ponedjeljak, 16.06.2008.

Story Celebrities only Party u stilu avijatičara 11.5.2008


Ovog tjedna je jedan časopis napravio party, a je li glamurozan ili ne, to ostavljam vama da presudite kao što ćete zajedno sa mnom presuditi kako su uzvanici bili odjeveni.
Kako je prvobitno zamišljeno party je trebao biti u stilu filma Aviatičar, znači koncentrirali su se na 40. i 50. godine prošlog stoljeća, malo njih se i odjenulo u skladu s tim razdobljem, ali bilo je onih koji su barem malo podsjetili na to zladno doba Hollywooda. Možda bih mogao reći da su Vlado Kalember i Ana Rucner pogodili, ali izgledalo je kao da je posudila iz fundusa HNK.

Obitelj Cetinski u stilu obitelji Adams

Uz stalne bračne trzavice koje ih prate, bračni par Cetinski je ponosno kročio na crveni tepih da svima pokaže kako njihovu ljubav ništa ne može uzdrmati, osim možda modnog izričaja Ivane Nobilo, koja bi se uz svoju pojavu mogla ne zakopčavati do grla, a šminku malo ublažiti, pogotovo udarnički crveni karmin na ustima. Jer ovaj look podsjeća malo na Adams Family, a njezin dragi dobro izgleda svaka čast, ali oboje su promašili temu partyja.

Novi zaljubljeni par Jelena i Janko

Jelena Veljača i njezin novi odabranik Jankec, su držeći se za ruke svima na nos nabijali kako su sretni i zaljubljeni.. ma zezam se, i ja im želim sreću, a na Jeleni se vidi da se malo pipa zatvorila jer odjednom obožava hrvatske dizajnere i jeftinije brendove, hmmm... to znači ustinu ljubav.

Nives Ivanković u turbo folk haljini

Tko se to šulja iza drveta, ovaj stupa, čije su to sise, nisu Nives Celzijus, ovaj put Nives Ivanković. Pojavila se u tipičnoj turbo folk haljini, onih siromašnijih folk pjevačica, a njezin dekolte je nadmašio sve viđeno. Dvije lopte su čekale da iskoče, a svi posjetitelji su htjeli - ne htjeli morali gledati u njih, izbor nisu imali.

Jeleni Rozgi nikak ne ide - ni odjeća, ni pjesme

Bivša pjevačica Magazina, koja od onda muku muči što s odjećom što s pjesmama, Jelena Rozga bi mogla i promijeniti modnu kuću ili kroj, već na njoj zamornim haljinama. Koliko god bila izazovna, veću bi pozornost privukla da je došla cijela zamotana. A da ne kažem da s temom partyja nije pogodila baš ništa.

Loše izvedena spavaćica

Ana Brdarić sva sreća da je došla s Filipom jer su joj namijenili najbezvezniju haljinu koja izgleda kao loše izvedena spavaćica. Izgužvana, bez ikakve forme, bezvezne boje koja je Anu samo još više napravila neprimjetnom, a tek ovo što bi se trebalo nazvati užetom, ne razumijem.

Severina kao raketa

Glavna hrvatska posvuduša, više nije Vlatka ili Snje Mehun, već Severina, doslovno iskače iz svakog kamiona. A koliko primjećujem više ni sama ne zna s kim bi došla na neki događaj. U dugoj srebrnoj haljini i skoro pa Jovanka frizurom, više mi je izgledala kao raketa koja se prema na put da bi se susrela s brodom Voyager nego kao neka filmska diva. Ali Seve je Seve, vole je kamiondžije, časopisi, a valjda ima i onih koji slušaju njezinu mjuzu.

Prigodna točkasta haljina

Mirna Zidarić je definitivno napravila mali pomak u odijevanju, jest da je mali, ali i on se smatra uspjehom. Tako se pojavila u prigodnoj točkstoj haljini, a njezina kolegica je išla na provjereno, noge... a što se tiče haljine, njezin Blup Blup je sigurno oduševljen, ne zna bi li je stavio na tortu ili da zapleše oko štange.

