Erotske priče | Erotika | Seksi priče | Nove priče

ponedjeljak, 09.11.2015.

Erotske priče - Kako je lijepo započeti radni dan tucanjem u kancelariji



Toplo letnje jutro. Probudila se oznojena, vruceg tela. Protezala se gola, mekana, sva podatna, a zeljna jutarnjeg mazenja. Budila se do kraja milovanjima tela, prolazeci dlanovima preko vitkih nogu, krila i cvrstih dojki. No, nije bilo mnogo vremena. Valjalo je na posao. Istusirala se i posla njegovom ulicom, uz reku nad kojom je pirkao vetric, dok su se zalosne vrbe ogledale u vodi.

Bila je zgodna plavusa u laganoj zelenoj haljini s dubokim izrezom na ledjima, koja su vec bila preplanula od suncanja. Svaki korak otvarao je razrez sve do bedara. Ruke su joj bile gole. Bila je privlacna i izazovna, a svesna i sama toga.

Sustigao ju je automobilom na kraju ulice u kojoj je stanovao. Povezao ju je. Bili su ljubavnici vise poljupcima, pricom i stihovima, no telom. Ali, danas je bila neodoljiva. Pozvao ju je na ranu jutarnju crnu kafu u svoju kancelariju. Radili su u istom preduzecu.


Na poslu, ona se presvukla u belu radnu odecu, ispod koje je imala samo male, bele gacice, cija je uska traka medju nogama jedva prekrivala podsisanu i oblikovanu sumicu njenog Venerinog brega.

On ju je vec cekao sa smeskom. Pruzili su si ruke, isprepleli prste, a onda je bila privucena uz njegovo telo. Ljubili su se. Sedela je u naslonjacu, dok je on zakljucavao vrata, a potom bio uz nju, na kolenima i ljubio joj lice, usne i noge, kad je zadigao haljinu. Krao se dlanovima prema preponama. Mrmljao joj je nezne reci onim svojim sonornim baritonom, zbog kojeg ga je zvala Lepi glas. Raskopcao joj je haljinu na grudima i ljubio joj tople, oble, cvrste grudi, naslanjao lice na njih, a ona mu je mrslia kosu. Bio je nadrazen. Na pantalonama se videla nabreknutost njegovog uda.

Odgurnula ga je i pozelela kafu. Vec je cekala. Sedeli su svako u svom naslonjacu, pijuckali crnu tecnost i gledali se. Ona ga je gledala izazovno, lizala i grickala kockicu secera, oblizivala svoje usne, mazno mu se smesila. I on nije mogao da izdrzi, evo ga, vec je opet bio uz nju. PROČITAJ CJELU PRIČU

Oznake: erotske priče, radni dan, nove priče, kancelarija, seks

- 12:19 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.