utorak, 09.09.2008.

Ghostbusters 3

Svako ima neki svoj film koji mu je ostao u sjećanju po nečemu. Nekome prvi crtić, nekome slučajni pornić meni pak Istjerivači duhova, koji sam iako malen i jedva stasao na nogama išao gledati sa prvom osobom suprotnog spola. Dobro... bio je gušt, no nije da sam zapravo znao što to po prvi puta činim i da svijet koji sam tada gledao nevinim očima jednog dječarca više neće biti isti.
I film je bio odličan tada, a i danas. Stasala je u njem jedna generacija glumaca koja još i danas drma Hollywoodom. I naravno da mi je ondak drago da izvjestim svekoliki blogerski puk kako je Chicago Tribune u nedavnom razgovoru sa Ramisom iščeprkao iz njega jedan zanimljiv podatak. Dakle snimati će se treći nastavak. Columbia radi na novom scenariju. Dobro ne kompanija već u tu svrhu uposleni scenaristi, to su momci: Gene Sutpinsky i Lee Eisenberg.
Naravno da neće htjeti oteti šarm ovom filmskom serijalu bez da ne uključe na neki način i prve, prave istjerivače. Tako Dan Aykroyd, Ivan Reitman su zasad samo na konzultativnom nivou dok najslavniji izdanak ove ekipe Bill Murray je (naravno) dao svoj pristanak da ga se na neki način uključi u cijelu priču.
U vijestima samo se iznosi pretpostavka da će oni biti, zbog godina, neka vrsta mentora svojim nasljednicima. No, to je još sve nesigurno jerbo scenarij je kako sam rekao u razradi.
Mislim da bi tu četvorku iz prvih filmova trebalo u potpunosti uključiti u film jer oni to mogu. Ne vidim razloga zašto ne, mislim da bi onda sigurno prizvali stari šarm originala. Mislim ako se može napraviti film o ostarjelim astronautima koji ponovno idu u svemir onda se sasma sigurno može napraviti film o povratku smetlara "duhovnog smeća".

- 12:04 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>