Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

nedjelja, 14.02.2016.

Incest - Igrali smo igru istine

Zurka… Atmosfera do ludila, mala ali odabrana ekipa se skupila da proslavi rođendan moje sestre Violete. Inače ja sam Filip, mlađi Violetin brat, imam 26 godina, Violeta je starija 2 godine od mene. Sedmoro odabranih se skupilo i maksimalno se zezalo te večeri. Malo alkohola, malo skanka i ludilo je počelo. Prvo da opišem ekipu, odmah moram reći da sestra i ja cirkulišemo u skoro istom krugu ljudi. Njeni prijatelji su i moji i obrnuto. Jednostavno noje neka razlika u godinama izmedju Violete i mene, imamo zajednicku sobu pa nam je i društvo isto. Na žurci te večeri pored Violete i mene bili su: Violetin dečko Dejan, njegova sestra bliznakinja Dejana, moja devojka Milica, Violetina najbolja drugarica Hana i njen mlađi brat Viktor, inače jedan od mojih boljih prijatelja.

Neću da davim sa detaljima žurke, krenulo je kao i uvek, skupljanje, čavrljanje uz piće i grickalice, torta uz pevanje “Happy Birthday..:” Sve se to odigravalo do nekih pola jedan kada je Dejan predložio malo dima za opuštanje :-)

Onako već solidno opušteni od alkohola, svi smo se složili da nam ne bi škodilo malo biljnog opuštanja. Kako je Viktor to prokomentarisao:

- Ionako me mrzi da idem na pišanje svakih petnaest minuta od ovoga piva!!!

Uz kikotanje na ovu Viktorevu opasku Deki je već mrvio zeleniš po gomili uvana na papiru koji je stajao na malom stočiću ispred njega. Pogledom sam prošarao po sobi, Hana je davila Dejanu nekom pričom o šamponima, Viktor je nestrpljivo trljao ruke gledajući u taj Dejanov “ručni rad”, Violeta je ležala na Milicinom krilu, koja joj je češkala kosu i slušala debatu o šamponima koju su započele Hana i Dejana. Zabavljao sam se sa Milicom već skoro 3. godine, gledajući njih dve u toj pozi nisam mogao a da ne pomislim da su se njih dve baš žešće zbližile. Bukvalno se dešava da Milica dođe kod Violete čak i kada ja nisam kod kuće, dosta puta su išle zajedno i do grada, sve u svemu baš su se slagale. PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: Incest, erotske priče, priče, igra istine, brat i sestra, gay, nove priče

- 17:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.