srijeda, 18.06.2008.

Ovaj tjedan nije bio baš nešto sezacionalan po pitanju događanja, 25.5.2008



jedina svijetla točka u mračnom tunelu bila je Severinina promocija, koja je više ličila na Pevecov dućan nego na seosku zabavu, ustvari to je isto zar ne? Sponzora nije manjkalo, a je li promocija izgledala kao svadba, to je već upitno. Sevke je postigla željeni rezultat, a to je da je u svim mogućim medijima, nadam se da će joj to pomoći u prodaji albuma s tamburicama. Kako je Seve izgledala vjerojatno ste već svi vidjeli, jedino se nadam da se nove pokondirene udavače neće povoditi za njezinom predivnom kičastom vjenčanicom, jer ovo je ipak bila parodija.

Jole je imao i boljih izdanja


Na svadbicu su došli svi koji su željeli vidjeti kako Severini stoji vjenčanica jer možda im je ovo jedina prilika, tako se naš poprdani... oprostite... popularni Jole uredio za tu prigodu i izabrao fino bankarsko sivo odijelo i smjelo se zaigrao kravatom i košuljom, imao si ti boljih izdanja.

Enis Bešlagić i Zuhra se dočerali za vjenčanje

Enis zvan Šemso je jedan od rijetkih koji se odjenuo kako i priliči svadbi, pa makar to bila i lažna. Momak si je dao truda, jest da ovako izgleda uvijek kada se sredi i pretpostavljam da mu je to jedino odijelo, ali barem je uložio u dobro, a mogao je obući i sivo na primjer.
Čak se bucko Zuhra dočerao, od cipela pa do naočala, a gdje je samo našao ovoliko odijelo, u Armaniu sigurno nije, tamo je prije Enis našao svoj broj.

Tonči Huljić zastario dok Vjeka nosi titulu bolja polovica

Pravo spitsko svadbeno odijelo je nosio kralj lakih nota i prvi sapunjačar u Hrvata, Tonči Huljić, iskreno tako zastarjeli i demode fazon, a i cijelo odijelo nisam vidio već jako dugo. Nadam se da se sinovi neće ugledati na svojeg oca što se tiče odjeće, a bolja mu polovica Vjeka u dugoj haljini zanosnih oblina dobro nosi tu titulu bolja polovica. Dobro da se ona sredila.

Dosta svadbe, već mi se podriguje od gemišta i janjetine, da vidimo kako se zabavljaju oni koji misle da su urbaniji.

Ameri imaju bijelog Majkla Đeksona, a hrvati imaju crnu Martinu Vrbos. Cura pokušava na sve načine zamijeniti boju svoje puti, nadam se da neće pokušati i promijeniti fizionomiju, takvih imamo dosta u Hrvatskoj. Nekako mi je čudno vidjeti je u klasičnom izdanju, dobro to izgleda, ali od jedne crnkinje se ipak očekuje luđi outfit.

Tko je najveća partijanerica u Lijepoj našoj, davnih dana je pohodila Saloon, a sada više voli lake note istoka, kod Mirne Berend jedino što se promijenilo je to da se čednije odijeva, a partijanje je konstanta.

Seljanka s najviše skandala i kako su neki rekli prava hartavica, misica Alex vraća se manekenskim koracima na noćnu scenu Zagreba, mogu samo reći konačno jer ona ipak začini društvenu scenu. Alex izgleda bolje nego ikada, ipak joj je seoski život pomogao ako ništa drugo da steše liniju.

Njezinoj kolegici seljanki Štefici također se vidi da joj godi taj način života jer obraščići su joj još rumeniji, fino je putena, poprsije je opet vrckavo, a drago mi je da se vratila jer nedostajale su mi njezine smjele kreacije, nadam se da ste skužili moj sarkazam.


Teška industrija se teško nosi i s mojim kritikama pa zato IZJAVA TEŠKA INDUSTRIJA « Pozdrav Guru. Znamos e mi Gule Gule, sine. Znamo se mi obući. Samo treba..opa..sinek..Znamo se mi udeketit..vidjet češ kad se obučemo..zlatni lančić, sve će biti..opet opa opa..» . Ne brinem se ja za vas, niste vi baš siroti kakvima se predstavljate.
To bi bilo sve od mene vidimo se sljedeće nedjelje. Bok.


Objavljeno u 13:33 Komentari (0) • Isprintaj#

< lipanj, 2008  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Lipanj 2008 (8)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Prikaži/Sakrij komentare

Kolege blogeri

Red Carpet
Daniel Delale
Alka Vuica

Ostali
Robert Valdec (Istraga)

Fashion Guru

Pravi modni znalac bogatog iskustva krije se iza imena Boris Banović. Carpetovski 'Fashion Guru' diplomirao je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu, a dodatno je obrazovanje stekao u Londonu. Po povratku iz Velike Britanije radio je kao "buyer", drugim riječima, osoba koja odabire kolekcije za vodeće hrvatske modne kuće.

Svoju prirođenu sklonost da zamijeti i komentira razvio je kao kolumnist jednog hrvatskog portala, a ubrzo potom i u jednom tjednom časopisu, gdje danas ima funkciju urednika modnih stranica i kolumnu pod istim nazivom kao i u Red Carpetu - 'Fashion Guru'.

Naš udarni modni kriticar iz tjedna u tjedan šokira, što svojim skandalima to komentarima zvijezda. Crvena, plava, ljubicasta! Koja je prava? Zna naš Fashion Guru!

Linkovi

Videoteka Nove TV
Nova TV
Red Carpet

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis