subota, 25.11.2006.

Filmske greške vol.1 !




... svi više manje kad tad nabasaju na njih, no ono najbolje da do sada osim na sajtu moviemistakes.com nije se netko toliko intenzivno i sustavno bavio tim problemom filma.
Dakle dok je filma bit' će i grešaka. Osobno se nisam time toliko opterećivao tokom gledanja filma, no kad tad greške su toliko očite da ubiju onu dobro poznatu "čar" filma.
Nedavno mi se tako desilo da na ZFF-u na zadnjoj večeri u dvorani kina Europa (u društvu Free i Daywalkera koji to sve mogu i potvrditi) doživim jedno golemo razočaranje filmom režisera Allen Coultera "Hollywoodland".
Naime u filmu je nebrojeno puta pala "pecaljka" (mikrofon) tako da sam sa društvom povremeno (i naravno sa samog početka filma) i umirao od smjeha.
No pošto je ta "pojava" bila trajnije naravi, utoliko je počela sve više smetati.
Naime nije prošao kadar u kojem nebi svjedočio igri sad i dva mikrofona. Katastrofalno. Mislim kakva je to kopija koja je došla na festival. Ili gospon režiser di su vam oči ?!?dead
Eto to je moj doživljaj greški na filmu. I to nedavni. Ono što možete vidjeti gore su zbir nekoliko grešaka koje su se pojavile u poznatijim filmovima. Ja se mogu nadati da u svjetlu youtube poplave filmića će uskoro izaći i volume cvaj. thumbup

- 00:20 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>