Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

četvrtak, 18.02.2016.

Ajde frajeru nemaš ti hrabrosti

Do tada je moje seksualno iskustvo bilo ograničeno na povremenu jebačinu s nekom od studentkinja iz doma, obično u okvirima neke od jadnih mladalačkih veza… I što je najgore u te djevojke sam se zaljubljivao, naivno i dječački vjerujući da je ljubav ta na kojoj jedna veza opstaje a da je seks samo nešto što se podrazumijeva. Koji konj zar ne? Ipak ispričaću vam kako se sve to promijenilo, iznenada, da mi je čak dugo vremena trebalo da shvatim da stvari više nijesu niti će ikada biti iste. Bio sam klasični knjiški moljac, jurio sam prosjek, rokove, dok bi drugi odlazili kućama za vikende, ja sam ostajao da učim, da spremam ispite.

Tako i tog januarskog roka. Dok su ostali otišli kućama ja sam s rijetkim studentkinjama koje su u gradu imale jebače ostao u domu, ali da učim. Spremao sam sociologiju kulture, dosta dosadno štivo, ali štivo koje se kod i danas aktuelnog sociologa svega i svačega moralo znati napamet. Uprava je u međuvremenu isključila grijanje, tako da sam bukvalno skoro svo vrijeme provodio ispod ćebeta i ustajao samo kada sam morao da jedem ili popušim cigaretu. Sve u svemu atmosfera za manastir a ne za studentski dom. Dani su prolazili, a da ne vidim više od nekoliko osoba dnevno. I to su bile ili kuvarice i serverke, portiri i dvije studentkinje sa mog sprata koje su u gradu imale dečke.


I tada, jedne noći dok je sat lagano otkucavao oko 10 sati začuo sam tiho kucanje na vratima, a zatim sve jače. Pomislim ko li je i ne odlažući knjigu otključam vrata. Pred njima Dejana, tada apsolventkinja književnosti, mršava smeđa djevojka, atraktivna i uobražena, čak drska u kontaktu sa ostalim studentima.. PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske priče, frajer, studenti, studentski dom, seks priče, nove priče, 2016, istinite priče

- 16:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 17.02.2016.

Matorke - Mali nećeš mi pokazati tvojeg

Dakle, mati rece da me je trazila kona Adela,vidjela ju je jutros na pijaci,kaze ima nesto da se radi valjda da kreci kucu.

-O komsija ti dosao-rece ona kad sam se pojavio na vratima- uh,uh nisam te bas tako rano ocekivala,hajde, hajde udji.


Pokusavala je na brzinu zakopcati bluzu i tako sakriti dvije velike polutke bijele kao sir.Imala je 55 godina,to sam saznao od majke, ali je bila u penziji nesto zbog zglobova nemam pojma.Imala je muzevu penziju,on je nastrado negdje u Njemackoj pa je stalno nosila crninu.Prilicno popunjena rumena u licu,od struka nagore za mene cista desetka ali nadole katastrofa.

-Moj komsija ,ja jedino tebe imam i znam kad mi nesto treba-
-Neka ,neka komsinice zato i postoje komsije-

I tako ja pocnem sa izbacivanjem stvari u dvoriste,pa pokrivaj najlonima kisa ce,pa daj slajfaj zidove,pa joj dovuci usput neki krompir,pa idi po farbu a evropsko prvenstvo u fudbalu pocelo. Nikad kraja poslu. Adela je svaki cas nudila sok ,kafu,kupila cigare koje ja pusim,pekla ustipke za mene.


-Svidja li ti se ova muzika komsija da nadjem neku drugu stanicu.ima nekih ploca od mog sina hos da pustim-
-Ma moze sve- PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: matorke, erotskeprice, erotske-price, istinite priče, seks priče, 2016

- 22:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 13.02.2016.

Seks sa direktorom škole

Necu da gnjavim sa pricom ko sam i sta sam. Ukratko, jako sam komunikativna i uvek spremna na sve izazove. Obozavam da experimentisem u krevetu. Inace, dugo sam zivela u Sidneju, pa sam se vratila u rodni grad, Beograd. Posto sam diplomirala, i postala profesor fizickog vaspitanja, trazila sam posao u nekoj srednjoj skoli. Otisla sam kod svog prijatelja kog jako dugo nisam videla, inace direktora jedne skole. Nekada smo imali par avantura, koje su mi ostale u divnom secanju.


