It is easy enough to be pleasant,
When life flows by like a song,
But the man worth while is the one who can smile
When everything goes dead wrong.
For the test of the heart is troubled,
And it always comes with the years.
And the smile that is worth the praises of earth
Is the smile that shines through tears.
Ella Wheeler Wilcox

"All our young lives we search for someone to love. Someone who makes us complete. We choose partners & change partners. We dance to a song of heartbreak & hope. All the while wondering if somewhere, somehow, there's someone perfect who might be searching for us".
-The Wonder Years-

"Love doesn't make the world go round. Love is what makes the ride worthwhile".
-Franklin Jones-

"You know when you listen to music playing from another room? And you're singing along because it's a tune that you really love? When a door closes or a train passes by so you can't hear the music anymore, but you sing along anyway...then, no matter how much time passes, when you hear the music again, you're still sing in the exact same time with it. That's what love is like."

"Woman was created from the rib of man: Not from his head to be thought of only, nor from his hand to be owned, nor from his foot to be beneath, but from under his arm to be protected, from his side to be equal, and from his heart to be loved..".

"Take your life in your own hands and what happens? A terrible thing: no one to blame."
-Erica Jong-

"At the end of the day, there are some things you just can't help but talk about. Some things we just don't want to hear, and some things we say because we can't be silent any longer. Some things are more than what you say, they're what you do. Some things you say cause there's no other choice. Some things you keep to yourself. And not too often, but every now and then, some things simply speak for themselves."

"He that falls in love with himself will have no rivals."

"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, and today is a gift; that’s why they call it the present."

"Ever wonder how long it takes to change your life? What measure of time is enough to be life-altering? Is it four years, like high school? One year? An eight-week walking tour? Can your life change in a month, or a week, or a single day? We're always in a hurry to grow up, to go places, to get ahead.. but when you're young, one hour can change everything." -OTH-

nobody said it was easy..no one ever said it would be this hard...

četvrtak, 21.07.2005.

pst...i'm not here =))

ewo..samo na trenutak....tila sam ponovo napisati jedan od onih postova...e pa necu...ne vise..ali uglavnom...znam da me nema,..i tako ce i ostati,.,seka je tu...pa nemam pristup =) tako da..ja zapravo nisam ovdje..aha...=)) tila sam se samo javit..da znate da sam ziva...i imam jednu poruku..mali...drago mi je zbog tebe..zbog faksa...i svega..znam da ti se ne svida,..ali naviknit ces se..pametan si ti decko =) sve ce ti sa vrimenom postat lakse...i wrime...i hrana...a cure..hm..pa znas...tamo ti odlaze sve..valjda ces naci koju =)) (fake a smile =)) a sto jos reci...zao mi je sto ces otici...ali..sto ces...prezivit cemo mi sve..jer ja sam jaka..da..i jedem ljude kao palacinke..hm..cini mi se da ce samo stellina shvatiti ovo..ali dobro...uglavnom..drzite se...svi mi..posebno ti maleni...almost 4gotten....obecao si...izgleda da nista od toga...ali dobro..rekla sam..jaka sam ja =) cross my heart and hope 2 die..... ma da... liar..liar feet on fire...hm..mogla bi te nazvati..reci da si me razocarao..hm..da i ti.,..ali necu..znas..nekako sam znala..da ce to ispasti ovako..nemos previse ocekivati..tko visoko leti nisko pada...a ja..ja sam letjela do sunca...uhuh..kako ce to biti grozan pad...i da..evo stell...zamalo sam zaboravila..pa da kazem..brzooooooooo dodi...jer moram te voditi i na sladoled..a i na ljuljacke..prije nego ONI dodu..ahahahhahah =))

nikad ne zaborawi..izgubiti tebe kao prijatelja..boli vise..nego ono..ono prije..jer...znas...kad samo to ostane..tu su ti sve nade..svi snowi...zbog nekog kome je stalo..i onda..wise nema ni toga..dobro pazi..nemoj to nikome napraviti,,jer boli..srce boli..
mislila sam ti poslat poruku...ali necu..mozda se sam sjetis..mozda netko drugi..jer znas mali tribas mi...jedna setnja s tobom...netko kome mogu reci..jer znas zbunjena sam jako..a ne znam kako..kako si pomoci..a ni kome reci..pa ponovo...bjezim...sakrivam se...u tvoje okrilje..da me branis..da me cuvas..samo ovaj put ne mogu..jer ni ti ne znas..sto mi je..jer tebe nemaaaaaaaaaaa....ti nisi tuuuuuu...lalalalla

- 22:53 - Komentari (16) - Isprintaj - #

petak, 15.07.2005.

prica...za laku noc..

imam novu pricu..tu sam ja dobila..kao pricu za laku noc...od jednog prijatelja =)) meni se swida..ali ne morate citati =)) mislim o meni je =) prediwna je =))

bila jednom jedna princeza po imenu ana...
njoj su najbolji prijatelji bili zlatnici...tako da je zeljela princa sa puno zlatnika...kako bi spojila ugodno s korisnim..posto u drzavi nitko nije imao bash previse zlatnika...nitko nije bio bogat kao pojedinac...ana se odlucila naci ne jednog nego vise princeva....i tako nasla ana prvog princa...i vjencali se oni....nakon prve bracne noci...odmah drugi dan...poceli su zahtjevi...
mladi zaljubljeni princ je udovoljavao zahtjevima....sve dok jednog dana princ zakoraci u bankrot....princeza ana se zapita kako je do toga doslo...a jadni princ vise ne zna sto ce i ode kod starog zicat pare....ali stari neda...i tako princ ostao bez love....kad je ana to shvatila... rekla mu je: "adio moj prince, odoh ja naci drugog"i sada princ ne da je ostao samo bez love, nego cak i bez svoje voljene....uglavnom ana je dala zamrznuti svog prvog princa...i nastavila u pohod za drugim...nije drugo trazila i specala je drugog princa...taj je bio nesto bogatiji...doduse i anini zahtjevisu odmah poslije vjencanja bili sve veci.... npr. ne da je sada trazila samo novu kucu za svog ljubimca...nego je ta kuca morala biti oblozena 24 karatnim zlatom....zatim kociju je trazila oblozenu dijamantima...i slicne stvari....i princ je udovoljavao sve dok je imao love....ali na kraju i on je jadan bankrotiraopa ana odluci i njega zamrznuti....
zamrzne ana njega....i krene u pohod na novog princa....i opet nije dugo trazila i naletila na nekog jako bogatog princa....na duplo bogatijeg od prethodnika....ali i ana je bila sada vec poprilicno bogata....nego postojala je jedna smetnja..a to je bila princeva maceha....ta maceha je dobro pazila kako princ raspolaze lovom i kako je ulaze ili trosiali sve o svemu ana se vjencala i s tim princem....i opet kao po starom...zahtjevi, trosenje...trosenje i opet trosenje...sve dok princ nije dosao blizu bankrota...ali maceha je prokuzila aninu namjeru...i rekla ju princu...princ je sav bijesan dosao kod nje u sobu....a ona je taman gledala svoje trofeje..prijasnje princeve....i on kad je vidio te princeve zaledjene....prepao se i dao je zalediti anu,a odlediti te princeve....podijelili su kapital medju sobom...nasli si druge princeze i zivjeli duuugo...a jadna mala ana stajala zaledjena..stoljecima i stoljecima....sve dok nije doslo globalno zatopljenje i dok se nije odledila..cim se odledila odmah je pocela novu potragu...ali ova potraga se odvijala u 21. st..pa nije bilo princeva..pa je nasla jednog tipa s debelim novcanikom.,.udala se za njega...i sada uziva zajedno s njim u prekrasnoj vili....zajedno sa svojim kucnim ljubimcem....tko zna do kada..mozda do bankrota....
cica mica blesavo zavrsila prica

- 22:58 - Komentari (13) - Isprintaj - #

srijeda, 13.07.2005.

uniwerzalni paket...1 za swe....

da..da..ewo bila sam danas u banci..i ukrala sam teti na salteru nekoliko onih brosura...i nasla sam jednu zanimljiwu...prica se o univerzalnom paket racunu =) zanima was sto je to uniwerzalni paket racun?? e pa reci cu wam..to je poswe now proizwod...koji je prilagoden wasim potrebama...i zeljama...(znaci decko...motor i bubnjewi)
dalje...njegowim koristenjem na raspolaganju wam stoji citawa paleta atraktiwnih proizwoda i usluga koji ce obogatiti was zivot i uciniti ga jednostawnijim..(jer nabawljanjem decka s motorom..mozete doci gdje god hocete..bez zamornog kupovanja karti za bus ili temwaj..a bubnjewi su tu za wasu muzicku izobrazbu..a decko(mislim mozete wi i curu..ja pricam o sebi)..pa mislim naslo bi se zasto on sluzi)
korisnikom univerzalnog paketa 1 za swe...postajete potpisom samo jednog ugowora.. paket 1 za swe je powoljniji zbog cinjenice da bi inace swe morali kupiti pojedinacno..i proizwode i usluge ukljucene u taj paket..a owako..swe placate mjesecno..
koji model odabrati?
uniwerzalni paket 1 za swe..dostupan je u nekoliko razlicitih modela.. optimum.. expert..zlatni.. student.i senior...sadrzaj swakog modela pazljiwo jw odreden da bi zadowoljio wase potrebe u razlicitim ziwotnim razdobljima i situacijama.. (npr...optimum.. to je najjednostawniji.. tu je da bi optimalno zadowoljio wase potrebe... ( expert.. pa to wam je iskusniji i tako dalje...)
u koliko ste u nedoumici koji paket izabrati..nasi djelatnici ce was rado sawjetowati i uputiti u izbor wama najprikladnijeg modela...

- 22:22 - Komentari (15) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 11.07.2005.

ewo..samo na trenutak....idem u zagreeeeeeb...lalallalalala....mislim mozda i ne..ali wjerowatno da...kod seke...samo do petka..ali idem..moram izaci iz owe kuce..ubija me..prewise sam tu..wrime je da se malo maknem...skupim snagu za krenit dalje..da se maknem od swega..od swakoga..ma znate na sto mislim..moram pobjeci...na kratko..jer daleko od ociju daleko od srca..ma da,..,,.dream on...ajme..danas sam bila u gradu..na banci..uru wrimena sam cekala u redu..izludila sam...s obzirom da mi je trebalo po ure da je nadem..dosta je wrimena proslo =))i onda sam puno puta prosla pored striceka andjela(jedan pantomimicar) a kako ja njih obozawam...zadivljeno sam buljila u njega...,tako da mi je mahao i smijao se..i bila sam jako ponosna...aha...da..da..kome se jos jawlja andjeo=)) tko se boji wuka jos...lallalallal..i sto jos..aha u banci sam cekala 100 goina..i bila sam jako umorna..jer je jutros grmilo..pa me je bilo strah..pa nisam mogla spawati..i onda...onda sam se odlucila pocastiti sa sladoledom...narawno od jagode..i kad sam ga dosla kupiti sladoled je prodawao neki tako zbunjeni lik..da me je bilo tako sram pitati ga da mi da.-.jer je imao tako tuznu facu..da sam mu ja htjela reci..da cu ja sve..-.da ne mora on...uhuh..ubit ce me owa dobrota =)) ah..bas je bio zbunjen...i blesaw..zapanjujuce..samo takwe wolim...i onda sam slusala pricu swoje frendice..cula se jucer sa swojim biwsim...i malo po malo...ja sam se odlucila wjencati za njega...jer on je swe sto sam ikad htjela...mislim..sawrsen je..ima motor..ima i bubnjewe..a to je swe sto a hocu..a i dobar je..ali mislim nakon razwoda swe ide meni..da...da...mada mislim da bi za nju bilo bolje da se baci na njega..jer lik je stwano super..i obozawqam ga..jer je dobar..i pazi je..joj ponasa se kao da mu je ona swe..pa to je sawrseno..samo...ona je blesawa...jos nije skuzila da su si sawrseni..i mada si jos nije priznala...i know...she fuckin' lowes him..samo nemojte nikome reci....cak ni ona ne zna,...i da...sto jos...lallalal...idem u zagreb...heheheh....lalalla,-,-.-.-.jos ne znam sto cu tamo..ali idem...valjda cu otkriti...joj..nedostajat ce mi stricek andjeo =)..da..da...i nece me biti na blogu..mislim hoce..imam jos nekolilo posotw..objawit ce se oni..samo mene nece biti..nenenenenn..ali fuck that...i'm alliweeeeeeeeeeeeeeeeee.......o boze..idem...bjezim..moram sredit sobu..ako zelim ici...bye..pusaaaaa

- 22:22 - Komentari (13) - Isprintaj - #

petak, 08.07.2005.

lalallala....

