ponedjeljak, 16.06.2008.

Otvaram agenciju..hehe 4.5.2008

Izmoreni? Pospani? Pod stresom? Posao vas frustrira? Tlače vas roditelji? Opustite se putovanjem, ako ne podnosite intelektualni odmor, seoski turizam, trekking, ekološke odmore imam nešto, a to je putovanje koje vas iz nedjelje u nedjelju zabavlja. Hmmm... možda da napravim i turističku agenciju u kojoj se ispune svi vaši snovi. Nije loša ideja, a do tada da vidimo kako stojimo sa svim mogućim posvudušama.

Masna kosa Sanje Kovač

U dnevnim varijantama, naši poznati otvaraju dućane, kozmetičke salone i slično, a zaboravljaju da i tamo vrebaju moje kamere, jer se nadam da bi inače komadi oprali kosu, a ne hopsale sa masnim ekstenzijama, nema gore nego vidjeti tuđu masnu kosu na glavi glumice Sanje Kovač, ali sva sreća što je zgodna pa ajde kosa se još i da oprati, bitno da je ona čista.

Operne prijateljice

Kako svaka ptica svojem jatu leti zato se i dvije operne pevaljke druže zajedno. Sandra Bagarić namontirana kao i uvijek, svježe oprane kose i ajd ok frizure, a jel ona to nosi Armania ili je popalila kostimografiju iz Dundo Maroja predstave koju pripremaju, svaka čast na snalažljivosti, ali bi mogla i podučit i kolegicu istim trikovima.

Brzinski makeover za Uršulu Tolj

Naravno kakvo bi to otvaranje bilo kada se ne bi tu vrzmala i Uršula Tolj opet u bezličnoj haljini koja predivno ističe njezinu put i boju kose, preporučam joj jedan brzinski makeover.

Roza Tina Katanić


Tko je najveća obožavateljica rose boje, ne to nije Jelena Rozga to je naša Tinaaa. Kako jedna tako zgodna cura može biti lobotomirana što se tiče mode. Jest da je rosa uvijek in, ali cijeli kompletić, a tek cipele, svi znamo njezin problem sa cipelama. Ovo je u rangu njezinih opet rosih čizmica koje nikako da izbrišem iz glave.


Žuži oblači Ćiru

Najpoznatiji peder u Hrvatskoj, a i šire, Čiro koliko znamo voli i satove, tako je otvorio, bez brige nije porno shop već dućan sa satovima. U jednoj svojoj standardnoj gospodskoj kreaciji koja mu je valjda još davnih dana Žuži Jelinek složila.

Massimo ostao bez svojeg repića

A sada nešto ekskluzivno, objavljujemo vijest, a to je da Masimo, znate pjevač masimo, bez brige nije se počeo odjevati po zadnjim modnom kriku, nego Masimo nema više repićććć jupiiiii. Hip hip hure.... bio je dugačak barem nekih 30 cm ako ne i duži, ali to će vam sve on objasniti.


Severina i kamionđije

Magazin extra je obilježio još jednu godinu postojanja, unatoč svim mogućim skandalima koju ta kuća zabilježuje u posljednje vrijeme. Svejedno čestitam im na jednom neobaveznom i nepretencioznom partyu kakav i treba biti, a i neke druge novine bi se mogle ugledati na njih jer sva svita poznatih družila u ležernom izdanju. A naravno tko je bila glavna Marija milosti puna za kamionđije nego Severina i nezaobilazna posvuduša Petrović. Da ju kamionđije vide ovakvu ne znam koliko bi se njih bacili na nju, a možda bi ih natpis na grudima natjerao u bijeg, ali nakon aviona i motora, zbog nje moram položiti za kamiona da postanem pravi kamionđija. Da mi je znati koji hemoglobin kola tvojim zilama.

Recenzija stylinga s Extrinog partya

Fashion familija Đuzel, se također prošetala crvenim tepihom, on u trendi balonerčeku, a ona u najkraćoj suknji koju je našla u ormaru. Znaju oni.

Luka little nižetić bi več moga se riješti te marame, brate dosadna je.

Nina badrić nije ju bilo briga za natpise nego ona tjera svoju furku. Naravno seksi haljina.

Natalie dizdar, konačno dolazi malo k sebi, nakon godina seljaštva i groznih bapskih kompletiča, izgleda kako i treba cura svojih godina.

Anđa marić je extrina kolumnistica, pa je glumila keri iz sexa i grad, u malo jeftinijoj verziji, ali nimalo lošijoj. Dapače, kretaivnost se uvijek cijeni pa makar se i kopirala.

Borisu Novkoviću bi jedino preporučio da koliko god sako možda u njegovoj glavi bio super moderan, nakon par godina i hrpe njegove promocije bio bi red da si za sljedečih par godina nabavi drugi, pa ih može mjenjati.

Nives opet ona stara

Tko je definitivno imao največe poprsje4, balkone, lubenice i slične nazive nego omiljena nam Nives koja nas je sve počastila dekoleteom koji nije vidio grudnjak ovaj put, već sam se zabrinuo zadnjih par puta da je ošla naša celzijuska. A kad tamo volančići, zlato i sve ostalo je na mjestu.
Eto svi smo se zabavljali do sitnih sati, party je imao ono nešto.
Uživajte u radnom tjednu koliko je to moguće i vidimo se sljedeće nedjelje. Laku noć.


Objavljeno u 14:56 Komentari (0) • Isprintaj#

< lipanj, 2008  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Lipanj 2008 (8)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (6)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Prikaži/Sakrij komentare

Kolege blogeri

Red Carpet
Daniel Delale
Alka Vuica

Ostali
Robert Valdec (Istraga)

Fashion Guru

Pravi modni znalac bogatog iskustva krije se iza imena Boris Banović. Carpetovski 'Fashion Guru' diplomirao je dizajn na Tekstilno-tehnološkom fakultetu sveučilišta u Zagrebu, a dodatno je obrazovanje stekao u Londonu. Po povratku iz Velike Britanije radio je kao "buyer", drugim riječima, osoba koja odabire kolekcije za vodeće hrvatske modne kuće.

Svoju prirođenu sklonost da zamijeti i komentira razvio je kao kolumnist jednog hrvatskog portala, a ubrzo potom i u jednom tjednom časopisu, gdje danas ima funkciju urednika modnih stranica i kolumnu pod istim nazivom kao i u Red Carpetu - 'Fashion Guru'.

Naš udarni modni kriticar iz tjedna u tjedan šokira, što svojim skandalima to komentarima zvijezda. Crvena, plava, ljubicasta! Koja je prava? Zna naš Fashion Guru!

Linkovi

Videoteka Nove TV
Nova TV
Red Carpet

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis