srijeda, 21.05.2008.

Zrinka i Ana Severove muze 20.4.2008

Kao i svaki put kada Sever radi reviju, skupi se sva moguća svita zaljubljenika u modna događanja i onih koji samo žele biti među njima. Gospon Sever okupi i neke svoje muze, jedna od njih je i njegova frendica Zrinka Cvitešić, po novom zvana tifusarka-Izjava Zrinka Cvitešić: „To nisam sebi ja, ovo je isključivo samo za ulogu i ne želim to privatno“, i ja se slažem da se vratiš na svoju boju, ovo stvarno izgleda skureno, ali sve u svemu Zrinkica izgleda dobro, bolje nego lanjski čušpajz. A zbog zurke Ana Begić pored nje uopće nije došla do izražaja. I Zrinkica reinkarnacija se događa kada umreš -izjava Zrinka Cvitešić: „Jesam ovo je reinkarnacija. Ne, ne jesam ali sam došla samo na reviju tu“ mislila si na teleportaciju, sve ok plava si, pa opraštamo.

Šušendare u mojoj rubrici

Svi me pitaju zašto stavljam manekenke i ostale šušendare u svoju rubriku, a što ću kada se one najviše vole naslikavati, to im je u prirodi, tako je oduševljeno stala i Jelena Orešković koja se po ničem ne ističe od ostalih manekenki. Sve je na njoj korektno, ali brate daj malo nekaj drugo nabaci na sebe, istakni se od ostalih.

O Tihani Harapin nemam skoro ništa za reći

Što reći o modnoj agentici Tihani, više ništa, ona voli crnu, koliko vidimo, bijelu, a možda uleti i bež, nadam se tome barem ljeti.

Elizabeti stoji tamno


A još jedna koja preferira crno, a nije manekenka, ona laka naravno, je i Elizabetica Gojanica, super izgleda i sretan sam, a i ostali da nosi tamne boje.

Antonija Šola napokon pristala na makeover

Uvijek sam se pitao, kako netko ima živaca pratiti jednu seriju iz dana u dan godinama. Ali ok koliko ljudi toliko ćudi, tako je svršila još jedna sapunica, mašala. A njezina glavna protagonistica je izjavila da će sada napraviti potpuni make over, i ja joj to savjetujem, jer ovako nikad na zelenu granu.

Pohvala za Đapić obleku

Isto bi sugerirao i ultra popularnom pjevaču koji se po novom bavi i politikom desnice, ali kako je već prije izjavljivao da mu nikakvi gurui ne trebaju davati savjete, pa mu ga ni ovaj put ne dajem, nego samo kažem da mu ova Đapić obleka super stoji.

Hanka Paldum kao Cher

Najpopularnija bosansko-hercegovačka botoksičarka Hanka Paldum je opet desetak godina mlađa, a vjerojatno je pronašla uzor u pjevačici Šer, ne samo što se tiče održavanja tijela već i zbog odjeće. Obožava usko, kožu, zakovice i sevdalinke. I mi volimo čuti njezine pjesme, pogotovo moji starci.

Još jedno ništa

A što reći za poznatog pjevača iz Bistrinaca Denisa iz Letećeg odreda, nego ništa, daleko je on od mode i frajerstva, kakvim se prezentirao u zadnjem video uratku.

Seljanka Žana

Ona je pobijedila na nekom šou, nakon toga je otpjevala nešto, a nakon toga se i skinula naga za jedan svjetski poznati časopis, ako ne znate tko je to, ništa čudno, to vam je Lalić, ne Sunčica, već Žanamari. Kako je odjevena odmah vidimo da nema nikakve sličnosti sa Sunčicom Lalić, prije bih rekao da se Žana zaposlila u Banci koja ima u sebi crvene boje. Žana moj Žana, tako mlada, a već seljanka. A baš me zanima tko tu koga savjetuje, Žanamari novu Feminemku ili obratno, bolje im je da mam prestanu, jer samo si zamislite da spojite njihov stil , nakon toga bi Barbaru Kolar proglasili modnom ikonom.

Arnel Musić previše laprda

A Feminemke su našle novu pucu i sada se iživljavaju na njoj, curo ne daj se.
Bosanski dizajner vjenčanica umjesto da trača okolo, možda bi se više trebao posvetiti svojem tenu, prištićima i dizajniranju, a manje laprdati o nekim menekenkama i što one rade.

Potrebna humanitarka za Mehunku i Sašu Lozara

Svjetski poznati brend Kenzo službeno je otvorio svoja vrata i pokazao predivnu veselu kolekciju za proljeće, ali nisu svi posjetitelji bili baš veselo odjeveni. Npr. Snježana Mehun siguran sam ima dosta krpica doma, ali ne ona je stalno u istom kaputu. Možda da napravimo humanitarku za nju i Sašu Lozara, pa da skupimo koji komad vesele odjeće.

Voli vas i štuje vaš fešn Duje, haha vidimo se sljedeći tjedan, bok.

Objavljeno u 12:35 Komentari (15) • Isprintaj#

< svibanj, 2008 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Lipanj 2008 (8)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Prikaži/Sakrij komentare

Kolege blogeri

Red Carpet
Daniel Delale
Alka Vuica

Ostali
Robert Valdec (Istraga)

Fashion Guru

Pravi modni znalac bogatog iskustva krije se iza imena Boris Banović. Carpetovski 'Fashion Guru' diplomirao je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu, a dodatno je obrazovanje stekao u Londonu. Po povratku iz Velike Britanije radio je kao "buyer", drugim riječima, osoba koja odabire kolekcije za vodeće hrvatske modne kuće.

Svoju prirođenu sklonost da zamijeti i komentira razvio je kao kolumnist jednog hrvatskog portala, a ubrzo potom i u jednom tjednom časopisu, gdje danas ima funkciju urednika modnih stranica i kolumnu pod istim nazivom kao i u Red Carpetu - 'Fashion Guru'.

Naš udarni modni kriticar iz tjedna u tjedan šokira, što svojim skandalima to komentarima zvijezda. Crvena, plava, ljubicasta! Koja je prava? Zna naš Fashion Guru!

Linkovi

Videoteka Nove TV
Nova TV
Red Carpet

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis