentari... (8) - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.