Maja Šuput nova Britni

Naša buduća Merlinka Maja je što se tiče boje haljine pogodila u sridu, ali taj kroj kojim želi pokazati svoje silikone je već totalno pase. Ako već želiš pokazati i izazvati reakciju, onda kao Britni ili Hiltonica bez gaćica na cestu i da vidiš reklame.

Nekoliko komentara na curke


Moja bivša kolegica Alka Profesionalka je konačno došla na svoje s mladim dizajnerom Zigmanom, koji je stvarno kreativan, ali bi Alka trebala znati da ne mora baš sve što je vidjela u njegovom ormaru staviti na sebe.
Njezina frendica Mia se puno skulirala, tako da je sada postala predosadna, a njezina frizura je konačno došla na svoje. A seljanka koja je možda zatrudnila s Jankom Volarićem, tako Ratkaja sigurno nećeš uloviti.
A Sonji Kovač je netko podvalio i dao joj haljinu kakvu je skoro pa istu imala prošle godine Indira.

Nekoliko komentara na muške

Muški gosti, pretežno glumci ostali su dosljedni i na glamuroznom partyju svojem polu-treš stilu, koji je dobar za otić po grincajg na plac, a ne baš i na party. Zato je koliko-toliko Jasmin opravdao mušku populaciju, fino se nakitio, odjenuo sjajno, ima lak cipelice i možda anoreksiju, a da ne znam smije li se to spominjati jer bi se moglo tužiti.

Haljina kao…

Maja Petrin je definitivno odskakala od ostalih sa svojom haljinom koja neodoljivo podsjeća na postnuklearni rat.

Najljepše haljine...


Jedne od definitivno najljepših haljina bile su one koje nosi Josipa Jojkuša i moja kolegica Fani Stipković

Isti remeni, haljine..sve žene su bile klonirane

Najpopularniji remen, da dobro ste me čuli remen, bio je ovaj.... tolika maštovitost i inventivnost je odraz kako se naše zvijezde i dalje odijevaju u istim buticima.
Znači s remenima i istim haljinama nije bilo problema, sve su bile klonirane, a velika većina zvijezda bila je odjevena kao da su hostese akrobatima u cirkusu,
A što se tiče dekoltea, toga nije manjkalo, pogledajte samo neke, a onaj Nives Ivanković je za laku noć. Što da vam kažem nego, ostajte mi dobro i vidimo se sljedeće nedjelje.




















Objavljeno u 14:58 Komentari (2) • Isprintaj#

< lipanj, 2008  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Lipanj 2008 (8)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Prikaži/Sakrij komentare

Kolege blogeri

Red Carpet
Daniel Delale
Alka Vuica

Ostali
Robert Valdec (Istraga)

Fashion Guru

Pravi modni znalac bogatog iskustva krije se iza imena Boris Banović. Carpetovski 'Fashion Guru' diplomirao je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu, a dodatno je obrazovanje stekao u Londonu. Po povratku iz Velike Britanije radio je kao "buyer", drugim riječima, osoba koja odabire kolekcije za vodeće hrvatske modne kuće.

Svoju prirođenu sklonost da zamijeti i komentira razvio je kao kolumnist jednog hrvatskog portala, a ubrzo potom i u jednom tjednom časopisu, gdje danas ima funkciju urednika modnih stranica i kolumnu pod istim nazivom kao i u Red Carpetu - 'Fashion Guru'.

Naš udarni modni kriticar iz tjedna u tjedan šokira, što svojim skandalima to komentarima zvijezda. Crvena, plava, ljubicasta! Koja je prava? Zna naš Fashion Guru!

Linkovi

Videoteka Nove TV
Nova TV
Red Carpet

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis