subota, 16.08.2008.

Conan i Crvena Sonja će imati dijete

Ne želim se ponavljati no, što je tu je. Zapravo ovim trima postovima želim slikovito prikazati što se sprema te trenutno događa u Hollywoodu tj. studijskoj kinematografiji, koju svi vole pratiti tj. gledati.
I kako li to izgleda bliska budućnost američke studijske kinematografije?
Jadno, ne?
No, da se vratim postu o dijetetu riđovke Sonje i Iveka Konana. Kaj reći nego da sam ostao osupnut najavom remakeova jednog i drugog filma. Nekako sam se sneveselio nad tim najavljenim "bastardima", ali ... ajde možda za sve one koji vole ići u kino, "i gledati nešto što još nisu vidjeli dosada", te u lijepim crvenim foteljama jednog od multiplexa nakon naporna tjedna konačno pronaći jednu bezmozgovnu zabavu ... malo sam pročačkao više o toj vijesti.

Tako se uz ime meni dragog filma o Conanu Barbaru (zbog mojih uspomena na djetinjstvo i sne o oslobađanju Amazonki iako sam se tu malo sje... jer tad nisam razmišljao da ovima ne treba oslobađanje), i njegov možebitni remake spominje jedno izuzetno jako režisersko ime. To je Rodriguez koji bi po svemu sudeći ako se Lionsgate odluči na snimanje mogao biti u uskom izboru za realizaciju.

Ako se to i desi onda bih i mogao pogledati ovaj film jer Robert Rodriguez mi ima dovoljno "mota" da napravi dobar balnas u filmu između napetih horor scena, lagano garniranih trashom sa prstohvatom dobrih dijaloških intervencija. Naime Bob je koliko je za prosuditi izuzetno zainteresiran za remake Conana jer se već sprema snimati remake još jednog, nazvao bih legendarnog pustolovnog trash filma "Crvena Sonja".

... no iako ovo ne izgleda nimalo zanimljivo zbog vrlo vjerojatnog snimanja tih dvaju filmova nameću mi se neka pitanja :

Tko će zamijeniti Conana the Republicana?
Slična stvar je i sa Sonjom, gdje si postavljam dva pitanja kao: tko li će zamijeniti Kalidora kojeg je ovjekovječio Conan the Governor?
... i zašto mijenjati Sonju koju je ovjekovječila Brigitte Nielsen upoznavši muški rod sa čarima silikona? Nikako nije uredu da se nekima brišu uspomene na te čari lijepe Danske.
Zatim tko će zamijeniti lik i bas James Earl Jonesa kao Thulsa Dooma?
Da li će se probati donekle (mislim ovdje na barem 99%) slijediti strip?
I zadnje ali nimalo nebitno pitanje koje se referira se na erotiku koja mora ako je slijeđenje stripa u pitanju biti jako izražena, no tu me izuzetno zabrinjavaju puritanski smjerovi Amerike...
... i za kraj ko' li će ovo tek odigrati ...


... mislim da ponekad Chuku Norrisu osvane suza u oku na ovu scenu kad shvati što će sve morati uraditi da sustigne Conana, ili se ovo Chuck prerušio u ... :))

- 23:45 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>