Visoka sam oko 170cm, teska oko 55kg. Imam extra guzu i original sestice. Obukla sam najnovije tangice, cipkaste, brus u istom fazonu, extra kratku suknjicu koja je vise pokazivala, nego skrivala, i slatku majcicu sa isto toliko slatkim dekolteom.


Tamo me je docekala jedna veoma neprijatna gospodja koja me nije pustila u Dejanovu kancelariju, dok nisam napravila malo guzve. Zatim se na vratima pojavio visok, crn frajer, 32. godine, sa neodoljivo zelenim ocima, i prelepim telom… U istom momentu sam se napalila kad sam videla bele lanene pantalone i usku majcu kroz koju se ocrtavao svaki misic tog prelepog tela. Pala sam mu u zagrljaj, koji je on odusevljeno prihvatio. PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske-price, seks sa direktorom, skola, seks priče, istinite priče, nove priče

- 11:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 08.02.2016.

Zgodna kolegica sa posla

Zvala se Biljana… Neki bi rekli da izuzetno smara… neki da previse prica… drugi pak da je dosadna… a za mene… za mene je uvek bila olicenje prave zene, zenstvene, strastvene, elegantne. Sklop njenih boja koje na sebi gaji uvek su mamili svaki moj kompliment upucen njoj, i onda, kada bi kompliment dopro do njenih usiju sakrivenih iza crne, kratke blago uvijene kose… onda bi se pojavila i malena rupica na njenom vitkom obrazcicu, okice bi se rasirile tezeci da izadju van okvira naocara koje je nosila, otvorila bi se njene carobne usne i tada bi blistavi i iskreni osmeh izmamio svaku iskru u meni… iskru i ponekad nesto vise.. jednostavno me je lozila. Bila je starija od mene, udata, majka dvoje dece, ali meni je prosto bilo nemoguce ne primetiti njenu vitkost, njenu energiju i toplinu njenog osmeha. Da li je mislila da mi se svidja ili mozda nesto trece ali kako je vreme odmicalo i sve cesce moji komentari mamili njen osmeh, primetio sam da je sve cesce bila lepse i lepse sredjenija i doterana. Mozda se i nista ne bi dogodilo da nije bilo prekovremenog posla zbog kojeg smo nenadano oboje otpoceli u nedelju… dan za odmor…

PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske priče, kolegica sa posla, seks-price, porno-price, nove priče, 2016, istinite priče

- 16:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 05.12.2015.

Erotske priče - Sestru moje ljubljene ženice se upravo spremam izjebat



Vratili smo se s plaže Nina, njeni klinci i ja. Klinci su poslije večere udarali po play stationu, Nina je pjevuckajući nešto uredovala po kuhinji a ja sam se ugodno zavalio u fotelju na terasi družeći se s bocom dobrog crnjaka. Neko je ugasio svjetlo na terasi, nadao sam se da je ona, i nisam se prevario poslije dvadesetak sekundi došla je donijevši čašu za sebe i sjela u fotelju do moje. Izgledala je predobro obasjana mjesečinom u ljetnoj noći, osjetio sam i dašak parfema s njene kože, osjećao sam je svim čulima kako zrači iskonskom ženstvenošću, što je neminovno budilo poriv mužjaka u meni.

- Nina, prošaputao sam.

- Znam, odgovorila je.

Potom smo samo šutke sjedili jedno do drugoga svako u svojim mislima koje su siguran sam imale puno toga zajedničkog.

Idem potjerat klince na spavanje, pa se vratim, bilo je sve što je rekla valjda nakon sat vremena. Kad se digla s fotelje nagnula se prema meni i tiho rekla, dok sam samo razmišljala o ovome osjećala sam neku glupu grižnju savjesti, a sad osjećam samo da želim još.

Nina se nakon desetak minuta vratila, klinci još divljaju po sobi rekla je natoči mi još jednu čašu molim te. Popili smo bocu do kraja pa sam je zapitao hoćemo li još ili idemo na spavanje, idemo u krpe rekla je Nina i uputila mi obećavajući osmijeh.

Istuširao sam se i zavalio na krevet i upalio telku, iz sobe u kojoj su bili klinci se čulo smijuljenje, nevjerojatni su pomislio sam imaju toliko energije, a ja sam imao neke planove s njihovom mamicom i želio sam da što prije zaspu.