isla sam danas po svjedozbe..lalalall...imam 4..heheheeheh.... 3.51...lallalalalal....kako sam sritna..ohohohoh....joj...happy sam...mislila sam da ce biti 3..lallal..ali nije...lalal...heheh..happy me =)) i da sto reci....jucer je padala kisa..i jutros....sve je bilo mokro...i jutros kada sam isla do skole sa nogobusom..smocila sam si hlace na mojoj dragocjenoj pozadini...i sve su bile tockaste..heh..i mene je bilo sram..uhuh =))ali nije ih puno primjetilo...samo cili razred..ali nema veze..uvik se ja osramotim..tako da je to normala =)) da..da..u skolu sam isla,..sa frendicom..ajmo reci..i sa jednim likom..isto iz razreda...bilo je skroz blesawo..jer nismo nista pricali..mislim ja i ona jesmo..ali on nije rekao nista..pa je bilo skroz blesawo i cilo smo ga vrime zafrkavale i onda me bilo sram..jer sam ja andjeo..da..da...i sto reci..malo sam sritznija owih dana..lito je..swe je nekako lipše...i onako svida mi se...jer kao da su svi poceli skidati maske..lakse je...sad mogu i ja..i da..sto jos reci...malome..bolje je sada...ne mislim wise toliko na tebe..nije da mislim nesto puno manje..ali ne toliko..ali lakse je...samo malo boli..jer obecao si..a nema te..ali proci ce i to...mala se ljeci..da..da..pocela sam masivno gledati ljude oko sebe..da,,da,..,postala sam jako ugrozeno stvorenje =)) da..da...svi mi se svidaju..uhuh..naporno je...ma lazem..ne svidaju mi se swi...gotowo swi..ali swe dok to pomaze..nemam nista protiw..i sada neka netko kaze...da cure..izlude covika..a vidi mene =) uhuh..ti decki...samo mi smute pamet =) ali dosta o njima..ajmo o meni...joj..ja sma vrlo dobra...hehe...da..da..i pocastit cu se sa sladoledom..ewo ova slika vam je moj sladoled...da..da..u posljednje vrime sam opsjednuta sa sladoledom od jagode...i sa jogurtom..i parfemima..ali sa jagodom..en znam zasto netko me zarazio..volim taj miris..ali ne volim extra velike komade voce...zato jhe uvik netko pored mene kada jedem..pa im uvalim ono sto ne volim..heheh...ma nisam ja kriwa..ja sam samo jako izbirljiwo djete...ali narawno jako pametno =)) uhuh..vise ne znam sto pricam..ajme kako sam happy =) ajoj...ajme idem jesto sladoled...ajme i postala sam jako posesivna..ali ne na puno stvari..samo na kroki...njega ne dam nikome..nenen..to moje =) kad volim smao onaj posebni..flipsow..a ne onaj blesawi kroki kroket...nenen..i tako to..sad sam zbunjena..ali kao da je to nesto novo..ajem kako sam happy =)) joj lipo je biti ovakaw...i zapanjujuce..nisam dugo...lipo je...lipo..uzivajte mi ljudi...idem danas ne kupanje...napiti se malo vode..joj...idem..

- 11:53 - Komentari (26) - Isprintaj - #

četvrtak, 07.07.2005.

malo mozganja...nikome nije naskodilo..

da..da..nowi post..pa jesam li obecala ili sto =) pa da kazem..meni je miris ljeta..krema za suncanje..i to ne bilo koja..one niveina..zbog jedne posebne osobe..koja me uvik tirala da je stawim..da joj ne bi pocrvenila =)
i razmisljala sam o cemu da pisem,...i nisam se bila odlucila dok sada..nisam widila jednu sliku koja ce me doziwotno proganjati =)
uglawnom..u posljednje wrime...cesto..cesto cujem..decke..koji..ne znaju sto ce sa sobom..kada dode lito...i kada se sve cure..onako..hm..kako to kazem...pa oblace manje nego inace =) i tako..oni za sve kriwe nas..jer..kazu..kada vide takwe cure..ne mogu normalno razmisljati...pa sam se sjetila jednog svecnika..na pripremama za krizmu...koji je citawo wrime pricao o tome kako su cure kriwe...za swe sto se dogada..jos od wremena ewe...mada ne kuzim..zasto svi krive nju..hm..pa nije ona skroz kriwa..sto je adam bio toliko glup da nije znao mislit svojom glawom..pa reci..ne to se ne smije..=) da..da..ali ne i cure su kriwe za to..i moramo ispastati swaki misec za to =) uhuhuh..ali uglawnom..dode svecenik..i kaze da bi cure trebale pazit sto rade..i lalallablalalblalbal..hm..pa zar ne bi trebali deckima reci..da oni paze sto rade..i da ne razmsiljaju odredenom glawom..nego mozgom..a ne sada ko owi turisti..postati jako blesawi psi.i da..uspila sam se izgubit..ali uglawnom..zasto nitko ne govori..o deckima koji izluduju..npr...sad mi je pokraj kuce prosao lik..obucen samo u rucnik..helloooo??!! to nije bilo nesto sto bi itko htio vidit...ili mozes vidit..i na centru grada...decke obucene..samo u donje rublje..ili kupace..a kada ja dodem u majcici..na naramenice..to je vec izazivanje..uhuh..predrasude..jer ljudi moji..nije vazno sto oblacite..zaludili bi vam glawom owako onako..jer npr..meni je tako slatko kad vidim lika u onoj majci bez rukawa..da..da..bas to..i da sto ona otkriwa? pa nista..i sad..da bi sprijecili misli ajmo zabraniti takwe majce..sutradan..swi..da se ne bi izazowno oblacili..dodite goli u grad...tako nece moci komentirati..nacin odjece..tj..kako ga ima sve manje..nenen..pa sada...

