nedjelja, 10.01.2010.

PobjeDA Ive Josipovića


Hrvatska je izabrala pravdu. Hrvatska je izabrala svijetlo. Hrvatska je izabrala bolje sutra. Hrvatska je izabrala obrazovanog, europskog predsjednika. Hrvatska je pametno izabrala. Napokon! Prema prvim rezultatima izlaznih anketa kandidat SDP-a Ivo Josipović odnio je uvjerljivu pobjedu sa gotovo 65% glasova Hrvatske.

Čestitam svima koji su glasali za Ivu Josipovića i sada s pravom slave. Hvala svima koji su pridonijeli da ćemo se sljedećih pet godina ponositi svojim predsjednikom, a ne crveniti zbog njegovih postupaka. Čestitam svim biračima, pa i onima Milana Bandića, što su izašli na izbore u većem broju nego u prvom krugu i time pokazali zainteresiranost za izbore i odabir budućnosti vlastite zemlje. Građani su napokon shvatili da imaju priliku birati predsjednika tek svakih pet godina i da je šteta propustiti tu priliku. Moram priznati da me pozitivno iznenadila gužva na mom biračkom mjestu u rano popodne. Sreo sam svog susjeda koji je inače totalno apolitična osoba i jedan od onih koji izgleda kao da je nezainteresiran za cijeli svijet i pitam ga kud ide. „Idem glasat, vidio jutros one Hercegovce iz zgrade kako trče na glasanje, pa za inat idem i ja!“.20:33 - Komentiraj { 8 } Print - #

Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Image Hosted by ImageShack.us

since 18th January 2008

* sve mikro i makroekonomske teme
* najaktualnije vijesti iz svijeta businessa i politike
* brojne kritike na svakodnevne teme

Image Hosted by ImageShack.us


Sva pitanja šaljite na ovaj mail


Image Hosted by ImageShack.us

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis

Forum.hr
Monitor.hr


Tko je Funky Business?
- magistar ekonomije
- međunarodni volonter
- ljubitelj likovne umjetnosti
Do sada vas je bilo na blogu:free hit counter

hit counterVaši komentari na temu posta su uvijek dobrodošli kao i vaše kritike i pohvale. Svi komentari koji imaju svrhu reklame drugog bloga ili u sebi sadrže uvredljiv sadržaj biti će trajno izbrisani te će autorima istih biti zabranjeno daljnje komentiranje.

Image Hosted by ImageShack.us
since 18th January 2008