U nekom momentu sam valjda od umora a sigurno malo i od vina zadrijemao i nisam u prvom momentu znao gdje sam kad sam čuo da se otvaraju vrata moje sobe. Nina je ušla u sobu i zatvorila vrata za sobom, na sebi je imala neku kratku prozirnu spavaćicu koju je jednim pokretom skinula preko glave. Gledao sam ženinu sestru golu obasjanu treperavim svjetlom s tv-a u svoj njenoj ženstvenoj raskoši. Izgledala je savršeno dok mi je prilazila, beskrajno duge noge, malo zaobljen stomačić kao na Rubensovim slikama i par prekrasnih punih sisa koje su se lagano njihale. Spustila se na mene i pritisnula usne na moje, najprije lagano a zatim sve strasnije. I inače uzbudljivu situaciju kod mene je pojačavala misao da je taj rasni komad u mom naručju sestra moje ljubljene ženice koju se upravo spremam izjebat do iznemoglosti.


>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske priče, sestra moje žene, istinite priče, 2015, seks priče, nove priče

- 19:15 - Komentari (0) - Isprintaj - #

utorak, 01.12.2015.

Erotske priče - Za godišnjicu braka poševio me mladi pastuh



Zovem se Tanja i imam 39 godina. Razvedena sam sada i imam cerku od 19 godina. Udala sam se sa nepunih 18 i bila sam verna muzu sve ovo vreme. Bio mi je i prvi i jedini dugi niz godina. Nikada nisam ni razmisljala o nekom drugom.

Visoka sam 177, imam 60 kilograma sto mogu da zahvalim odricanju od slatkisa i bavljenju fitnesom i dzogingom. Imam raskosne grudi koje su uvek u centru paznje gde god da sam. Satirana kosa…

Pre godinu i po bilo mi je 20 godina braka. Resila sam bila da iznenadim muza kako i dolikuje za takvu godisnjicu. Posto nam je sex vec postajao monoton zelela sam da ga zacinim i promenim. Kupila sam sexy rublje za tu priliku: haltere, tangice i brus koji vise pokazuje nego sto skriva. Pozajmila od prijateljice sa posla koja mi je pricala o svojim iskustvima dva para lisica koje je ona kupila u sexy shopu.

Spremila sam i kremu za guzu jer nikad na to do sada nisam pristala i bila sam spremna ranije mada me je ubedjivao cesto.

Pozvala sam ga na mobilni negde oko 8 uvece da vidim da li dolazi jer se zadrzao na poslu. Odgovorio mi je da je vec na putu i da ce biti u stanu tek za nekih petnaestak minuta jer je led po putu.

Otisla sam u spavacu sobu, obukla se u spremljenu toaletu, namazala guzu dobro, pustila tihu muziku, prigusila svetlo, i vezala ruke lisicama za stubove na krevetu iznad glave da bih mu se prepustila u potpunosti i da se kojim slucajem ne predomislim u vezi guze…

Nestala je struja. Vec sam zazalila sto sam stavila lisice jer nije bilo sanse da ih skinem i ustanem da upalim svecu. Za par minuta sam cula otvaranje vrata i prepoznatljivo odlaganje aktovke na policu. Zacvrkutala sam da ga cekam u spavacoj sobi i da mi treba njegova pomoc. Usao je polako a u mrklom mraku sam videla samo njegovu konturu i prosaptala da sam mu priredila iznenadjenje i da jedva cekam da me uzme i iskoristi kao neku kurvu, da sam to dugo planirala i da jedva cekam da ga osetim. Kad sam dodala da su mi ruke vezane lisicama i da moze da mi radi sta pozeli uzdahnuo je i osetila sam da mu srce kuca kao ludo.

>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, Godišnjica braka, istinite priče, nove priče, seks priče

- 15:12 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 27.11.2015.