- 16:02 - Komentari (10) - Isprintaj - #

srijeda, 06.07.2005.

heh...

evo smisljam novi post..blizu sam...jako sam proud....ali uglavnom..popodne je novi post? do tada pitanje?
sto je vama miris ljeta? po kojem mirisu sigurno mozete reci da je ljeto doslo? da je to to?ha?
reci cu posli sto je meni..sad molim odgovore =))

- 10:58 - Komentari (20) - Isprintaj - #

subota, 02.07.2005.

ovaj put..svima vama..meni..a i njemu..nemojte propustit svoje prilike..

ovo sada..nece biti logicno..ali kada je..nadam se da cete shvatit...
u posljednje vrime puno razmišljam..o propuštenim prilikama...o neizgovorenim rijecima..rjecima..tako malim..a ipak tako..teškima..rijeci poput...volim te..nedostajes mi.. hvala..stalo mi je do tebe..oprosti..svidas mi se..ma onim rjecima..koje koliko god kratke bile..sadrze citavu tvoju dusu..koliko puta se ih propustili reci..koliko puta ste otisli..bez ijedne rijeci...ja znam da ja jesam..nekoliko puta..prvi put..nisam mogla reci..2 tako male rijeci..reci volim te..i sada..zalim stvarno zalim..jer taj dan..sve sto sam zeljela napraviti bilo je viknuti..iz dubine duse...samo viknuti..volim te..ali nisam..samo sam otisla..okrenila leda..ali nije samo to propustena prilika..bilo koji put..kad nekome ne kazete sto osjecate..to je propustena prilika..jer mozda jednom dode dan kad im to vise necete moci reci..i sto cete onda..zaliti cjeli zivot..jer onda niste mogli..zato..iskoristite svaku priliku u zivotu..da nekome svome dokazete da je stalo nece vam uzeti previse vremena...dovoljne su samo dvije rijeci..njih mozete izgovoriti u minuti..a odmah ce vam biti lakse..vama jer ste to skinuli sa duse..njima..jer je nekome stalo..ali ipak...ne uzimajte te rijeci olako..jer i one..koliko god ljepe bile..mogu slomiti srce..ako to zbilja ne mislite..pazite sto radite s njima...jer sve ovisi o osobi kojoj su upucene..o tome..zasluzuje li ih ona..i da li vi to mislite...zato pazite..kome poklanjate te rijeci...a i od koga ih primate..

- 23:25 - Komentari (29) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


25 stvari, osjecaja i dogadaja bez kojih moj zivot ne bi imao smisla...

1. suncokreti
2. miris kreme za suncanje
3. jagode
4. ruka oko ramena
5. hvala i molim..
6. miris kože nakon kise...
7. osmijeh..
8. rijeci.. pisanje...
9. zaljubljenost
10. cipele..
11. lakovi za nokte..
12. brinuti se za nekoga
13. sanjariti....
14. razgovori do dugo u noc..
15. milli mill- eurokrem
16. kucu na plazi.. pjesak.. more i sve zajedno..
17. osjecaj kada mislis da je sve okey.. volis i voljen si..
18. trcanje.. ono koje te tako izmori da nitijedan problem vise nije ostao...
19. glazba..
20. ljubav iz knjige, dovoljno velika da stisa alarm
21. cvijetici i duge i leptirici i oblaci, baloni od sapunice...free falling..
22. putovati.. pokusati naci svoje mjesto..
23. poklone.. one samo da znas da je stalo..kamencic, pismo, cvijetic...
24. biti drama queen.
25. samopouzdanje..