Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

nedjelja, 29.11.2015.

Erotske priče - Meni je uspijelo,bio je red na nju




Svakako bih trebao napisati kako sam gledao svoju dragu,u našem stanu,fotelji,trosedu,kuhinji sa svojim bivšim(momkom sa kojim je bila 4god)
Dogovorili smo napokon,zarazio sam je svojom zeljom, zanimalo me je šta to naši bivši partneri nisu umeli kao sada nas dvoje..Naravno tema je bila sex,jer sa ovog gledišta nas dvoje smo u full varijanti sexa,strasti,perverzije..

Dogovor je bio da probamo namamiti bivse partnere na neko vidjanje.
Ja sam otišao taj petak na zurku drugara,izašao sam iz stana 18h u petak do 8hsubota.Tako je tražila..da se spremi a i opusti.Namestio sam stari aparat u spavaću ,novu kameru u dnevnu i mobilni u kuhinju..njeno je bilo da sve tri snime nju i "njega"

Poslala mi je poruku u 23h "došao je,volim te nemoj da se razočaraš u pornić"
U 00h "skote"
01h ."eto šta si tražio gledaćes"
02h "ovaj me se baš uželeo 5<>B8:>= wink"
06h "dolaziš,tako sam napaljena,i da znaš da se neću tuširati hoću da ga osetiš"
07h
Bila je u badem mantiu,plišanom iznad kolena..
Bez reči me nabi uza zid,sakom mi je masirala otekla jaja.
"izjebi me u guzu..jako te želim budalo luda..pa da se tušnem i idem kod kume pa cemo u Su da vidimo one cipele..Nepitaj me ništa,na stolu su ti dokazi ..pa drkaj ,hteo si učinila sam ti ali si nadam se svesan da si sada moj rob zelja”
Polizao sam joj čitave prepone,htela je da osetim taj miris,ukus zbog drugog "začina" itekako se oseti..To me je toliko nadražilo da sam je pomalo sumanuto ,na granici grubosti i sile, cepao ..da je podsetim ko joj je mužjak..otkud sam mogao znati šta ću videti..
Zahtevala je da u spavaćoj sobi cepam,naguženu na fotelji,kleči bradom naslonjena na naslon ,izgužena pohotno ,da joj nesmetano prodirem što dublje u guzu.Navlačio sam je na tvrdu nabreklu kurčinu,struk i ramena su joj bila crvena od mojih šapa..Grizla je naslon,ipak je bilo skoro 8h ,pa da ne probudimo komšiluk..
Nakon prvih 10min svršila je žestoko,a dobro znam da tada mogu pitati i da će mi reći.Dobio sam odgovor,popravio joj se bivši u sexu,baš se uželeo.
Kurčina mi se stegla jače,seo sam u fotelju a ona se ledjima ka meni nasadila do kraja..ova tura je bila duža koju minutu,guza joj je bila otvorena..drugi odgovor je bio da je on 2puta a i ona 2 što je jako iznenadilo..


Treći orgazam ju je otresao tako da su joj noge poklekle.Dušo idem u kadu,i brišem a večeras planiraj do grada da idemo.
Otišla je..na stolu u trepezariji aparat,kamera i mob..i jedan papir koji objašnjava šta mogu videti ,čuti,i da se izvinjava ako se malo više opustila..napunjeni kondome mogu naći u kupatilu ako neverujem da je toliko svršio.

>> PROČITAJ CJELU EROTSKU PRIČU

Oznake: red na nju, erotske-price, isitinit događaj

- 12:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.