petak, 03.03.2006.

Nema novog ST filma ?!?

Dakle bilo je unazad podosta spekulacija i pomalo veselja (ako oko ničega onda oko odlaska ekipe koja je zaustavila ST serijal) oko mogućeg snimanja novog filma iz ST serijala.

No ako je suditi po vijesti koju je plasirao web site CinemaBlend od ... tresla brda rodio se miš.
Naime za posljednji broj sci-fi magazina Dreamwatch u interviewu sa Dougom Mirabellom (asistentom producenta Ricka Bermana) je objavio kako je scenario Jendresena odbačen i da nema izglednih planova da se krene snimati novi ST film u doglednoj budućnosti.

On je također odbacio i glasine koje su išle oko Patricka Stewarta i mogućeg pojavljivanja ekipe ST NG time što je istaknuo da je vjerojatnije Patrick bio izvučen iz konteksta od nekog reportera i ono što je on rekao da je bilo nategnuto u senzacionalističke svrhe, te da postoji eventulano šansa da se Patrick Stewart pojavi ponovno u ulozi capt. Jean Luca sa lovom koja se vrti oko Profe X-a.

I tako dakle sve je izglednije da se jedan uspješni serijal, unatoč željama ogromnog broja fanova diljem svijeta za oživljavanjem, bliži momentu kliničke smrti. A ja bih toliko želio još vidjeti jednom u onom kostimiću Jolene Blaclok, no puste želje pusti .... ! :(

- 15:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>