Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/everybodysfool

Marketing

uniwerzalni paket...1 za swe....

da..da..ewo bila sam danas u banci..i ukrala sam teti na salteru nekoliko onih brosura...i nasla sam jednu zanimljiwu...prica se o univerzalnom paket racunu =) zanima was sto je to uniwerzalni paket racun?? e pa reci cu wam..to je poswe now proizwod...koji je prilagoden wasim potrebama...i zeljama...(znaci decko...motor i bubnjewi)
dalje...njegowim koristenjem na raspolaganju wam stoji citawa paleta atraktiwnih proizwoda i usluga koji ce obogatiti was zivot i uciniti ga jednostawnijim..(jer nabawljanjem decka s motorom..mozete doci gdje god hocete..bez zamornog kupovanja karti za bus ili temwaj..a bubnjewi su tu za wasu muzicku izobrazbu..a decko(mislim mozete wi i curu..ja pricam o sebi)..pa mislim naslo bi se zasto on sluzi)
korisnikom univerzalnog paketa 1 za swe...postajete potpisom samo jednog ugowora.. paket 1 za swe je powoljniji zbog cinjenice da bi inace swe morali kupiti pojedinacno..i proizwode i usluge ukljucene u taj paket..a owako..swe placate mjesecno..
koji model odabrati?
uniwerzalni paket 1 za swe..dostupan je u nekoliko razlicitih modela.. optimum.. expert..zlatni.. student.i senior...sadrzaj swakog modela pazljiwo jw odreden da bi zadowoljio wase potrebe u razlicitim ziwotnim razdobljima i situacijama.. (npr...optimum.. to je najjednostawniji.. tu je da bi optimalno zadowoljio wase potrebe... ( expert.. pa to wam je iskusniji i tako dalje...)
u koliko ste u nedoumici koji paket izabrati..nasi djelatnici ce was rado sawjetowati i uputiti u izbor wama najprikladnijeg modela...


Post je objavljen 13.07.2005. u 22:22 sati.