utorak, 13.11.2007.

deseti post - maksim mrvica (ekscentrik ili emo?)

evo za obljetnicu svog 10-tog posta necu pisati o sebi i tome slicno nego o jednom mom zivotnom uzoru. covjek koji je po meni ziva legenda...covjek koji je u vrlo kratko vremena (s ogromnim trudom) postigao velike rezultate...covjek koji se zalaze za mir te svoj zivot usprkos slavi jos uvijek drzi pod kontrolom...naravno tko drugi nego Maksim Mrvica.
Image Hosted by ImageShack.us

Maksim se rodio u Šibeniku 1975 godine (što znaci da sada ima 32 godine!) gdje je zavrsio osnovnu i srednju skolu. sa svojom je karijerom poceo vec kao devetogodisnjak, a svoj prvi pravi solo nastup je imao sa nepunih 12 godina. od 2000. godine se usavrsava u konzervatoriju u Parizu kod svog ucitelja Igora Laszka. Image Hosted by ImageShack.us

u međuvremenu je nastupao u svim većim hrvatskim gradovima te austriji, francuskoj, rusiji, svicarskoj i madjarskoj, te je pokupio veliki broj nagrada (u hrvatskoj i inozemstvu).
Image Hosted by ImageShack.us

do sada je izdao 5 albuma koji su postigli svijetsku slavu, a to su redom:
Gestures (1999), The Piano Player (2003), Variationa Part I & II (2004), A New World (2005) i Electrik (2006).
Image Hosted by ImageShack.us

pa eto koliko ste uspijeli primjetiti po slikama koje sam stavila maksim ima daleko jedinstven i prepoznatljiv stil koji iznenadjujuce jako slici na emo!...hmmm...e sad...zahvaljujuci toj dilemi ja otvaram raspravu da li je maksim mrvica emo ili ekscentrik? i da li uopce moze postojati covjek u tridesetima koji je emo? eheh...lol...eto ostavite svoje komentare o tome i argumente zasto to mislite pa cemo vidjeti kakvi su rezultati na kraju.
ja osobno mislim da je on samo ekscentrik, iako sam cula da je u mladosti bio emo. =)

i za kraj jedan njegov video - EXODUS!


21:23 | Komentari (20) | Print | ^ |