Erotske priče - Muž radi,ja mu ševim ženu



Ovo je istinita priča i moja prva koju pišem.Bilo je to neke 2006. godine kada se u mom kvartu otvorila nova piljara. Nove gazde su bili bračni par od svojih 35 godina, po mojoj procjeni. Muž fino građen, mršav, lijepog izgleda, a supruga, malo punija, izraženih oblina prelijepe guze, duže kose, ali onog vragolastog osmijeha, koji nikoga nije ostavljao ravnodušnim. Ja sam imao 22 godine, imao sam djevojku, ali „piljarka“ je bila nešto posebno. Naravno, iz dana u dan postao sam redovni kupac u njihovoj prodavnici. Ona je radila prvu, a muž drugu smjenu, jer su imali malog sina pa je uvijek neko od njih bio sa djetetom. Jednog dana kada sam došao po hljeb, otvoreno me je pitala: Zašto mi samo gledaš u dupe? Zaledio sam se, nisam znao šta da odgovorim, ali je brzo nastavila: Znam ja šta ti želiš, vidim ti na trenerci! To nisam mogao sakriti, bio je svaki dan dignut kada je gledam kad se naguzi da nakupi iz gajbe neko voće da izvaga kupcu. Dani su prolazili, a svaki put bi se nasmijala kada bih ušao u prodavnicu i vidjela moju trenerku. Jednog jutra mi je rekla da i ona želi da vidi šta ja to krijem, a toliko se diže na nju, tražila mi je broj telefona. Sutradan me je pozvala i rekla da brzo dođem kako znam, rekla je: Ako želiš da me jebeš evo ti prilike. Nisam imao opciju da se brzo prebacim do nje, bio sam očajan. Poslala mi je poruku: Idi u radnju. Kada sam došao u radnju onako zbunjen dočekao me je njen muž koji je držao ključeve od svog auta u ruci i rekao: Ana me je zamolila da ti posudim auto da odeš do nje računar se pokvario. Ukopčao sam! Moj hobi su računari, to je bio dobar izgovor. Upalio sam auto i gledao u papirić sa adresom njihovog stana. Nisam mogao da vjerujem, čovjek mi je dao auto da odem da mu jebem ženu, bio sam jako napaljen. Djevojci sam slagao da sam sa drugom otišao da mu pomognem da montira neke kuhinjske elemente. Stigao sam pred zgradu, mahala je sa prozora. Dočekala me je na vratima, sočno poljubila i uzdahnula:Konačno. Ponudila mi je piće, i smjestila se pored mene na trosjed. Mazila mi je kurac preko pantalona. Pitao sam je gdje je dijete, rekla mi je da spava u drugoj sobi i da se ne brinem.

>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske-price, prevara, ševiti ženu, pusica, istinite priče

- 17:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 26.11.2015.

Erotske priče - Služit ću šefici i biti njezina igračka

- 11:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 23.11.2015.

Erotske priče - Je li te i on tako ševio



Bilo je toplo u tom autu, motor je tiho i jednolično brujao, po staklima je šutljivo padao snijeg..a ja sam sjedila nepomično..zavaljena u udobno meko sjedalo..preoskudno odjevena za hladnu zimsku noć, tek pristigla iz nekih toplijih krajeva i užasnuta nenadanom zagrebačkom zimskom atmosferom Dočekao me pred autobusom , šutke uzeo moje torbe i pričekao da sjednem do njega. Stisnutih nogu, s rukama zagnjurenim u krilo, lagano sam se tresla..od zime..od skrivenih pogleda koje sam osjećala kako me pale s moje lijeve strane. Šutjeli smo..oboje smo cijelo vrijeme šutjeli..a onda je njegova ruka lagano dodirnula moje bedro..topla velika ruka na mojoj nozi..dodirnula me i ostala ležati..svaki prst sam osjetila..a toplina se počela širiti mojim tijelom..lagano je razmicao moje noge..ili sam to nesvjesno činila ja? Ruka je sada bila ispod moje male haljinice i dodirivala golu kožu mojih bedara..lagano je kružio prstima oko mojih samostojećih crnih čarapa..polako..tako prokleto polako se pomicao prema gore..i sve bez riječi, očiju uperenih na cestu pod nama..znao je gdje sam bila..odakle sam doputovala..znao je da sam se jebala prije samo nekoliko sati i da još sva mirišim na onoga prije njega..boljelo ga je to..ali i palilo..luđački ga je palila pomisao da će me sad on jebati, makar u autu.. zadrhtala mu je ruka na mojim gačicama..a ja sam odjednom zarobila tu ruku svojim tijelom i sagnula se..zaronila glavu u njegovo krilo i rastvorila put kroz hlače do njegove gole kože..ledenim prstima sam ga uhvatila i izvukla van..a onda sam ga cijelog progutala..bio je već tvrd i tako napet, tiho je uzdahnuo kad je osjetio moja topla usta kako ga uvlače duboko u sebe..lagano sam ga sisala, pa onda liznula, kružila jezikom oko glavića, pa ga opet ugurala duboko do grla, počeo se tresti, počeo je kočiti..a onda je jednostavno stao..neka mirna ulica..neka busna stanica, pogašena svjetla..samo motor i dalje tiho svira. Gurnuo mi je glavu grubo, još više na sebe, osjetila sam glavić u mandulama, nisam mogla disati, a onda me podigao sa sebe..spustio moje sjedalo i odgurnuo me na njega..

PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: erotske priče, ševiti, istinite priče, pusica

- 21:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.